Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]Teksas i Alaska – dwa piękne szczeni orki maja ok. 3-4 miesięcy. Trafiły niedawno do przytuliskowego kojca. Są grzeczne, mile i pełne uroku. [/FONT]
[FONT=Calibri]Teksas – ma łatki na uszkach w kolorze czerni z brązem.[/FONT]
[FONT=Calibri]Alaska – jaśniejsza, uszka w brązowa łątkę.[/FONT]
[FONT=Calibri]Będę według lekarza wet. średniakami. Biała sierść niebawem zmieni kolor i błysk zniknie ze szczenięcego oczka jeśli nie przytulą psiaków opiekunowie, którzy zabiorą maluszki do domów. [/FONT]
[FONT=Calibri]Teksas i Alaska czekają na nowe domki. Mają książeczki zdrowia, są odrobaczone i zaszczepione.[/FONT]
Teksas

Teksas i Alaska

Dobrze byłoby zabrać je z przytuliska. Tylko dokąd.

Posted

Byłam wczoraj u Teksasa i Alaski - jak one pragną uwagi! :-( Przeciskają się przez kraty, wystawiają główki i łapki, żeby je pomiziać... Są przecudne. Mam kilka zdjęć, niestety tylko zza krat. Postaram się jak najszybciej je wrzucić.

Posted

W takim razie czekamy na zdjęcia. Ja ciągle czekam na kontakt osoby, która chciała wziąc maluchy na tymczas. Mam nadzieję, że po weekendzie sie odezwie.

Posted

Patrzę na te zdjęcia, na których maluchy chcą przecisnąć się przez kraty i tak mi smutno. Biedne maluszki.
Mam nadzieję, że osoba, która chciała wziąć psiaki na tymczas zadzwoni i pieski będą grzać swoje dupki w cieple.

Jeżeli jednak ta osoba zrezygnuje z ich tymczasowania to jedynie mogę polecić hotel Psanatorium (dawny hotel Terier), który znajduje się pod Nowym Tomyślem. Wraz z kilkoma innymi osobami opiekuję się tamtejszymi psami. Jeśli psy mają wątki to często na nich piszemy (a właściwie zdajemy relacje :) ) i wstawiamy zdjęcia.
W razie czego podaję numer do Pani Joasi (właścicielki hotelu): 606–612–957.

Prawdopodobnie do Psanatorium w najbliższym czasie trafią trzy szczeniaczki (link).
Coś ostatnio dużo tych małych piesków :(

Posted

What May NN napisał(a):
Teksas pojechał do swojego domku!
Alaska trafiła na tymczas!

Widzę, że wszystko się ładnie układa :)
Powodzenia Taksas w nowym domku, bądź grzeczny.

Alaska też pewnie niedługo trafi do domu.

• 2 weeks later...