wolf122 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [QUOTE]W Realu jeszcze nie był,ale do Lidla [/QUOTE]-dobre,dobre,tylko co na to Biedronki???:lol:;) Pozdrawiamy Bostonka:cool3: Quote
MeganGce Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 A Biedronki wraz E.Leclerc-ami trochę protestują:mad::cool3: A tak serio to Boston to nie ten sam chłopak co na początku, rozbrykane to takie się zrobiło:lol: Merda tym ogonem cały czas,rano daje mi buziaka jak tylko zobaczy że otworzę oczy,kochany jest.A i z Florkiem nawzajem podkradają sobie zabawki:) mamy wtedy niezły ubaw:lol: Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ech idylla:loveu:Jak ma Bostonek nie dokazywać jak go rozpiera taka radość życia/chłopak teraz dopiero wie,co to fajne życie:loveu: Quote
MeganGce Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [IMG]http://images35.fotosik.pl/1331/66e982cbe65120e2gen.jpg[/IMG] Quote
MeganGce Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [IMG]http://images46.fotosik.pl/1476/aee5f53129165e15gen.jpg[/IMG] Quote
MeganGce Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [IMG]http://images40.fotosik.pl/1511/e0fb5929fe4978fdgen.jpg[/IMG] Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Gdzieś już tego Gościa widziałem:cool3::lol: Metamorfoza niesamowita.Aż przyjemność na takiego psa popatrzeć:loveu: Quote
bakusiowa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jak ze zdrowiem Bostonka ? oraz jak wygląda ogonek? Quote
AtaO Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Bostonku, a co tu taka cisza u Ciebie? Żadnych wiadomości, fotek....szkoda... Quote
Klaudus__ Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [I]Cisza,bo w domu nowy domownik. pewnie czasu brak ;)[/I] Quote
wolf122 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 O to,to właśnie.Bostonki częściej na FB:loveu: Quote
MeganGce Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [IMG]http://images38.fotosik.pl/1630/2c09fb757c4ff2e5gen.jpg[/IMG] Bostonek-ochroniarz naszej Olci Quote
wolf122 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Super Córeczka z super bodyguardem Bostonkiem:multi:i cały komentarz zbyteczny.Patrzcie jak Boston patrzy się na Olę jak w obrazek:loveu: Quote
MeganGce Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Witam serdecznie wszystkich po dłuższej ciszy.Na początku chcę wszystkich uspokoić że u Bostonka wszystko w porządku,chłopak rozkwita,niesamowity przytulak z niego i za to go kocham.Przez ten czas zauważyliśmy że Bosti panicznie boi się burzy,biedny próbuje się wtedy wcisnąć w najciaśniejszy kąt,biorę wtedy dosłownie wtulam się w niego i tak razem na podłodze czekamy na jej koniec.Poza tym w dalszym ciągu nie szczeka,zdarzają sie szczeknięcia sporadyczne z zazdrości gdy Florek przyjdzie na przytulańca do mnie.I jest jeszcze jedno co mnie rozbraja ten pies jest największą oazą spokoju z jaką miałam do tej pory do czynienia,hehe gdybyśmy mieli np. włamanie do mieszkania to mam wątpliwości czy Boston by coś zauważył :)Wybaczcie mi tą ciszę ale ostatnio cierpię na mały brak czasu,hmmm czasami to brakuje mi już dnia ale postaram się na bieżąco Was informować co u Bostonka....pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
ewu Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [B]Gratulacje, maleńka cudna[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Bostonek rozkwita:) Pozdrawiam wspaniałą Rodzinę:) Quote
bakusiowa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ewu']Ciekawe co tam u Bostonka:)[/QUOTE] Też chcę o to zapytać. Quote
wolf122 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 U Bostonka na pewno dobrze."Widzę się" na FB z jego Państwem i na pewno gdyby coś było niepokojącego dali by znać.Przy okazji napiszę do Nich gdyby się tu dłużej nie odzywali.Na pewno mają dużo zajęcia z Córeczką stąd tak cicho:loveu: Quote
MeganGce Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witam,u Bostonka wszystko w porządku,chłopak teraz, zresztą jak zwykle leży przy mnie.Co rano budzi mnie całusem...dziewczynki też. Z Florkiem doskonale się dogadują to naprawdę fantastyczny pies,oaza spokoju.W sierpniu planujemy urlop razem z psiakami więc Bostonka czekają być może pierwsze wakacje w życiu :)Chłopak ostatnio "trochę" się pozbywa kudełków,śmieję się że mogłabym na tym nieźle zarobić szyjąc i wypychając tymi kudełkami poduszki:lol:Żal mi go było w te upały biedny leżał cały dzień plackiem,nawet nie chętnie do michy zaglądał tylko pił wodę,no i znowu bidula moja tych burz się tak bała,dobrze że zawsze jestem w ich czasie w domu,serce pęka jak widzę jak się boi:((Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Bostonka...:))) Quote
MeganGce Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Witam serdecznie okazuje się że Boston to niesamowity pogromca much,poluje na wszystkie i te które zawitają do domu i te na dworze,niestety koleżanki OSY też go interesują ale pilnuję go jak oka w głowie żeby żadnej nie złapał.Poza wczorajszą ciężką burzową nocą,niestety Bostonek nadal bardzo się boi to wszystko u nas w porządku.Całusy od Bostonka:* Quote
wolf122 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Z tymi osami,to moje tez wariują:lol::lol:.Cieszę sie,że u Bostonka i u Was ok,pozdrawiam:loveu: Quote
MeganGce Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Witam serdecznie Boston z Florkiem chyba powoli zaczynają gromadzić tłuszczyk na zimę bo od ok.dwóch tygodni mają wzmożony apetyt i boczki jakieś takie okrąglejsze się robią i tym sposobem 20 kg karmy wystarczyło na 21 dni do tej pory starczała na ok miesiąc dodam że oprócz suchego szamają jeszcze puchy z ryżem.Jutro znowu mi się zrobi żal kuriera gdy będzie taszczył ten worek 20 kg pod drzwi.Ale zauważyłam że ta karma którą ostatnio kupuję smakuje chłopakom najlepiej, i dobrze niech gromadzą tłuszczyk,pozdrawiam Quote
Recommended Posts