Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Biedronki wraz E.Leclerc-ami trochę protestują:mad::cool3: A tak serio to Boston to nie ten sam chłopak co na początku, rozbrykane to takie się zrobiło:lol: Merda tym ogonem cały czas,rano daje mi buziaka jak tylko zobaczy że otworzę oczy,kochany jest.A i z Florkiem nawzajem podkradają sobie zabawki:) mamy wtedy niezły ubaw:lol:

• 1 month later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich po dłuższej ciszy.Na początku chcę wszystkich uspokoić że u Bostonka wszystko w porządku,chłopak rozkwita,niesamowity przytulak z niego i za to go kocham.Przez ten czas zauważyliśmy że Bosti panicznie boi się burzy,biedny próbuje się wtedy wcisnąć w najciaśniejszy kąt,biorę wtedy dosłownie wtulam się w niego i tak razem na podłodze czekamy na jej koniec.Poza tym w dalszym ciągu nie szczeka,zdarzają sie szczeknięcia sporadyczne z zazdrości gdy Florek przyjdzie na przytulańca do mnie.I jest jeszcze jedno co mnie rozbraja ten pies jest największą oazą spokoju z jaką miałam do tej pory do czynienia,hehe gdybyśmy mieli np. włamanie do mieszkania to mam wątpliwości czy Boston by coś zauważył :)Wybaczcie mi tą ciszę ale ostatnio cierpię na mały brak czasu,hmmm czasami to brakuje mi już dnia ale postaram się na bieżąco Was informować co u Bostonka....pozdrawiamy serdecznie:loveu:

• 1 month later...
Posted

U Bostonka na pewno dobrze."Widzę się" na FB z jego Państwem i na pewno gdyby coś było niepokojącego dali by znać.Przy okazji napiszę do Nich gdyby się tu dłużej nie odzywali.Na pewno mają dużo zajęcia z Córeczką stąd tak cicho:loveu:

Posted

Witam,u Bostonka wszystko w porządku,chłopak teraz, zresztą jak zwykle leży przy mnie.Co rano budzi mnie całusem...dziewczynki też. Z Florkiem doskonale się dogadują to naprawdę fantastyczny pies,oaza spokoju.W sierpniu planujemy urlop razem z psiakami więc Bostonka czekają być może pierwsze wakacje w życiu :)Chłopak ostatnio "trochę" się pozbywa kudełków,śmieję się że mogłabym na tym nieźle zarobić szyjąc i wypychając tymi kudełkami poduszki:lol:Żal mi go było w te upały biedny leżał cały dzień plackiem,nawet nie chętnie do michy zaglądał tylko pił wodę,no i znowu bidula moja tych burz się tak bała,dobrze że zawsze jestem w ich czasie w domu,serce pęka jak widzę jak się boi:((Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Bostonka...:)))

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie okazuje się że Boston to niesamowity pogromca much,poluje na wszystkie i te które zawitają do domu i te na dworze,niestety koleżanki OSY też go interesują ale pilnuję go jak oka w głowie żeby żadnej nie złapał.Poza wczorajszą ciężką burzową nocą,niestety Bostonek nadal bardzo się boi to wszystko u nas w porządku.Całusy od Bostonka:*

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie Boston z Florkiem chyba powoli zaczynają gromadzić tłuszczyk na zimę bo od ok.dwóch tygodni mają wzmożony apetyt i boczki jakieś takie okrąglejsze się robią i tym sposobem 20 kg karmy wystarczyło na 21 dni do tej pory starczała na ok miesiąc dodam że oprócz suchego szamają jeszcze puchy z ryżem.Jutro znowu mi się zrobi żal kuriera gdy będzie taszczył ten worek 20 kg pod drzwi.Ale zauważyłam że ta karma którą ostatnio kupuję smakuje chłopakom najlepiej, i dobrze niech gromadzą tłuszczyk,pozdrawiam