Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No w końcu dołączam do zacnego grona zbieraczy kupsk :)

Tylko jakoś nikt nie drwił, nikt nie robił zdziwionych min i w ogóle zostało to przez ogół społeczeństwa niedocenione. Jestem niedowartościowana tym faktem :] A piesu uznał, że szufelka to fajna zabawka jest i chciał mi ją zabrać (razem z zawartością :lol: ), ale dzielnie jej nie oddałam.

Jestem z siebie dumna :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia :klacz:

Niestety, nie spodziewaj się zbyt dużo peanów ze strony społeczeństwa... Nie-psiarze z reguły nie wiedzą co ty robisz (o ile się nie wpatrują), a psiarze wolą udawać, ze nie widzą. Ja sprzątam koopska od dłuższego już czasu (zdarza się, że i 4 razy dziennie...), ale tylko dwa razy byłam pochwalona publicznie :( Ale dla takich chwil warto być dumnym :wink:

Posted

[quote name='kinia_w']No w końcu dołączam do zacnego grona zbieraczy kupsk :)[/quote] Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :D
[quote]Jestem niedowartościowana tym faktem[/quote] My Ciebie doceniamy :P
[quote]Jestem z siebie dumna :)[/quote] Prawidłowo :D

Posted

Ja proponuję utworzyć jawną listę zbieraczy kupalonów :wink:
bo chyba mamy już z 5 członków (z mła włącznie), przynajmniej tylu wynika z tego tematu

Posted

To my tez sie na ta list musimy załapac, bo nadal dzielnei sprzątamy! Juz ebz krepacji :lol: Teraz nawet czekam az ktos zwróci mi uwage, ze peisek sra pod jego oknem!!! hahah...chciałabym wtedy widziec mine tego kogos jak zobaczy, ze koopsko znika :evilbat:

Posted

[quote name='LAZY']...chciałabym wtedy widziec mine tego kogos jak zobaczy, ze koopsko znika :evilbat:[/quote] ...w jego chałupie wrzucone tam celnym rzutem LAZY :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='LAZY']...chciałabym wtedy widziec mine tego kogos jak zobaczy, ze koopsko znika :evilbat:[/quote] ...w jego chałupie wrzucone tam celnym rzutem LAZY :lol:[/quote]

Jesteś genialna! :evilbat:

Posted

Lazy, ależ ty oczywiście jesteś na tej liście!
I życzę ci, żeby ktoś się rozdarł z okna, że twój pies koopa pod jego oknem. Bo pięknie jest potem odpowiedzieć, żeby się odpindolił i pięknie jest potem zobaczyć minę takiego kogoś :evilbat: Ja przeżyłam to raz :D

Posted

To prosze laskawie i mnie dopisac.
Zbieram od 4 lat (od I dnia mimo, ze jestem mocno starsza pani :wink: )
Obliczylam, ze to wychodzi ok 130 kg rocznie (2 duze psiska)
Mimo, ze robie to ostentacyjnie i z dumnym obliczem nasladowcow nie zauwazylam. Wrecz przeciwnie -psiarze stukaja sie w glowe, niepsiarze maja dobre slowo i usmiech. Dzieki WAM opadniete lekko skrzydelka znow wrocily na swoje miejsce.

Posted

Lupak, cieszę się :angel: Od 4 lat?? :o Jestem pod wrażeniem.
Niestety, nasladowców w realnym świecie właściwie nie ma, są też i ciemne strony: ja raz usłyszałam od pewnego psiarza, że przez takie osoby jak ja jest nagonka na sprzątanie :o , a to głupota, bo koopa rozkłada się w ciagu 3 dni i znika :o
Na szczęscie rekompensują mi to właśnie uśmiechy innych ludzi i to, że bez stresu (mojego) mój pies może się załatwić gdzie chce.

Posted

[quote name='Maga100'] ja raz usłyszałam od pewnego psiarza, że przez takie osoby jak ja jest nagonka na sprzątanie :o [/quote] Myślę, że takie głupie uwagi olałaś ciepłym moczem :lol:

[b]Lupak[/b], cieszę się, że masz znowu skrzydełka w górze :D

Posted

Ja w ogrodzie zbieram.
Poza, jak trzeba też, ale rzadko, bo na ogół zdążymy dojść do srajdułki dla psiaków, a tam można zostawić :lol:

Już sobie zaplanowałam, że jakbym w Polskę zawitała to moja reakcja na jakiś głupi komentarz, że zbieram będzie taka :
Zawołam psicę z francuska i grzecznie spytam "Pardon ?" ze szczerym, zyczliwym i pelnym zrozumienia usmiechem na twarzy :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Już sobie zaplanowałam, że jakbym w Polskę zawitała to moja reakcja na jakiś głupi komentarz, że zbieram będzie taka :
Zawołam psicę z francuska i grzecznie spytam "Pardon ?" ze szczerym, zyczliwym i pelnym zrozumienia usmiechem na twarzy :lol:[/quote]
:multi: Rewelacja :lol:
W sumie to ja też mogę zapytać: Pardon? Merd? Vous ne ramassez pas?

Posted

Kiedys siedzialam w samochodzie czekajac na wyjscie ze szkoly mojej latorosli. Padal deszczyk .
Starszy pan niosl rozpostarty parasol dolem podazal piesek, jamnik szczotkowlosy :lol: .
Zmoczony deszczem wygladal naprawde jak wykrecona scierka do podlogi :lol:
Ale nie o tym chcialam.
Piesek naraz poczul ze musi za potrzeba, wiec przystanal i uscil sie na chodniku.
Starszy pan, troszke zazenowany co poczac, zlozyl parasol i koncem probowal zepchnac rzadkawy problem na ulice.
Potem rozlozyl parasol i poszedl dalej. :lol:

U nas kiedys w TV byla audycja, jak sie zabierac za sprzatniecie psiej kupy.
Nawet atrapy najrozniejszych psich zoladkowych przypadlosci przygotowano, zeby pokazac jak sobie poradzic.

Jedna kobita dostala za zadanie sprzatnac krem czekoladowy z podlogi, niestety nie wytrzymala psychicznie i pawia puscila. :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Jedna kobita dostala za zadanie sprzatnac krem czekoladowy z podlogi, niestety nie wytrzymala psychicznie i pawia puscila. :lol:[/quote] Może słodyczy nie lubiła :lol: :lol: :lol:
Jak można tak zareagować na krem czekoladowy, mniam...

Posted

[quote name='donya']Pani miała wyobrazić sobie coś innego i wyobraziła prawidłowo :wink:[/quote] Ha ha, wiem, ale chyba zapach był czekoladowy :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='donya']Pani miała wyobrazić sobie coś innego i wyobraziła prawidłowo :wink:[/quote] Ha ha, wiem, ale chyba zapach był czekoladowy :D[/quote]

widocznie miała bujną wyobraźnię albo tak przejeła się rolą, że zapachu nie czuła