Bgra Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 dziękuję Gosiu:) pędem nabędę czy to prawda,że staruszki shih-tzu mają "swój" zapach? u Alusia niczego takiego nie zauważyłam Quote
Osa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tyle się napracowałam nad bazarkiem kosmetyczno-aptecznym i....Nie ma go wystartował w kosmos po prostu...:lookarou: Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Osa napisał(a):Tyle się napracowałam nad bazarkiem kosmetyczno-aptecznym i....Nie ma go wystartował w kosmos po prostu...:lookarou: z bazarkami to faktycznie przes... tyle roboty,czasu,oj chyba byłabym zła Aluś przesyła kusiole:) galerie ...no cóż,zdjęcia są więc z przyjemnością jeszcze raz wkleję Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 marmosia napisał(a):A sweterek jest bosssssski :) Alusia muszę ubierać jak jest chłodno,bo trzęsie się z zimna,chyba krążenie już nie takie jak za młodych lat bywało:) jak dygocze borę go na ręce i zaraz przestaje,morduchna mu się wtedy śmieje,tak to on najbardziej lubi spacerować:evil_lol:już mnie rozpracował Quote
marmosia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Siu też w kubraczku wędruje w chłodniejsze dni :) A na rączkach spacerować to chyba każdy lubi, bo wtedy najbliżej mamci się jest :) Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 proporcje przekłamane,to Hana jest mniejsza:) Quote
marmosia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Twoje i tak jakieś mikroskopijne :) Moja Siu waży prawie 7 kg :) Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Hana zawsze spogląda na mnie z wyrzutem:oops: czasami też ją noszę,żeby nie było moja królewna:) Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 marmosia napisał(a):Twoje i tak jakieś mikroskopijne :) Moja Siu waży prawie 7 kg :) to zdjęcia z mojego fona:( mają po 6 kilo,Alex jest wyższy i dłuższy,a na fotach odwrotnie oj muszę odkurzyć moje aparaty,ciągle brak czasu:) Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 już wszyscy wiedzą,że to ławeczka maminki? Quote
haliza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 No i my znaleźliśmy Alexa,jaka to cudowna parka białasków :p:evil_lol:. Nasze korzenie też są w Kocim Świecie :roll:. Quote
marmosia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A nasze miały być w Kocim Świecie :) I pewnie stamtąd też adoptowałabym Siusię :) Quote
haliza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Całe szczęście, że szybciej trafiła na podusię w domku- (chociaż u Kasi prawie domowo) Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 haliza napisał(a):No i my znaleźliśmy Alexa,jaka to cudowna parka białasków :p:evil_lol:. Nasze korzenie też są w Kocim Świecie :roll:. witamy się pięknie:)toż my jak rodzina:) cioteczka Osa to dla nas bliska osoba:)wspaniały człowiek Quote
haliza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Bgra napisał(a):witamy się pięknie:)toż my jak rodzina:) cioteczka Osa to dla nas bliska osoba:)wspaniały człowiek marmosia napisał(a):Plaskatych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ......i szczęśliwych :bigcool::Cool!::sweetCyb: Quote
marmosia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 haliza napisał(a):......i szczęśliwych :bigcool::Cool!::sweetCyb: I to jak :) Nie wiem jak to było, jak nie było z nami Siu ... Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdybym tylko mogła,miałabym jeszcze więcej plaskatych:) Quote
haliza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Bgra napisał(a): gdybym tylko mogła,miałabym jeszcze więcej plaskatych:) Dla mnie to nowe doświadczenie z takimi gabarytami ;), zawsze miałam psiaka tak 23 kg w górę :evil_lol: więc początki były ciężkie :mad:, ale żeby się nie rozczulać od razu wzięłam 2 sztuki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bgra Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 (edited) haliza napisał(a):Dla mnie to nowe doświadczenie z takimi gabarytami ;), zawsze miałam psiaka tak 23 kg w górę :evil_lol: więc początki były ciężkie :mad:, ale żeby się nie rozczulać od razu wzięłam 2 sztuki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja miałam jamnika:)no dobra...w typie,ale pyszczek długi jak należy:) moja Stefanka odeszła nagle,w niecałą godzinę,tętniak najprawdopodobniej po półtorej miesiąca była już Hana...ja zawsze popadam ze skrajności w skrajność:) trochę starsza,ale nadal bardzoooo grzeczna:) a tutaj przyuczana do polownia :) Edited April 15, 2012 by Bgra Quote
haliza Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Bgra napisał(a): ja miałam jamnika:)no dobra...w typie,ale pyszczek długi jak należy:) moja Stefanka odeszła nagle,w niecałą godzinę,tętniak najprawdopodobniej po półtorej miesiąca była już Hana...ja zawsze popadam ze skrajności w skrajność:) A tam, nie taka znowu skrajność :smile:, tyle, że bezwłosy na kudłaty - u mnie różnica ogromna, ale zawsze kudłate :p Quote
Recommended Posts