Bgra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='haliza']Fajnie usłyszeć, że Wam nas brakuję :loveu: - u nas leje jak z cebra, buty pod kaloryferem......[/QUOTE] fajnie,że wypoczęliście,wyszaleliście się:lol: (podejrzałam u Bianki)ale dobrze,że już jesteście:loveu: u nas też leje cały dzień wróciłam dopiero wieczorem,bo musiałam jeszcze do poradni po Rp podskoczyć,tzn myślałam...zeszło 2 godziny:crazyeye: Aleś siedział i beczał,weszłam do domu,utuliłam od raz spokój,wie o której zwykle wracam...nic,że było w domku moje dziecko Quote
haliza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Bgra']fajnie,że wypoczęliście,wyszaleliście się:lol: (podejrzałam u Bianki)ale dobrze,że już jesteście:loveu: u nas też leje cały dzień wróciłam dopiero wieczorem,bo musiałam jeszcze do poradni po Rp podskoczyć,tzn myślałam...zeszło 2 godziny:crazyeye: Aleś siedział i beczał,weszłam do domu,utuliłam od raz spokój,wie o której zwykle wracam...nic,że było w domku moje dziecko[/QUOTE] Te załatwienia to krótko trwają w naszej wyobraźni :roll:, a w rzeczywistości :cool3:. Aleś bardzo Cię umiłował i tęskni jak maminka się spóźnia :shake:, biedne maleństwo tyle przeszło więc boi się utracić tego raju na ziemi :loveu: Quote
Bgra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='haliza']Te załatwienia to krótko trwają w naszej wyobraźni :roll:, a w rzeczywistości :cool3:. Aleś bardzo Cię umiłował i tęskni jak maminka się spóźnia :shake:, biedne maleństwo tyle przeszło więc boi się utracić tego raju na ziemi :loveu:[/QUOTE] Aleś najlepiej czuje się w domku,jak Hany nie ma parę godzin to nie śpi,czeka na nią zawsze jak gdzieś wychodzi na dłużej to przez kilka dni biedak siedzi jak mysz pod miotłą,cichutko,tylko śpi i czuwa zimą tylko raz był dłużej poza domkiem,u fryzjera,to już parę dni a chłopak bez większego grymaszenia przy jedzeniu,bez upominania nie wiadomo o co:evil_lol:tylko tulić,spać z maminką(o 3 idzie do pokoju córci) żal mi wtedy serce ściska,on się chyba boi...:-( ale nie mogę go trzymać tylko w domku Quote
haliza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Bgra']Aleś najlepiej czuje się w domku,jak Hany nie ma parę godzin to nie śpi,czeka na nią zawsze jak gdzieś wychodzi na dłużej to przez kilka dni biedak siedzi jak mysz pod miotłą,cichutko,tylko śpi i czuwa zimą tylko raz był dłużej poza domkiem,u fryzjera,to już parę dni a chłopak bez większego grymaszenia przy jedzeniu,bez upominania nie wiadomo o co:evil_lol:tylko tulić,spać z maminką(o 3 idzie do pokoju córci) żal mi wtedy serce ściska,on się chyba boi...:-( ale nie mogę go trzymać tylko w domku[/QUOTE]Biedactwo, potrzebuje stabilizacji i najlepiej bez zmian. Ciągle się upewnia, że tak już będzie zawsze :-P Quote
Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Sonia to też strasznie nie lubi rozłąki :roll: .. nawet nie wiesz jak się cieszy jak zostanie sama a my wracamy nawet po 30 minutach ... zachowuje się jak szczeniak skacze , wącha czy wszyscy są i wyje ;) Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to też strasznie nie lubi rozłąki :roll: .. nawet nie wiesz jak się cieszy jak zostanie sama a my wracamy nawet po 30 minutach ... zachowuje się jak szczeniak skacze , wącha czy wszyscy są i wyje ;)[/QUOTE] Ma swoje stadko w komplecie :loveu: Quote
Bgra Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 takk znam psy,które są w domkach od szczenięctwa i wcale nie chcą zostawać same:evil_lol: Quote
haliza Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Bgra']takk znam psy,które są w domkach od szczenięctwa i wcale nie chcą zostawać same:evil_lol:[/QUOTE] .....i nazywają się Hana :eviltong: Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza'].....i nazywają się Hana :eviltong:[/QUOTE] o nieee...Hańcia to psi ideał od pierwszego dnia w domku:loveu:miałam na myśli psa znajomych Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']o nieee...Hańcia to psi ideał od pierwszego dnia w domku:loveu:miałam na myśli psa znajomych[/QUOTE] ....aaaaa myślałam, że Hanusia nie lubi zostawać. Moje też zostają bez problemów ale cieszą się kiedy wracam :lol: Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Hanka to taka do tańca i do różańca wszędzie można ją zabrać,zawsze grzeczna,czasami po długim spacerku to nie bardzo chce wychodzić,bo się boi,że znowu tak daleko musi dreptać na swoich krótkich łapkach:evil_lol: Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']Hanka to taka do tańca i do różańca wszędzie można ją zabrać,zawsze grzeczna,czasami po długim spacerku to nie bardzo chce wychodzić,bo się boi,że znowu tak daleko musi dreptać na swoich krótkich łapkach:evil_lol:[/QUOTE] No, Ami załatwia to szybko, staje łapkami mi na kolana i jazda na rączki :cool3:( jak wnusia była mała pakowała się do koszyka po wózkiem :evil_lol:) Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza']No, Ami załatwia to szybko, staje łapkami mi na kolana i jazda na rączki :cool3:( jak wnusia była mała pakowała się do koszyka po wózkiem :evil_lol:)[/QUOTE]fajnie tak w wózeczki Hana często z 8 km w lecie robi,jak na jej maleńkie łapiątka to dużo:evil_lol: eee no Ami to dobrze miała:loveu:fajnie tak w wózeczku,Alesiowi by pasowało:razz:bo na spacerach trzeba go raczej nosić Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']fajnie tak w wózeczki Hana często z 8 km w lecie robi,jak na jej maleńkie łapiątka to dużo:evil_lol: eee no Ami to dobrze miała:loveu:fajnie tak w wózeczku,Alesiowi by pasowało:razz:bo na spacerach trzeba go raczej nosić[/QUOTE] O rany :crazyeye:to faktycznie maratony urządzacie :evil_lol:, my powolutku do 2 km od czasu do czasu, a normalnie jedno wyjście około 1 km :roll:( w lecie) - nawet Tomik wysiada, jak się zmęczy to poleguje na trawce, jak odpocznie o idziemy dalej :lol: Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza']O rany :crazyeye:to faktycznie maratony urządzacie :evil_lol:, my powolutku do 2 km od czasu do czasu, a normalnie jedno wyjście około 1 km :roll:( w lecie) - nawet Tomik wysiada, jak się zmęczy to poleguje na trawce, jak odpocznie o idziemy dalej :lol:[/QUOTE] Hana na wakacjach to z dychę dziennie robiła z nami o ile nie więcej:evil_lol: ja lubię chodzić pieszo,było i 16... no nie codziennie,ale kilka razy w tyg,ostatnio przystopowałam... dla Alesia "kupiłam" na allegro taką chustę do noszenia dzieci(tzn zapłaciłam a pani nas oszukała) właśnie z myślą o dłuższych spacerach Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']Hana na wakacjach to z dychę dziennie robiła z nami o ile nie więcej:evil_lol: ja lubię chodzić pieszo,było i 16... no nie codziennie,ale kilka razy w tyg,ostatnio przystopowałam... dla Alesia "kupiłam" na allegro taką chustę do noszenia dzieci(tzn zapłaciłam a pani nas oszukała) właśnie z myślą o dłuższych spacerach[/QUOTE] Ja więcej jeżdżę na rowerze, ale sama :roll: - kiedyś w Zooplusie widziałam przyczepkę do roweru ale troszkę droga :evil_lol: Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza']Ja więcej jeżdżę na rowerze, ale sama :roll: - kiedyś w Zooplusie widziałam przyczepkę do roweru ale troszkę droga :evil_lol:[/QUOTE] fajna sprawa,ja za bardzo na rowerze nie,nie te oczy:diabloti: wolę spacery,teraz muszę się znowu rozglądać za tą chustą,nosić Alesia daleko nie sposób,umorduję się a w tej chuście ciężar się rozłoży,zrobiłam próbę w domku z materiału,zadowolny był,że ehh no chyba,że dla niego wózeczek kupię:diabloti: Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']fajna sprawa,ja za bardzo na rowerze nie,nie te oczy:diabloti: wolę spacery,teraz muszę się znowu rozglądać za tą chustą,nosić Alesia daleko nie sposób,umorduję się a w tej chuście ciężar się rozłoży,zrobiłam próbę w domku z materiału,zadowolny był,że ehh no chyba,że dla niego wózeczek kupię:diabloti:[/QUOTE] Szkoda, że moja córka nie miała takiej to bym Ci podesłała ;), Ami uwielbia być noszona w torbie, jak chcę ją tak zabrać to jak tylko wyjmę sama się do niej pakuje :p Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza']Szkoda, że moja córka nie miała takiej to bym Ci podesłała ;), Ami uwielbia być noszona w torbie, jak chcę ją tak zabrać to jak tylko wyjmę sama się do niej pakuje :p[/QUOTE] szkoda:evil_lol:wściekła jestem na tego oszusta z allegro...wrrrr a tak się cieszyłam,już miałam plan,ze jak się poprawi pogoda to pojadę z Alesiem na wysiady do Zabrza Quote
Sonka95 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Sonia to u nas w koszyku na rowerze bardzo grzecznie siedzi :loveu: nie wyrywa się i tak podróżuje ... często biega , ale jeździmy daleko to zawsze jak się zmęczy na siedzisko :D Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']szkoda:evil_lol:wściekła jestem na tego oszusta z allegro...wrrrr a tak się cieszyłam,już miałam plan,ze jak się poprawi pogoda to pojadę z Alesiem na wysiady do Zabrza[/QUOTE] Ja nie mam konta na allegro więc chwilowo nie grożą mi tacy oszuści :cool3: Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to u nas w koszyku na rowerze bardzo grzecznie siedzi :loveu: nie wyrywa się i tak podróżuje ... często biega , ale jeździmy daleko to zawsze jak się zmęczy na siedzisko :D[/QUOTE] Tylko, że ja mam 2 więc w grę wchodzi przyczepka dwukółka :-D Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='haliza']Tylko, że ja mam 2 więc w grę wchodzi przyczepka dwukółka :-D[/QUOTE] Halizko a 2 koszyczki,jeden z przodu drugi z tyłu nie załatwiłyby sprawy do czasu zakupu wózeczka? Quote
Osa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bgra']Halizko a 2 koszyczki,jeden z przodu drugi z tyłu nie załatwiłyby sprawy do czasu zakupu wózeczka?[/QUOTE] .............:roflt:............. Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Osa'].............:roflt:.............[/QUOTE] mam rozumieć..głupi pomysł:evil_lol:chyba nie zaburzy stabilności jednośladu:evil_lol:nie wiem co ludzie powiedzą jak zobaczą mnie z Alesiem w chuście,alemito:evil_lol: Quote
Recommended Posts