Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agucha']Zajrzyjcie chociaż :(

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227296-KAVIA-wywalona-na-CPNie-pod-W%C5%82odaw%C4%85-trafi-do-schronu-je%C5%BCeli-jej-nie-pomo%C5%BCemy%21-%28?p=19119630#post19119630"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227296-KAVIA-wywalona-na-CPNie-pod-Włodawą-trafi-do-schronu-jeżeli-jej-nie-pomożemy!-(?p=19119630#post19119630[/URL][/QUOTE]

zaglądam i kibicuję:)

Posted

zraz obok naszej ławeczki jest plaża,ogrodzony siatką plac zabaw dla maluszków
i jak myślicie...który z psiaków pierwszy poszedł się tam bawić?
tak !Ali,znalazł małą dziurę w siatce :evil_lol: i zadowolony kroczył w stronę dzieci:)
spryciula:)jestem w nim zakochana bezgranicznie:)

Posted

[quote name='Bgra']zraz obok naszej ławeczki jest plaża,ogrodzony siatką plac zabaw dla maluszków
i jak myślicie...który z psiaków pierwszy poszedł się tam bawić?
tak !Ali,znalazł małą dziurę w siatce :evil_lol: i zadowolony kroczył w stronę dzieci:)
spryciula:)jestem w nim zakochana bezgranicznie:)[/QUOTE]
Myślałam, że ta miłość osiągnęła już jakąś stabilizację :roll::evil_lol:, a tu widzę, że ciągle nie sięga zenitu :cool3::diabloti:. A co może też chce na huśtawki :evil_lol:

Posted

jak dziarsko maszerował po tym piachu,nie był zadowolony jak go zabierałam:evil_lol:na szczęście nikt nie miał pretensji
często chodzi tam wkoło płotu,może wyczuł,że dzieci miały jakieś ciasteczka:evil_lol:
mądrala moja:loveu:no jak go nie kochać,no jak:loveu:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227341-Nowe-letnie-bluzeczki-z-motywem-psa-i-nie-tylko-%29-na-plaskate-do-31-maja-d0-24"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227341-Nowe-letnie-bluzeczki-z-motywem-psa-i-nie-tylko-%29-na-plaskate-do-31-maja-d0-24[/URL]

[quote name='koci-świat']Wetnę się trochę :-(
Dziewczyny-podrzucajcie w wolnych chwilach plaskaty bazarek, proszę...
Osa "wyjechana", a ja nie chciałam czekać aż wróci-może parę groszy skapnie.[/QUOTE]

Posted

moja Ami uwielbia dzieci, jak zobaczy wózek to pakuje się i już. Wołam ją i wołam a ta kładzie się koło wózka i czeka :evil_lol:. Tomik jak usłyszy, że do Ami ktoś się odzywa, leci na tych krótkich nóżkach żeby go chociaż jakiś miziak nie minął :evil_lol:

Posted

nas znają wszystkie maluchy z plaży:)
mamy kilka zaprzyjaźnionych dziewczynek,co to wytulą,wymiziają,Hanie patyczki porzucają,dzisiaj biegała za latawcem:)
tak teraz myślę,może za Niką tam poszedł,bo dopiero co go całuskowała:loveu:

Posted

[quote name='koci-świat']Wetnę się trochę :-(
Dziewczyny-podrzucajcie w wolnych chwilach plaskaty bazarek, proszę...
Osa "wyjechana", a ja nie chciałam czekać aż wróci-może parę groszy skapnie.[/QUOTE]

z przyjemnością:)wysyłałam też zaproszenia:)

Posted

jutro,tfu...dzisiaj Hana idzie do poprawki,ale do innej fryzjerki:)zobaczymy co się da zrobić
ciekawa jestem,mam chęć ściąć jej włosy na głowie i zostawić tylko długie na uszach i ogonie:)

Posted

[quote name='Bgra']jutro,tfu...dzisiaj Hana idzie do poprawki,ale do innej fryzjerki:)zobaczymy co się da zrobić
ciekawa jestem,mam chęć ściąć jej włosy na głowie i zostawić tylko długie na uszach i ogonie:)[/QUOTE]

I jak i jak?
Ja też miałam ochotę na taką fryzurkę... no ale nie mam odwagi :oops:

Posted

no i ścięte:)ma sportową fryzurkę bez kucotka:)
wszystko wyrównane już ani Hana się nie wstydzi ani my;)wygląda o niebo lepiej:)
nie dam rady dzisiaj z fotami,może uda mi się coś jutro zrobić:)

Posted

[quote name='Bgra']no i ścięte:)ma sportową fryzurkę bez kucotka:)
wszystko wyrównane już ani Hana się nie wstydzi ani my;)wygląda o niebo lepiej:)
nie dam rady dzisiaj z fotami,może uda mi się coś jutro zrobić:)[/QUOTE]
cieszę się,że pomogłam :)
pozdrowienia !

Posted

[IMG]http://i45.tinypic.com/346um20.jpg[/IMG]

Hana jak zwykle umorusana:)
u nas zaczynamy pakowanie,nie wiem jak ja się pomieszczę,coś mi się wydaje,że niewiele mniejszy bagaż Hana będzie miała ode mnie,normalnie jak Homolkowie na urlopie:(
nie dość tego to,znowu nie jestem zdrowa,ale mam nadzieję,że antybiotyk da radę
a najgorsze,że Alesia nie będę miała przy sobie:(

Posted

moje niuńki już wiedzą,że coś się dzieje,widocznie czują moje podekscytowanie
Hana raczej kieruje swoją adorację w kierunku córki,Aluś nie opuszcza mnie na krok,chodzi za mną
teraz miśki siedzą w przedpokoju i patrzą jak robię ręczne pranie
ja w pokoju,miśki dalej tam siedzą:(
kurcze,nie potrafię się wyluzować,trzeba je zabrać na długi spacer

Posted

O rany ale Hańcia pięknie wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba tak obstrzygę moje maleństwo ;)
Cudddeńko :loveu:

Cioteńko psiaczki na pewno wszystko czują... :roll:
Niic się nie nie martw!
I wracaj do zdrówka!

Posted (edited)

[quote name='eria']cieszę się,że pomogłam :)
pozdrowienia ![/QUOTE]

no jak mogłam wcześniej się nie przywitać!dziękuję jeszcze raz,aaaa i muszę umówić termin dla Alusia:):):)pozdrawiam

Edited by Bgra