Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Agucha']Zajrzyjcie chociaż :( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227296-KAVIA-wywalona-na-CPNie-pod-W%C5%82odaw%C4%85-trafi-do-schronu-je%C5%BCeli-jej-nie-pomo%C5%BCemy%21-%28?p=19119630#post19119630"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227296-KAVIA-wywalona-na-CPNie-pod-Włodawą-trafi-do-schronu-jeżeli-jej-nie-pomożemy!-(?p=19119630#post19119630[/URL][/QUOTE] zaglądam i kibicuję:) Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 zraz obok naszej ławeczki jest plaża,ogrodzony siatką plac zabaw dla maluszków i jak myślicie...który z psiaków pierwszy poszedł się tam bawić? tak !Ali,znalazł małą dziurę w siatce :evil_lol: i zadowolony kroczył w stronę dzieci:) spryciula:)jestem w nim zakochana bezgranicznie:) Quote
haliza Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Bgra']zraz obok naszej ławeczki jest plaża,ogrodzony siatką plac zabaw dla maluszków i jak myślicie...który z psiaków pierwszy poszedł się tam bawić? tak !Ali,znalazł małą dziurę w siatce :evil_lol: i zadowolony kroczył w stronę dzieci:) spryciula:)jestem w nim zakochana bezgranicznie:)[/QUOTE] Myślałam, że ta miłość osiągnęła już jakąś stabilizację :roll::evil_lol:, a tu widzę, że ciągle nie sięga zenitu :cool3::diabloti:. A co może też chce na huśtawki :evil_lol: Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 jak dziarsko maszerował po tym piachu,nie był zadowolony jak go zabierałam:evil_lol:na szczęście nikt nie miał pretensji często chodzi tam wkoło płotu,może wyczuł,że dzieci miały jakieś ciasteczka:evil_lol: mądrala moja:loveu:no jak go nie kochać,no jak:loveu: Quote
koci-świat Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Wetnę się trochę :-( Dziewczyny-podrzucajcie w wolnych chwilach plaskaty bazarek, proszę... Osa "wyjechana", a ja nie chciałam czekać aż wróci-może parę groszy skapnie. Quote
koci-świat Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227341-Nowe-letnie-bluzeczki-z-motywem-psa-i-nie-tylko-%29-na-plaskate-do-31-maja-d0-24"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227341-Nowe-letnie-bluzeczki-z-motywem-psa-i-nie-tylko-%29-na-plaskate-do-31-maja-d0-24[/URL] [quote name='koci-świat']Wetnę się trochę :-( Dziewczyny-podrzucajcie w wolnych chwilach plaskaty bazarek, proszę... Osa "wyjechana", a ja nie chciałam czekać aż wróci-może parę groszy skapnie.[/QUOTE] Quote
haliza Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 moja Ami uwielbia dzieci, jak zobaczy wózek to pakuje się i już. Wołam ją i wołam a ta kładzie się koło wózka i czeka :evil_lol:. Tomik jak usłyszy, że do Ami ktoś się odzywa, leci na tych krótkich nóżkach żeby go chociaż jakiś miziak nie minął :evil_lol: Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 nas znają wszystkie maluchy z plaży:) mamy kilka zaprzyjaźnionych dziewczynek,co to wytulą,wymiziają,Hanie patyczki porzucają,dzisiaj biegała za latawcem:) tak teraz myślę,może za Niką tam poszedł,bo dopiero co go całuskowała:loveu: Quote
haliza Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Fajne te nasze dzieciaczki :loveu:, tyle rozdają radości dookoła, i już nie wyobrażam sobie domu bez nich i ich kochanych mordulek :evil_lol: Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 i ciągle mam niedosyt,to może dlatego,że są takie grzeczne:loveu: Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='koci-świat']Wetnę się trochę :-( Dziewczyny-podrzucajcie w wolnych chwilach plaskaty bazarek, proszę... Osa "wyjechana", a ja nie chciałam czekać aż wróci-może parę groszy skapnie.[/QUOTE] z przyjemnością:)wysyłałam też zaproszenia:) Quote
Lili8522 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Witamy się w piękny wtorkowy dzionek :) To też masz u siebie dyskretnego uciekinierka? :evil_lol: Dobrze że do dzieci, a nie do psów :mad: Quote
Bgra Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Heloł:)dzisiaj się trochę złościł bo zapomniał,gdzie ta dziurka a ja nie mogę mu pomóc:( Quote
Bgra Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 jutro,tfu...dzisiaj Hana idzie do poprawki,ale do innej fryzjerki:)zobaczymy co się da zrobić ciekawa jestem,mam chęć ściąć jej włosy na głowie i zostawić tylko długie na uszach i ogonie:) Quote
Lili8522 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='Bgra']jutro,tfu...dzisiaj Hana idzie do poprawki,ale do innej fryzjerki:)zobaczymy co się da zrobić ciekawa jestem,mam chęć ściąć jej włosy na głowie i zostawić tylko długie na uszach i ogonie:)[/QUOTE] I jak i jak? Ja też miałam ochotę na taką fryzurkę... no ale nie mam odwagi :oops: Quote
Bgra Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 no i ścięte:)ma sportową fryzurkę bez kucotka:) wszystko wyrównane już ani Hana się nie wstydzi ani my;)wygląda o niebo lepiej:) nie dam rady dzisiaj z fotami,może uda mi się coś jutro zrobić:) Quote
eria Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='Bgra']no i ścięte:)ma sportową fryzurkę bez kucotka:) wszystko wyrównane już ani Hana się nie wstydzi ani my;)wygląda o niebo lepiej:) nie dam rady dzisiaj z fotami,może uda mi się coś jutro zrobić:)[/QUOTE] cieszę się,że pomogłam :) pozdrowienia ! Quote
Bgra Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 [quote name='anica']Witam się :) miło się czyta...[/QUOTE] witamy się serdecznie miło nam bardzo:) Quote
Bgra Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [IMG]http://i45.tinypic.com/346um20.jpg[/IMG] Hana jak zwykle umorusana:) u nas zaczynamy pakowanie,nie wiem jak ja się pomieszczę,coś mi się wydaje,że niewiele mniejszy bagaż Hana będzie miała ode mnie,normalnie jak Homolkowie na urlopie:( nie dość tego to,znowu nie jestem zdrowa,ale mam nadzieję,że antybiotyk da radę a najgorsze,że Alesia nie będę miała przy sobie:( Quote
Bgra Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 moje niuńki już wiedzą,że coś się dzieje,widocznie czują moje podekscytowanie Hana raczej kieruje swoją adorację w kierunku córki,Aluś nie opuszcza mnie na krok,chodzi za mną teraz miśki siedzą w przedpokoju i patrzą jak robię ręczne pranie ja w pokoju,miśki dalej tam siedzą:( kurcze,nie potrafię się wyluzować,trzeba je zabrać na długi spacer Quote
Lili8522 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 O rany ale Hańcia pięknie wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba tak obstrzygę moje maleństwo ;) Cudddeńko :loveu: Cioteńko psiaczki na pewno wszystko czują... :roll: Niic się nie nie martw! I wracaj do zdrówka! Quote
Bgra Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 (edited) [quote name='eria']cieszę się,że pomogłam :) pozdrowienia ![/QUOTE] no jak mogłam wcześniej się nie przywitać!dziękuję jeszcze raz,aaaa i muszę umówić termin dla Alusia:):):)pozdrawiam Edited June 2, 2012 by Bgra Quote
Recommended Posts