weszka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja też sie strasznie cieszę :sweetCyb: :Cool!: i wszystkim dziękuję za pomoc w akcji :iloveyou: :B-fly: A to Bej prosto z nowej kanapy w swoim ciepłym i kochającym domku :loveu: [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/guzik_bej.JPG[/IMG] Quote
kiwi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 potwierdzam, panstwo guzika bardzo fajni :) Quote
Kropcia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='kiwi']potwierdzam, panstwo guzika bardzo fajni :)[/quote] Ja tez potwierdzam ;) panstwo super. Guziku badz szczesliwy :loveu: Na zdjeciu widac chyba jego podusie :lol: Quote
Roxana Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Fantastyczne wieści :multi: :multi: :multi: Quote
AnkaG Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Siedzę w pracy :-(. Ale to zdjęcie to miód na moją zmęczoną pracą duszę. :multi: :sweetCyb: :bigcool: Bej udało ci się znaleźć wspaniały kochający domek. Quote
justine. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 dzieki Anka. ciesze sie rowniez niezmiernie z tak dobrego zakonczenia. i sciskam mocno Beja z daleka :) Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 BEJ ma się super! Państwo bardzo szczęśliwi przesyłają podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do uratowania sznaucusia :) W dodatku zadeklarowali wpłatę na AFN na ratowanie innych psiaków :) Quote
kiwi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 tak, tak!!! :evil_lol: niech wpłacaja!!! :evil_lol: Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bej ma 4 chętnych z allegro w tym jedną ofertę zalicytowaną. Podsyłam zainteresowanym inne sznaucusie lub podobne szorstkości. Może przy okazji uda się jeszcze jakiemuś psiakowi... dlatego nie kończyłam aukcji ;) Quote
kiwi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 pamietaj zeby wycofac oferte ostatno byl wyrok za nie sprzedanie wylicytownego przedmiotu na allegro :) tutaj moze nei pomoc ze napisane ze nie kazdy psa dostanie ;) Quote
AnkaG Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Weszko zostaniesz sznauceroczarodziejką na dogo. :loveu: Zdjęcie Beja z nowego domku ustawiłam sobie w pracy jako tapetę na kompie. Nie mogę się napatrzyc na tę szczęśliwą mordkę. Gdyby moje sznupki wiedziały to pewnie byłyby zazdrosne. ;) Zwłaszcza adoptowana z tego samego schronu przeze mnie Nuka. Quote
AnkaG Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='kiwi']pamietaj zeby wycofac oferte ostatno byl wyrok za nie sprzedanie wylicytownego przedmiotu na allegro :) tutaj moze nei pomoc ze napisane ze nie kazdy psa dostanie ;)[/quote] Psa dostaną tylko niekoniecznie tego. :evil_lol: Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Spoko jestem czujna. Na razie wysłałam inne sznaucusie :) Chciałabym być sznauceroczarodziejką, a raczej domkoczarodziejką dla wszystkich bidul... Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Raport od Beja: [FONT=Arial][COLOR=#000080]Bej jest po wizycie u weterynarza przed nim seria odrobaczenia 3 razy co 2 tygodnie po pierwszej serii nie zauważyłam pasożytów następne czekają go szczepienia ochronne i usuwanie kamienia z ząbków.Odbył z nami podróż do Gliwic i nie był zestresowany.W domu czuje się swobodnie wszystkie fotele są jego.Podejrzewam że jeszcze czeka na dawnych państwa ponieważ jeszcze nie zaszczekał a jak słyszy dzwonek to płacze jakby za drzwiami stał ktoś bardzo bliski na spacerach obwą****e każdy samochód .Nie reaguje na żadne polecenia jakby nie rozumiał języka,podejrzewamy ,ze mógł się zgubić komuś z zagranicy... czy powodem jest stres jaki przeszedł. Podbił nasze serca i mam nadzieję że nam uda się zdobyć jego biedne psie serce.[/COLOR][/FONT] Quote
Inez Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ciesze się! Widze że Bej wkoncu trafił na swojich! A nic nie umie bo może nikt wcześniej niczego go nie uczył...ale jeszcze nic straconego, troche pracy, wysiłku i napewno pojmie podstawowe komendy. Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To jeszcze zdjęcie :) Taki teraz Bej prowadzi tryb życia :) [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/guzik_bej2.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/guzik_bej3.JPG[/IMG] [IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/guzik_bej4.JPG[/IMG] Quote
Inez Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To ta pani ma tez yorka? Proponuje by dac Beja to topicku metamorfozy, on się tak zmienił!:loveu: Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 York też znajda z ulicy :) Pięknie razem wyglądają :) Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bej na metamorfozach [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=159&highlight=Metamorfozy[/URL] post #1586 Quote
AnkaG Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Wreszcie mogę się nacieszyc kochaniutkim domkiem Beja (po tych trzech dniach szukania Kajci). Weszko podziękuj od ciotek ze Szczecina Państwu. Weszko: otrzymujesz tytuł Sznauceroczarodziejki. :loveu: Widziałam (na innych wątkach), że kolejnym sznupkom pomogłaś znaleźc domki. Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tak Bej ma się świetnie :) Za zaszczytny tytuł dziękuję :oops: Ot staram się i tyle bo kocham te brodziaki nad życie :loveu: [SIZE=1]AnkaG mały off - strasznie się cieszę że Kaja się znalazła! Ależ musiałaś się udenerwować :shake: [/SIZE] Quote
AnkaG Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ciągle oglądam fotki Beja z nowego domku. :loveu: Quote
Recommended Posts