Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też sie strasznie cieszę :sweetCyb: :Cool!: i wszystkim dziękuję za pomoc w akcji :iloveyou: :B-fly:

A to Bej prosto z nowej kanapy w swoim ciepłym i kochającym domku :loveu:

[IMG]http://www.ekstrawagancja.com/psie_bidy/guzik_bej.JPG[/IMG]

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kiwi']potwierdzam, panstwo guzika bardzo fajni :)[/quote]

Ja tez potwierdzam ;) panstwo super. Guziku badz szczesliwy :loveu:

Na zdjeciu widac chyba jego podusie :lol:

Posted

Siedzę w pracy :-(.

Ale to zdjęcie to miód na moją zmęczoną pracą duszę. :multi: :sweetCyb: :bigcool:

Bej udało ci się znaleźć wspaniały kochający domek.

Posted

BEJ ma się super! Państwo bardzo szczęśliwi przesyłają podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do uratowania sznaucusia :) W dodatku zadeklarowali wpłatę na AFN na ratowanie innych psiaków :)

Posted

Bej ma 4 chętnych z allegro w tym jedną ofertę zalicytowaną. Podsyłam zainteresowanym inne sznaucusie lub podobne szorstkości. Może przy okazji uda się jeszcze jakiemuś psiakowi... dlatego nie kończyłam aukcji ;)

Posted

pamietaj zeby wycofac oferte
ostatno byl wyrok za nie sprzedanie wylicytownego przedmiotu na allegro :)
tutaj moze nei pomoc ze napisane ze nie kazdy psa dostanie ;)

Posted

Weszko zostaniesz sznauceroczarodziejką na dogo. :loveu:

Zdjęcie Beja z nowego domku ustawiłam sobie w pracy jako tapetę na kompie. Nie mogę się napatrzyc na tę szczęśliwą mordkę.

Gdyby moje sznupki wiedziały to pewnie byłyby zazdrosne. ;) Zwłaszcza adoptowana z tego samego schronu przeze mnie Nuka.

Posted

[quote name='kiwi']pamietaj zeby wycofac oferte
ostatno byl wyrok za nie sprzedanie wylicytownego przedmiotu na allegro :)
tutaj moze nei pomoc ze napisane ze nie kazdy psa dostanie ;)[/quote]

Psa dostaną tylko niekoniecznie tego. :evil_lol:

Posted

Raport od Beja:

[FONT=Arial][COLOR=#000080]Bej jest po wizycie u weterynarza przed nim seria odrobaczenia 3 razy co 2 tygodnie po pierwszej serii nie zauważyłam pasożytów następne czekają go szczepienia ochronne i usuwanie kamienia z ząbków.Odbył z nami podróż do Gliwic i nie był zestresowany.W domu czuje się swobodnie wszystkie fotele są jego.Podejrzewam że jeszcze czeka na dawnych państwa ponieważ jeszcze nie zaszczekał a jak słyszy dzwonek to płacze jakby za drzwiami stał ktoś bardzo bliski na spacerach obwą****e każdy samochód .Nie reaguje na żadne polecenia jakby nie rozumiał języka,podejrzewamy ,ze mógł się zgubić komuś z zagranicy... czy powodem jest stres jaki przeszedł. Podbił nasze serca i mam nadzieję że nam uda się zdobyć jego biedne psie serce.[/COLOR][/FONT]

Posted

Ciesze się! Widze że Bej wkoncu trafił na swojich!
A nic nie umie bo może nikt wcześniej niczego go nie uczył...ale jeszcze nic straconego, troche pracy, wysiłku i napewno pojmie podstawowe komendy.

Posted

Wreszcie mogę się nacieszyc kochaniutkim domkiem Beja (po tych trzech dniach szukania Kajci).
Weszko podziękuj od ciotek ze Szczecina Państwu.

Weszko:
otrzymujesz tytuł Sznauceroczarodziejki. :loveu:

Widziałam (na innych wątkach), że kolejnym sznupkom pomogłaś znaleźc domki.

Posted

Tak Bej ma się świetnie :)

Za zaszczytny tytuł dziękuję :oops: Ot staram się i tyle bo kocham te brodziaki nad życie :loveu:

[SIZE=1]AnkaG mały off - strasznie się cieszę że Kaja się znalazła! Ależ musiałaś się udenerwować :shake: [/SIZE]