weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tak to ta sama bo mówiła. Tylko sprawdzić by ją trzeba. Quote
AnkaG Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Trzymam moooocno kciuki aby wreszcie to był ten właściwy domek. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mam już namiar na dogomaniaczki z okolic które by może ten domek sprawdziły żeby nie jechać w ciemno. Quote
Inez Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Postawę tych ludzi nie będe komentowac, szkoda słów. :shake: weszka napisał(a):Jest już oferta na allegro... Pani miała olbrzyma, który odszedł gdy przyszła jego pora. Kocha sznaucery i zapewnia o swoim dobrym domku. Tylko pani nie z Krakowa, a z Wisły. Może przyjechać natychmiast prosi tylko o informację czy pies jest tylko przeziębiony czy to coś poważniejszego. Idę z nim do weta to się dowiem ale na mój rozum to tylko przeziębienie. Pani chce przyjechać po niego nawet dzisiaj ale ja tak psa nie wydam. Musiałabym go zawieźć osobiście a więc w sobotę najwcześniej. To ta sama pani która dzwoniła do mnie! wydaje się być naprawde bardzo sympatyczną osobą i bardzo zdeterminowaną, ma rodzine w Szczecinie i chciala po Guzika przyjechac aż do Szczecina :cool3: . :) Jest jeszcze pan z Radomia miłośnik sznaucerów, tyle że on ma tez owczarka a Guzik chyba lepiej by sie czuł w domu gdzie nie będzie takich duzych psiaków. Quote
Roxana Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Z jednej strony szkoda, ze tak się potoczyły losy Guziczka- i tak samo postawy tych ludzi pozostawiam bez komentarza... Ale z drugiej strony jest jakaś pozytywna strona tego nieszczęscia- Guzik opuścił schron, został doprowadzony do porządku przyczym okazało się, że to przepiękny psiak, spodkał na swej drodze bardzo dobrych, życzliwych mu ludzi- no sami powiedzcie- nie ma tego złego co by mam nadzieję szczerą na dobre nie wyszło ;) Ufam, że to wszystko cała ta podróż i dobre Wasze serca nie pójdą na marne i Guziczek trafi już wkrótce do cudownego domku z kochanymi ludźmi. Zaciskam mocno kciuki i ufam... Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 W sobotę ta pani z Wisły przyjedzie po Guzika :) Poproszę dogomaniaczki z okolicy żeby ją sprawdziły jeśli się da przed, a jak nie to już zaraz jak przyjedzie z Guziczkiem. Ja nie dam rady tam jechać osobiście. Pani brzmi dobrze i mam nadzieję że nie okaże się taką poczwarą jak tamci ludzie. Quote
AnkaG Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Weszko a jak wizyta u weta, co stwierdził? Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wszystko wskazuje że to tylko przeziębienie. Guzik jest wesoły, ma apetyt, robi dobre kupki. Dostał jeszcze porcję antybiotyków ale już w tabletkach. Jest też w wewnętrznym boksie na moim śpiworku więc nie zmarznie. Byłam z nim na spacerku, dałam leki, jest spokojny, ciekawski. Super psiaczek. Quote
AnkaG Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Weszko jesteś przekochana, że tak zajęłaś się Guzikiem. :calus: Trzymam :kciuki: za domek w Wiśle. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Gdyby nie moje małe mieszkanie a w nim banda olbrzymek to bym go sama wzięła... Quote
AnkaG Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Nic innego nie robię tylko myślę o Guziku i trzymam, trzymam .... Quote
weszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Guzik pojechał do domku :multi: Tym razem musi być dobrze. Szalenie sympatyczni państwo nie pozostawili wątpliwości że się sprawdzą jako dobry domek dla Guziorka (a byłam jeszcze z 3 dogomaniaczkami). Pani już mi dała znać że dojechali, Guzik rozgląda się po mieszkaniu i wszystko jest super. Quote
Aquirre Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Całe szczęście , bo od naszej ostatniej rozmowy Guzik nie dawał mi spokoju ! :multi: Quote
AnkaG Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Ma ten Guzik jednak wiele szczęścia i takie dobre cioteczki w Karakowie. Quote
Aquirre Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ciotka Weszka to Anioł w ludzkiej skórze . Pomogła już wielu psiakom . :loveu: Quote
aisaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale się ciesz, za Guziczka!!! Weszka to wspaniała duszyczka!!!I wspaniałe domki czaruje! Quote
AnkaG Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Zmienię tytuł wątku za kilka dni. Niech będzie pewne, że to ten NAJLEPSZY DOMEK. Weszko to dla ciebie :Rose: :Rose: :Rose: PS A samochód do dzisiaj "pachnie" mi Guzikiem. Quote
Roxana Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Teraz będzie dobrze :multi: Trzymaj się Gyziczku! Mówiłam- nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :cool3: Quote
Inez Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Może Guzik był pisany tej pani?:cool3: Czekamy na jakies informacje z nowego domku! Quote
weszka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Drogie cioteczki! Dziękuję za te wszystkie miłe słowa pod moim adresem :oops: A to wiadomość od p.Wiesi która dała Guzikowi domek: Guziczek otrzymał nowe imię Bej [ładnie?]Oczywiście tapczanowiec ale kochany.Mam nadziieję że szybko dojdzie do siebie .Chodzi za nami krok w krok jakby się bał że mu uciekniemy. Zyczę pani i koleżankom wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam Wiesia Brzmi obiecująco, prawda :cool3: ? Quote
AMIŚKA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='weszka']Drogie cioteczki! Dziękuję za te wszystkie miłe słowa pod moim adresem :oops: A to wiadomość od p.Wiesi która dała Guzikowi domek: Guziczek otrzymał nowe imię Bej [ładnie?]Oczywiście tapczanowiec ale kochany.Mam nadziieję że szybko dojdzie do siebie .Chodzi za nami krok w krok jakby się bał że mu uciekniemy. Zyczę pani i koleżankom wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam Wiesia Brzmi obiecująco, prawda :cool3: ? Bardzo obiecująco:lol: :lol: :lol: :loveu: :lol: :lol: Prosze pozdrowic pania Wiesię od Jamnikomanki ze Szczecina:lol: . Bardzo ładne imię dostal chudzieńki sznaucerek:lol: ,lepiej do niego pasuje niz Guzik-czyli nic:razz: Dziękuje Tobie Weszko i Twojej koleżance ANI ze Szczecina za ratowanie Beja:loveu: . I bardzo sie ciesze że moglam pomóc Ance.G uratować zycie:lol: sznaucerka:loveu: CIOTECZKI JESTEŚCIE WSPANIAŁE A AKCJA SUPER:laola: Quote
Recommended Posts