Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamieszka w Tomaszowie u Anji, już tam jedzie, a właściwie chyba już dojechał.
Dziś na własne oczy widziałam, że jak mu się chce siku to wstaje i idzie do innego pomieszczenia. Przeszedł na własnych nogach spory kawał, pochodził, powąchał i obsikał drzewo. No dobra, nasikał koło drzewa, łapy nie podniósł. Nie wymagajmy za dużo na raz.

Posted

Farelek już u mnie , od południa , ale czasu brakło na dogo :)

Chodzi bardzo ładnie , od 16 zaliczył 3 spacery 20 minutowe , czasem klapnie na pupę , ale zaraz się podnosi i idzie dalej . Jutro postaram się o zdjęcia .

Chłopak kochany , daje sobie wszystko zrobić , ładnie współpracuje , wypił michę wody , apetyt ma piękny . Normalnie zdrowy pies :)

Posted

Bazarek dla Farelka,zapraszamy cioteczki :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/223597-Wielkanocne-dodatki-ciuszki-bi%C5%BCuteria-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-do-03.03.2012[/URL]

Posted

Dziewczynki a czy Farelko do weta jeszcze trafił na oblooknięcie tak jak zamierzałyście?:) Dzielny chłopiec, niechaj sobie teraz juz spokojnie u Ani odpoczywa:)
I mam nadzieję, że dług maleje, znajomków namówiłam, mieli uiścić na psiaka:)