Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']KOLEJNA TRAGEDIA W ŻYCIU BIEDNEJ DAFI :placz:

DAFI NIE MOŻE ZOSTAĆ W DOMU DO KTÓREGO NIEDAWNO TRAFIŁA :placz: :placz: :placz:
Z POWODÓW RODZINNYCH JAK NAJSZYBCIEJ MUSIMY JEJ ZNALEŹĆ NOWY DOM!!!

piękna sunia szuka domku....

Posted

Jaka ona słodziutka!!! Biedna dziewczynka. Napewno dla niej to będzie znowu wielki stres! A te dziewczynki, które ją pokochały? Czego one się uczą od swoich rodziców????????????????

Posted

Amiga uczą się typowo polskiego stosunku do zwierząt. Jak małe i fajne to można mieć, a jak sprawia problemy i się znudzi to trza się pozbyć. Ale jakże humanitarnie - dzwoniąc do mnie i mówiąc: proszę zabrać psa! A czy to mój pies????? Czy ja go na siłę dałam??? A ile prosiłam, mówiłam.
Teraz mam wyrzuty sumienia że dałam tam Dafi, że nie umiałam wybadać ludzi :( i znów będzie musiała cierpieć :(

Posted

Spróbuję sie tam wybrać w najbliższych dniach i zrobić aktualne zdjęcia Dafi.
Tylko nie wiem czy tych ludzi nie pobiję i nie wyjdę z nią pod pachą...

Posted

Biedna Malutka :-( jest śliczna

ehhh.... a ludzie...:shake: puchata kuleczka jest ok, a jak trzeba włożyć trochę pracy w wychowanie, to najlepiej się pozbyć...:shake:

Posted

weszka napisał(a):
Spróbuję sie tam wybrać w najbliższych dniach i zrobić aktualne zdjęcia Dafi.
Tylko nie wiem czy tych ludzi nie pobiję i nie wyjdę z nią pod pachą...

ja pewnie tak właśnie bym się zachowała :(

Weszko -piękny avatar :)

Posted

carolinascotties napisał(a):
ja pewnie tak właśnie bym się zachowała :(

Weszko -piękny avatar :)

I właśnie tego się obawiam, że wejdę, zrobię awanturę i zabiorę psa i opamiętam się za furtką :roll: Muszę wziąć coś na nerwy. Jutro planuję tam pojechać.

Dzięki za komplement - to Dirki w mazurskim jeziorze podczas weekendu majowego :)

Posted

No i stało się :placz:
Dziś o godz. 18 zadzwonil do mnie pan że natychmiast mam zabrać psa albo jutro rano zawiezie ją do schroniska. Akurat miałam tam dziś jechać zrobić jej zdjęcia w drodze do hotelu po Perełkę...
No więc pojechałam razem z Kiwi. Przywitała nas jedna z córek z psem przy furtce, nie mogła jej otworzyć, w końcu łaskawie wyszedł "pan domu" i nas wpuścił. Dafi szczekała na nas ale jak weszłyśmy do ogrodu i pojawił się ten gość wpadła w panikę, przypadła brzuchem do ziemi, zaczęła kłapać ząbkami. Wywiązała się pyskówka, szkoda gadać :mad: :mad: :angryy: :angryy: .
Ostatecznie gość trzasnął drzwiami, powiedział nam że nie musi nam się tłumaczyć dlaczego nie chce psa, nie podpisał zrzeczenia :angryy: i zostałyśmy z przerażoną Dafi w ogródku :-o :crazyeye: .
Jakoś wspólnymi siłami przekonałyśmy ją do wyjścia i zapakowana na kolanka u Kiwi dojechała do hotelu.
Po drodze się oswoiła, w hotelu była dość ożywiona, zaciekawiona szczekaniem, obwarczała Perełkę która odstąpiła jej boks (bo pojechała do DT).
Myślałam że będzie gorzej ale jakoś nawet w miarę została.
Jest jednak kompletnie zdezorientowana i strasznie mi jej żal. Tyle przeszła i znów musi cierpieć przez ludzką głupotę :placz:
To fajna, wesoła suczka, sporo urosła, ma dłuższą sierść. Z tego całego zamieszania i nerwów nie zrobiłam jej już dziś zdjęć. Jutro podjadę zobaczyć jak się miewa, może zrobię kilka zdjęć.
DOM BARDZO POTRZEBNY. DAFI ABSOLUTNIE NIE NADAJE SIĘ DO HOTELU!!!

Posted

A miało być tak pięknie... Facet nawet sprawia normalne, sympatyczne wrażenie, a tu proszę - pozory mylą. Jego żona ma wyłączony telefon, zero kontaktu...
Biedna mała kochana Dafi :(:(:( Jak ona tam siedzi w hotelowym boksie...?