Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby się Laluni wreszcie powiodło.

Moja sąsiadka szuka suni,ale chce szczeniaczka w typie ratlerka tak trochę.

Ma w takim typie 12 letnią sunię.

Spróbuję z nią porozmawiać o Lali.

TO moi sąsiedzi,mają dom,porządne ogrodzenie,dobrze by miała.

Posted

[quote name='azalia']Oby się Laluni wreszcie powiodło.

Moja sąsiadka szuka suni,ale chce szczeniaczka w typie ratlerka tak trochę.

Ma w takim typie 12 letnią sunię.

Spróbuję z nią porozmawiać o Lali.

TO moi sąsiedzi,mają dom,porządne ogrodzenie,dobrze by miała.[/QUOTE]

Ogromnie dziękuję! :loveu: Byłoby świetnie, gdyby Pani spodobała się Lalunia. Jest na prawdę wspaniałym pieskiem. Trzeba ją przedstawić w jak najlepszym świetle! :) Z niecierpliwością będę czekała na dalsze informacje! :)

Posted

Dopiero dziś pojawiam się u Laleczki - śliczna dziewczynka!!!
Aż dziwne, że wciąż bez domku; bo i młoda i ładna i malutka... ale widzę, że jest nadzieja... może akurat sąsiadka Azalii?
Przecież można powiedzieć - Lalunia spełnia wszystkie Jej warunki. Pozostaje nam teraz cierpliwie czekać i... wciąż podrzucać wątek...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Dopiero dziś pojawiam się u Laleczki - śliczna dziewczynka!!!
Aż dziwne, że wciąż bez domku; bo i młoda i ładna i malutka... ale widzę, że jest nadzieja... może akurat sąsiadka Azalii?
Przecież można powiedzieć - Lalunia spełnia wszystkie Jej warunki. Pozostaje nam teraz cierpliwie czekać i... wciąż podrzucać wątek...[/QUOTE]

W 100% się z Tobą zgadzam! :) Czekamy i podrzucamy! :)

Posted

[quote name='azalia']Goście wyjeżdżają we wtorek.

Będę się starać przekonać sąsiadkę,

choć oniecać niczego nie mogę.[/QUOTE]

Przekonuj Azalka, przekonuj, a my będziemy trzymać kciuki:)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Przekonuj Azalka, przekonuj, a my będziemy trzymać kciuki:)[/QUOTE]
podpisuję się pod tym co mówi Berni :thumbs:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Laluni... i co? nawet w dniu otwartym, Lala nikomu nie wpadła w oko?[/QUOTE]

Niestety, Lalunia strasznie się bała.. Na Drzwiach Otwartych było zbyt dużo ludzi.. :( Schowała się w budzie i ledwo było jej główkę widać.. :(

Posted

[quote name='azalia']Goście wyjeżdżają we wtorek.

Będę się starać przekonać sąsiadkę,

choć oniecać niczego nie mogę.[/QUOTE]

Będziemy cierpliwie czekać i mocno trzymać kciuki! :) Azalio, teraz wszystko w Twoich rękach! :)

Posted

tyle czasu mnie nie było, myślałam że Lala już w domu, a tu co..??? No jak to tak, gdzie ten domek dla suńki?? Lala weź ty się dziewczyno nie chowaj tylko promuj, jak cię ktoś ma dojrzeć jak w budzie siedzisz no :roll: Kciuki wciąż zaciśnięte, w końcu się TEN domek przecież musi znaleźć :thumbs::thumbs::thumbs: