anica Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 To ci.. Lala.. od razu na głęboką wodę :) musimy wierzyć , że ktoś dojrzy Lalę i Jej piękne.. urzekające spojrzenie.. Quote
Basieńka1997 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Odezwała się do mnie dzisiaj Pani poszukująca młodziutkiego psiaczka. Zaproponowałam Lalunię i jeszcze parę innych psiaków. Zobaczymy, może wreszcie się jej poszczęści. :) Quote
azalia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Oby się Laluni wreszcie powiodło. Moja sąsiadka szuka suni,ale chce szczeniaczka w typie ratlerka tak trochę. Ma w takim typie 12 letnią sunię. Spróbuję z nią porozmawiać o Lali. TO moi sąsiedzi,mają dom,porządne ogrodzenie,dobrze by miała. Quote
Basieńka1997 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='azalia']Oby się Laluni wreszcie powiodło. Moja sąsiadka szuka suni,ale chce szczeniaczka w typie ratlerka tak trochę. Ma w takim typie 12 letnią sunię. Spróbuję z nią porozmawiać o Lali. TO moi sąsiedzi,mają dom,porządne ogrodzenie,dobrze by miała.[/QUOTE] Ogromnie dziękuję! :loveu: Byłoby świetnie, gdyby Pani spodobała się Lalunia. Jest na prawdę wspaniałym pieskiem. Trzeba ją przedstawić w jak najlepszym świetle! :) Z niecierpliwością będę czekała na dalsze informacje! :) Quote
azalia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Basieńko,.Pani potencjalna ma teraz gości,zrobię wszystko co w mojej mocy,ay ją przekonać. Quote
anica Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 No to.... kciuki baaaaaardzo mocno zaciśnięte ..... Quote
Basieńka1997 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 azalio, ogromnie Ci dziękuję! :loveu: Trzymam mocno kciuki! :) Quote
azalia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Ja również trzymam kciuki,ale musimy czekać aż goście wyjadą. Quote
Basieńka1997 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='azalia']Ja również trzymam kciuki,ale musimy czekać aż goście wyjadą.[/QUOTE] Wiem, wiem. :) Po prostu jestem strasznie niecierpliwa. :) Quote
Basieńka1997 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Azalio, wiadomo może do kiedy goście będą u potencjalnej Pani? :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Dopiero dziś pojawiam się u Laleczki - śliczna dziewczynka!!! Aż dziwne, że wciąż bez domku; bo i młoda i ładna i malutka... ale widzę, że jest nadzieja... może akurat sąsiadka Azalii? Przecież można powiedzieć - Lalunia spełnia wszystkie Jej warunki. Pozostaje nam teraz cierpliwie czekać i... wciąż podrzucać wątek... Quote
Basieńka1997 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Dopiero dziś pojawiam się u Laleczki - śliczna dziewczynka!!! Aż dziwne, że wciąż bez domku; bo i młoda i ładna i malutka... ale widzę, że jest nadzieja... może akurat sąsiadka Azalii? Przecież można powiedzieć - Lalunia spełnia wszystkie Jej warunki. Pozostaje nam teraz cierpliwie czekać i... wciąż podrzucać wątek...[/QUOTE] W 100% się z Tobą zgadzam! :) Czekamy i podrzucamy! :) Quote
Basieńka1997 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Wysoko! :) Niech Cię ktoś dojrzy kochana! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Zaglądam do Laluni... i co? nawet w dniu otwartym, Lala nikomu nie wpadła w oko? Quote
azalia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Goście wyjeżdżają we wtorek. Będę się starać przekonać sąsiadkę, choć oniecać niczego nie mogę. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='azalia']Goście wyjeżdżają we wtorek. Będę się starać przekonać sąsiadkę, choć oniecać niczego nie mogę.[/QUOTE] Przekonuj Azalka, przekonuj, a my będziemy trzymać kciuki:) Quote
anica Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Przekonuj Azalka, przekonuj, a my będziemy trzymać kciuki:)[/QUOTE] podpisuję się pod tym co mówi Berni :thumbs: Quote
Basieńka1997 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Laluni... i co? nawet w dniu otwartym, Lala nikomu nie wpadła w oko?[/QUOTE] Niestety, Lalunia strasznie się bała.. Na Drzwiach Otwartych było zbyt dużo ludzi.. :( Schowała się w budzie i ledwo było jej główkę widać.. :( Quote
Basieńka1997 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='azalia']Goście wyjeżdżają we wtorek. Będę się starać przekonać sąsiadkę, choć oniecać niczego nie mogę.[/QUOTE] Będziemy cierpliwie czekać i mocno trzymać kciuki! :) Azalio, teraz wszystko w Twoich rękach! :) Quote
jhet Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 tyle czasu mnie nie było, myślałam że Lala już w domu, a tu co..??? No jak to tak, gdzie ten domek dla suńki?? Lala weź ty się dziewczyno nie chowaj tylko promuj, jak cię ktoś ma dojrzeć jak w budzie siedzisz no :roll: Kciuki wciąż zaciśnięte, w końcu się TEN domek przecież musi znaleźć :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts