agnieszka30 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Życzę Greven,żeby się z tej skarpety wieeeelki pantalon zrobił... Quote
sisay Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Greven'] Tego citroena dostałam za przewchowanie dwóch rottków. Mogę się bez niego obyć, chociaż fajnie było mieć coś w zapasie, bo transit to '89 rocznik. Jednak życie Liv jest ważniejsze, bo bezcenne. A jeśli jej nie pomogę w ten sposób, to chociaż kojec będzie.[/quote] No no, a nie mieli tam wiecej rottkow do przechowania? :cool3: To dobrze, bo juz sie martwilam. Biedna ta klaczka :-( Quote
Greven Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Więcej rottków? hm... dwa wystarczą w zupełności :-o Jeśli chodzi o Czuczu, to nie mogę go wyleczyć z infekcji. Najgorzej, że nie wiadomo dokładnie, co mu jest, bo ostatnio leczę go już tylko "na odległość". Nie mam po prostu możliwości jechać z nim do weterynarza (dzięki rottkom, które z braku kojca mieszkają... na pace mojego samochodu). Kończy trzeci antybiotyk i raz wydaje mi się, że jest poprawa, a później znowu zaczyna skrzeczeć, zamiast szczekać i prycha smarkami. Przez pierwsze tygodnie miał ciągle biegunki i chociaż teraz z żołądkiem jest już ok, to w ogóle nie widać, by przybierał na wadze. Biedne psisko. Poza tym ma wybitny talent do skręcania łańcucha, więc wieczorem zostawiam go na 2-metrowym, a rano zastaję na 20-centymetrowym :shake: Żadnych widoków na kojec. To wszystko - rottki mieszkające w samochodzie, chorujący Kremowy na łańcuchu, diagnoza nogi Liv z berlińskiej kliniki, permentny brak pieniędzy, wciąż niezaleczona grzybica w stadzie koni, sypiące się ogrodzenia, sypiące się budynki, konieczność hurtowej sterylizacji wszystkich dotąd niewysterylizowanych kotek (bo sąsiedzi nawet nie chcą słyszeć o wycięciu swojego kocura)... to wszystko po prostu już mnie dobija. Nie daję rady czasowo i finansowo. Quote
sisay Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mozna zlapac kocura... :cool3: A tak powaznie, to rzeczywiscie brzmi to kiepsko :shake: Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Potrzebne Pieniazki!!!!!juz Alarm Podnosze Tez Na Moich Watkach!!! Quote
Greven Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Chyba zaczyna zdrowieć po tym antybiotyku, bo dzisiaj rzucił się koniowi do nóg. Konie, czy kozy przechodzą koło jego budy po kilkanaście razy dziennie, grzebią mu w misce, wypijają wodę, a on nic, leży i merda ogonem. A później nagle CIACH, coś w głowie przeskakuje i Czuczu się rzuca :shake: Quote
kaLOlina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ehh nie za ciekawie:( zycze wam wesolych swiat...mimo wszystko... [IMG]http://i164.photobucket.com/albums/u4/poziomekalolek/48.jpg[/IMG] Quote
Greven Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dziękujemy... Jak by mało było kłopotów, dziś z adopcji wraca Chucky. Wszystko zapowiadało się ładnie, ale jak pojechałam na kontrolę, to pies miał tak zaciśniętą na szyi kolczatkę, że nie mógł głowy oprzeć na łapach, żeby się nie pokłuć. Podobno dlatego, że zrywał obroże i to go miało nauczyć... hm, nie wiadomo dokładnie czego. Kazałam zmienić kolczatkę na luźną i miałam podjechać po świętach, sprawdzić czy wszystko jest jak należy. A tu nagle telefon - że niby Chucky pogryzł trzy osoby, w tym dwuletnie dziecko (???) i odwożą go po południu. Quote
karina1002 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Greven, współczuję. Wpłaciłam ci 50 zł na psiaki na poczatku miesiąca ogólnie na zwiekrzaki bo nie wiem komu bardziej potrzebna pomoc, mam nadzieję, że doszły. Więcej nie mogę, mam remont i szykują się u mnie dwie operacje zwierzaków. Trzymam kciuki. Quote
katarzyna kuczewska Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :shake::shake::shake::shake: nie dobrze oj bardzo greven trzymaj sie podnosze i pieniadze potrzebne pilnie Quote
Neris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kurczę, ja niestety finansowo nie pomogę w żaden sposób, sama właśnie wydałam wszystkie oszczędności na źle zrobione boksy więc siedzę i płaczę nad losem... Powysyłałam link tylu osobom i nikt tu nie dotarł... Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dobrze by bylo was wsadzic w podpis...ja zrobilam taka mala prowizorke;) trzymajcie sie tam!!! Greven wiem ze rece opadaja w takiej sytuacji...:( Quote
katarzyna kuczewska Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kurcze trzba pomoc dziewczynie moze jakas skarpeta na afn albo co?????? juz sama nie wiem Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wlasnie!!!macie juz skarpete>>>albo priv konto bo na AFN potrzebne faktury... Quote
Neris Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a jak z tym kimś kto podobno umiał spawać i mógł ewentualnie pomóc? Quote
katarzyna kuczewska Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 hop hop hop pieniadze pilnie potrzebne pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AnkaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czy ktoś może mi podac nr pryw. konta Greven to wyślę cokolwiek kasy i wystawię książki na bazarku. Quote
Neris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Namiary są na wątki klaczki LIV, cholerka nie wiem jak skopiować link jak już mam ten otwarty. Quote
AnkaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Najedź na tytuł wątku - kliknij prawym klawiszem i wybierz utwórz skrót i później tutaj daj - wklej. Quote
Greven Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Neris']a jak z tym kimś kto podobno umiał spawać i mógł ewentualnie pomóc?[/quote] Twierdzi, że nie ma czasu... Może mógłby w czerwcu. Ale tak odległy termin to mnie nie urządza :shake: Quote
halbina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ściągniemy tu tylu dogomaniaków, ilu tylko się da... Potem napiszę tekst, Supergoga lub Asior zrobi aukcję na Allegro, poogłaszamy w Internecie... Quote
Recommended Posts