Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][B]Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala. [/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:smile: poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam [/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]prosze o jakis kontakt (np sms) na numer 783 574 540[/B][/SIZE]

Posted

Witak Weronika, niestety nikt z nas nie mieszka w Nowej Ligocie ani w pobliżu. Napisz do dziewczyn, które zajmują się Ligotą na ich ligockim wątku. Pozdrawiam i dziekuję za chęć pomocy...

Posted

Dzisiaj Ivunia o 19:00 bedzie kąpana. Juz sie ciesz na spotkanie z nią. Jakbyscie widziały jak mnie moje doberwomanki niuchają po powrocie do domu!!! Szok! Zazdrośnice jedne !
Porobię zdjecia naszej gwiazdeczce.

Posted

[quote name='aisaK']Witak Weronika, niestety nikt z nas nie mieszka w Nowej Ligocie ani w pobliżu. Napisz do dziewczyn, które zajmują się Ligotą na ich ligockim wątku. Pozdrawiam i dziekuję za chęć pomocy...[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wieronika witamy u nas na wątkach![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dziękujemy ci za dużą chęć pomocy Ligockim psom. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja też niestety jestem daleko ale zaraz poszukamy ci kontaktów z naszymi dziewczynami z którymi będziesz mogła połączyć siły w ratowaniu tych psów.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kasiu kto u nas w Ligocie działa i na jaki wątek Weronike wysyłasz? Ona jest nowa, może podąć jej ten wątek aby to sprawniej zadziałało?[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Weronika18'][SIZE=4][B]Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala. [/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:smile: poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam [/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]prosze o jakis kontakt (np sms) na numer 783 574 540[/B][/SIZE][/quote]
w sobotę rano jedziemy z kilkoma osobami z wrocławia do ligoty z pozywieniem i czym się da,więc moglibysmy podjechać do jelcza i zabrać od ciebie te rzeczy.chyba,że juz ktoś się zaofiarował.:lol:

Posted

Wlasnie wracam ze spacerku z Ivi i Zefirkiem.:lol:
Pieski bardzo sie polubily i wyszalały razem za wszystkie czasy.
Ivi biedulka miała dzisiaj biegunke:shake: , zgłosiłam lekarzowi wiec zaraz dostanie jakies leki.

Pieszczocha z tej Ivi niesamowita!!!:lol:

Posted

W poczekalni było ok 20 osób i wielkie zamieszanie wiec ciezko bylo zasiegnac informacji.
ale to chyba nic groznego bo pierwsza kupke miala ok tylko pozostale 2 juz byly gorsze.
a tak to byla bardzo wesoła i zaczepiala do zabawy Zefirka.:lol:
no i biedna domaga sie strasznie pieszczotow i bardzo byla zazdrosna gdy glaskalam tez Zefirka!

Posted

Wczoraj nasza dziewczynka wieczorem była ze mna i kolega małzonkiem na spacerku. Strasznie sie do niego kleiła - nie odsteowała go na krok. Najwyraźniej lubi facetów!!!! Ja sie tylko modle zeby mój Jareczek nie zechciał trzeciego dobka do domu.... a on jest zdolny do tego. Widziałam jak na nią patrzy....
Potem kąpu - kąpu!
Sierotka - jak ona w tej wannie stoi - za to potem jak wycieranie i suszenie to aż podstwia mordeczke i boczki.
Miała biegunke przez ostatnie 2 dni - myśłe sobie ze po smakołykach - chyba jej nie służą..... Brzusio nie przyzwyczajone....
Jutro z cioteczką agnes idziemy na spacerek i kapiemy mam nadzieję razem!
Poprosiłam Spartanke o wklejenie zdjeć - ja jestem tępak w tej materii!
Jest dobrze kochani i bedzie lepiej. Psianka Ivi wraca do żywych!!!

Posted

[B][img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45cc826a32818.jpg[/img][/B]

[B][img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45cc827e684ad.jpg[/img][/B]

[B][img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45cc8291a083b.jpg[/img]
[img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45cc82a92687d.jpg[/img]
[/B]