stupid-girl Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mam sprawdzony domek w Katowicach dla szczeniorka suni. Poszukiwana najlepiej kudlata sunia, ktora wyrosnie na sredniej wielkosci psiaka. Bedzie mieszkac w bloku z mlodymi aktywnymi ludzmi i kolega niespelna rocznym Miśkiem. Bardzo prosze o konkretne aktualne linki i namiary na sunie - Dziewczyna byla juz w schronisku w Chorzowie i chociaz oglaszaja sie, ze maja szczeniaki - zadnych nie bylo :shake: Quote
Ambra Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 zapraszam na ten wątek tu są wprawdzie tylko 2 fotki szczeniorków ale to swiezy temat z katowic! można zobaczyć na miejscu itp::cool3: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40987 Quote
Martinee Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja daje fotke rubi nie jest szczeniakiem ale bardzo młoda sliczna kochana i spokojna jest cudna Quote
saga_86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 reza trochę husky ma w sobie:cool3: jej siostrzyczka Lira A tak wygląda mamusia. Suczka bardzo łągodna, zrównoważona, średniej wielkości.Kielce tel 609890204 Quote
saga_86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 2 siostrzyczki i mamusia, mamusia wielka pieszchocha, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, szczeniaki mają super charaktery, wiem bo widziałam. Jedna z nich jest teraz na tymczasie w mieszkaniu. też Kielce Quote
saga_86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Sunia 3 mies czarna- podpalana, z mieszkania, Kielce. Są 2 do wyboru, będą średniej wielkości, wychowywane z dziećmi. Quote
saga_86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Modena 3mies suczka też z mieszkania, bardzo inteligentna, sprytna, taki mini labek, żywe sreberko, Kielce Quote
weszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mała, prawie sznaucer miniaturka, ma 5 mies. Jest bardzo energiczna i kochana. Zaszczepiona, odrobaczona, do odbioru od zaraz z wyprawką! Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Na razie najbardziej spodobała sie Reza z Kielc bo jest bardzo podobna do rezydenta Miśka:lol: Tylko ta odleglosc Kielc od Katowic........... w zasadzie na 99% sa pewni - gdyby tylko udalo sie pokombinowac cos z transportem Quote
saga_86 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 stupid girl odezwij się na pw do erki lub zadzwoń do niej omówić sprawę, ona wszystko o Rezie wie 609890204:p Cieszymy się, że wybór padł na Rezę;) Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jeśli jest potrzebny transport to ja weekend z najwyższą przyjemnością przejadę się z Rezunią do Katowic :) Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 napisalam. cholera chwilowo nie mam komórki. jakby cos to ja moge pomoc w transporcie - na ile bede mogla Quote
saga_86 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tranportem się już nie martwimy w takim razie:p Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 saga_86 napisał(a):Tranportem się już nie martwimy w takim razie:p tak, transport zostawcie mnie. Teraz tylko erka i stupid-girl muszą dogadać szczegóły i wyruszam w drogę :) Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Czekam tylko na wiadomosc od Erki. Bo ten 1% niepewnosci to przyszly rozmiar Rezuni - jesli nie zapowiada sie na giganta to na 100% mozna ja przygotowac do wyjazdu :lol: Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Sądzę że będzie psiakiem średnio dużym - może trochę ponad kolano. Taka jest mama i nawet jeśli tata był większy to rozmiar łapek nie zapowiada olbrzyma ;] Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 no wlasnie mama na giganta nie wyglada ;) czekam na informacje od Erki jeszcze odnosnie przyblizonego wieku i ewentualnych dalszych szczegolow i jesli domek potwierdzi procedur adopcyjnych http://img228.imageshack.us/img228/237/imga0458dt5.jpg a to zdjecie rezydenta Miśka - przyszlego brata Rezy - podobni nie? Domek potwierdzil na 100% !!!!!!!! teraz tylko czekam na info od Erki - czy na pewno Reza jeszcze jest do wziecia. Ja chwilowo jestem bez telefonu, wiec jesli ktos ma blizszy kontakt z Erka niech poprosi o zaklepanie suni Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='stupid-girl']no wlasnie mama na giganta nie wyglada ;) czekam na informacje od Erki jeszcze odnosnie przyblizonego wieku i ewentualnych dalszych szczegolow i jesli domek potwierdzi procedur adopcyjnych http://img228.imageshack.us/img228/237/imga0458dt5.jpg a to zdjecie rezydenta Miśka - przyszlego brata Rezy - podobni nie? Jak rodzeństwo :loveu: Gdyby Reza okazała się jednak za duża (ale to mało prawdopodoben) to w type szorściak-tapirek jest Mała - prawie sznaucerka miniaturka którą też podesłałam wcześniej w wątku. Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 hihi - to zdjecie z czasow szczeniorkowych - teraz jest wiekszy - taki troszke ponad kolano, ale moi znajomi chca Rezunie tak czy inaczej - nawet jak bedzie wieksza - w zasadzie wola nawet zeby byla wieksza (byle nie wagowo) niz malutka. Tak czy inaczej domek jest - naprawde swietny - byleby Reza jeszcze czekala Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jeśli tylko domek dobry to z tego co się orientuję Reza jest wolna :] Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 za domek recze glowa - gdybym byla psem - chcialabym do niego trafic:diabloti: no i obiecane relacje i fotorelacje z nowego zycia Rezy Quote
stupid-girl Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 jesli chodzi o transport to ja moge go odebrac z Krakowa i zawiezc do Katowic - chyba, ze Weszka woli zawiezc go sama Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tak by było super bo jak dobrze pójdzie to może będę mieć też inne psiaki z okolic Kielc na pokładzie :) Quote
erka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zajrzałam na nasz wątek szczeniakowy, a tu takie wieści !!!:loveu: Super!:multi: Reza była najmniejsza z tego miotu, więc sądzę, że będzie gdzieś najwyżej do kolana. One wszystkie sa trochę jeszcze zalęknione, ale boją się głownie Czarka, który je gryzie. Mam nadzieję, że z kolegą szybciej nabrałaby pewności. A jeżeli weszka mogłaby ją zawieźć , to juz wogóle fantastycznie:multi: . A może by była szansa na jeszce jeden domek dla suni w Krakowie, mam wysłac zdjęcia. Wtedy za jednym zamachem można by zawieźć dwie!:loveu: Quote
Recommended Posts