Jump to content
Dogomania

Sprawdzony domek dla szczeniaka suni-Katowice.Wybrana kielecka REZA:)Przenosimy:)))

Recommended Posts

Posted

Mam sprawdzony domek w Katowicach dla szczeniorka suni. Poszukiwana najlepiej kudlata sunia, ktora wyrosnie na sredniej wielkosci psiaka. Bedzie mieszkac w bloku z mlodymi aktywnymi ludzmi i kolega niespelna rocznym Miśkiem.
Bardzo prosze o konkretne aktualne linki i namiary na sunie - Dziewczyna byla juz w schronisku w Chorzowie i chociaz oglaszaja sie, ze maja szczeniaki - zadnych nie bylo :shake:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2 siostrzyczki i mamusia, mamusia wielka pieszchocha, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, szczeniaki mają super charaktery, wiem bo widziałam. Jedna z nich jest teraz na tymczasie w mieszkaniu. też Kielce

Posted

Na razie najbardziej spodobała sie Reza z Kielc bo jest bardzo podobna do rezydenta Miśka:lol:
Tylko ta odleglosc Kielc od Katowic...........

w zasadzie na 99% sa pewni - gdyby tylko udalo sie pokombinowac cos z transportem

Posted

saga_86 napisał(a):
Tranportem się już nie martwimy w takim razie:p

tak, transport zostawcie mnie. Teraz tylko erka i stupid-girl muszą dogadać szczegóły i wyruszam w drogę :)

Posted

Sądzę że będzie psiakiem średnio dużym - może trochę ponad kolano. Taka jest mama i nawet jeśli tata był większy to rozmiar łapek nie zapowiada olbrzyma ;]

Posted

no wlasnie mama na giganta nie wyglada ;)
czekam na informacje od Erki jeszcze odnosnie przyblizonego wieku i ewentualnych dalszych szczegolow i jesli domek potwierdzi procedur adopcyjnych

http://img228.imageshack.us/img228/237/imga0458dt5.jpg

a to zdjecie rezydenta Miśka - przyszlego brata Rezy - podobni nie?

Domek potwierdzil na 100% !!!!!!!!
teraz tylko czekam na info od Erki - czy na pewno Reza jeszcze jest do wziecia. Ja chwilowo jestem bez telefonu, wiec jesli ktos ma blizszy kontakt z Erka niech poprosi o zaklepanie suni

Posted

[quote name='stupid-girl']no wlasnie mama na giganta nie wyglada ;)
czekam na informacje od Erki jeszcze odnosnie przyblizonego wieku i ewentualnych dalszych szczegolow i jesli domek potwierdzi procedur adopcyjnych

http://img228.imageshack.us/img228/237/imga0458dt5.jpg

a to zdjecie rezydenta Miśka - przyszlego brata Rezy - podobni nie?

Jak rodzeństwo :loveu:
Gdyby Reza okazała się jednak za duża (ale to mało prawdopodoben) to w type szorściak-tapirek jest Mała - prawie sznaucerka miniaturka którą też podesłałam wcześniej w wątku.

Posted

hihi - to zdjecie z czasow szczeniorkowych - teraz jest wiekszy - taki troszke ponad kolano, ale moi znajomi chca Rezunie tak czy inaczej - nawet jak bedzie wieksza - w zasadzie wola nawet zeby byla wieksza (byle nie wagowo) niz malutka.
Tak czy inaczej domek jest - naprawde swietny - byleby Reza jeszcze czekala

Posted

Zajrzałam na nasz wątek szczeniakowy, a tu takie wieści !!!:loveu:
Super!:multi: Reza była najmniejsza z tego miotu, więc sądzę, że będzie gdzieś najwyżej do kolana. One wszystkie sa trochę jeszcze zalęknione, ale boją się głownie Czarka, który je gryzie.
Mam nadzieję, że z kolegą szybciej nabrałaby pewności.

A jeżeli weszka mogłaby ją zawieźć , to juz wogóle fantastycznie:multi: .

A może by była szansa na jeszce jeden domek dla suni w Krakowie, mam wysłac zdjęcia. Wtedy za jednym zamachem można by zawieźć dwie!:loveu: