stupid-girl Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='outsider'] na tym zdjeciu to wygladaja jak jakas para ze starego filmu: Miś nobliwy gentelman a Flora delikatne dziewcze... :loveu: Quote
erka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czyli niezły z niej chuliganek:evil_lol: , a wygląda na tych zdjęciach, jak niewiniątko.;) No cóż, z siuśkaniem trzeba uzbroić się w cierpliwość, z pewnością wkrótce załapie o co chodzi.:cool3: Jeżeli chodzi o łupież, to pewnie przydałaby się kąpiel w leczniczym szamponie. Dowiem sie od weta w jakim i napiszę. Quote
saga_86 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja nie wierzę w to,że Florka to łobuz:diabloti: Wygląda jak aniołek:loveu: Takie niewinne minki na zdjęciach robi:p Quote
outsider Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ojj broi :) ale musze przyznac, że z dnia na dzień coraz bardziej się słucha :razz: kolejna porcja fotek :eviltong: Paniusia spożywa posiłek - oczywiście na leżąco hehe oczywiście nie piłeczka ale Misiek najlepszy do gryzienia :cool1: a teraz piłeczka :cool3: :mad: no a tu wykorzystuje nową umiejętność - czyli wskakiwanie na łóżko :mad: Dzisiaj mielismy z nią ubaw. Mnie nie było w domku ale Pan domu mi opowiadał cóż to dziś koleżanka wymyśliła. Ogólnie łożeczko to miejsce dla piesków zakazane - oczywiście Florka od dłuższego czasu wszelkimi podstępami próbowała je zdobyć jednak jej to nie wychodziło. Dziś gdy Pan domu siedział w pokoju obok nagle usłyszał szczekanie Florki, zdziwił się i gdy zakradł się do pokoju zobaczył Florunie na łóżeczku - wskoczyłam tam sobie - ucieszona, biegała po nim i szczekała z radości :evil_lol: w końcu się udało hehe Quote
saga_86 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Widać, że Misiek też zachwycony koleżanką do zabawy:p A z łóżkiem to na początku Saga też nie mogła wchodzić, ale długo nie wytrzymałam i teraz śpi w moich nogach koniecznie po kołderką, polecam to jest lepsze niż kaloryfer;) Quote
outsider Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 do łóżka to nam się Misiek co noc ładuje hehe czeka aż uśniemy no i kładzie się w nogach - oczywiście kończy się na tym że małymi kroczkami to czasem i na poduszce go rano można odnaleźć :mad: Quote
saga_86 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 no to wiemy z kogo Florka bierze przykład:lol: ;) Quote
stupid-girl Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='outsider']ojj broi :) ale musze przyznac, że z dnia na dzień coraz bardziej się słucha :razz: :mad: no a tu wykorzystuje nową umiejętność - czyli wskakiwanie na łóżko :mad: ale ona broi z tak slodka minka, ze przeciez nie mozna sie na nia gniewac:razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
outsider Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 koleżanka dziś poznała komendy leżeć i czekaj :cool3: nieźle sobie radzi - pojętna bestia z niej. Przychodzi już na zawołanie i siada kiedy się ją o to poprosi :loveu: Quote
outsider Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no musze się podzielić :eviltong: fajną sesją zdjęciową To jest boskie hehe :loveu: jak rekin :diabloti: co tam ? pod tylna nogą Misia próba złapania go za futerko :evil_lol: Quote
stupid-girl Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='outsider']no musze się podzielić :eviltong: fajną sesją zdjęciową ale ona rosnie :diabloti: Lapki ma dluuugie - jeszcze Ci Miśka przerosnie:cool1: ale slodki z niej broj:loveu: :loveu: :loveu: Quote
saga_86 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ah przypomniały mi się czasy kiedy Saga była szczeniakiem, dawno to było co prawda, ale nie chcę tego już drugi raz przechodzić:evil_lol: Quote
erka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bardzo urokliwa z nich parka, a szczególnie to zdjęcie mnie urzekło;) Quote
outsider Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Florka robi postępy :mad: : - dziś rano zamiast Miśka ja znaleźliśmy w łóżku :crazyeye: za naszymi plecami :angryy:. - po powrocie z treningu łożko zastałam w stanie :mad: :mad: chyba znaleźli sobie nowe miejsce do zabaw :angryy: zawsze badam czy panicz korzystał z naszego posłania pod naszą nieobecność <ciepełko po leżeniu> no i tym razem ciepłe miejsca były dwa :diabloti: ojjj wyrabia się nasze stworzenie :cool3: - dalej je jak świnia :shake: - kupe robi z reguły na dworze :cool3: :cool3: sukces bo to jej pierwsza czynność po wyjściu z domku :grins::multi: - łupież powoli znika :multi: i bardzo jej sierść wyładniała Nie pisałam tego wcześniej ale Florka to strasznie całuśne zwierzę :loveu: jak się ją weźmie na kolanka to pierwsze co, to musi obcałować i wylizać. Z Miśkiem to normalnie aż nieromantyczni są :evil_lol: Misiek przez nią niedługo sierść straci, bo menda się wiesza na jego futerku i mu nie odpuszcza, chyba że futerko odpuści :angryy: pełno kłaczków wokół po takiej "zabawie" - będę musiała to ukrócić, bo Misiek pierdoła coś sam sobie rady nie daje. Kochana jest strasznie :loveu: bardzo ją polubiliśmy i w sumie czujemy się już tak jakby była z nami od zawsze :loveu: Odezwę się pewnie za jakiś czas kiedy już Florka trochę podrośnie :eviltong: studiowania część IV :placz: niestety od poniedziałku i mniej czasu będzie :shake: pozdrawiam Quote
erka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Acha, na tą sierść i łupież, to można by jej było takie witaminki specjalne na sierść i olej z wiesiołka niezłe daje efekty. Powodzenia outsider, cierpliwie będziemy czekać na relację , mam nadzieję ,że przez ten czas Florka nabierze jakiś manier przy stole:cool3: i nie będzie nam przynosiła wstydu.:razz: Quote
outsider Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzieki za info odnosnie tej sierści - ostatnio "pokłócona" jestem z weterynarzem i jestem w trakcie szukania nowego także ciężko mi było zasięgnąć porady <misiowaty złapał kleszcza - obok oka - bałam się sama go wyciągnąć wiec poszlam do weta - wet kleszcza doslownie wyrwal z futerkiem, glowa kleszcza zostala - a on za to policzyl sobie jeszcze 5 zł :angryy: poszlam interwencyjnie do innego weta ale tamten znów zazyczył sobie za "zabieg" zdecydowanie za dużo jak na moja studencką kieszeń :shake:> Zapomniałam dodać że Florka trochę mniej już sie tych piesków znów boi - dziś zaczepiała takiego ogromniastego ONka z którym w windzie jechałyśmy :multi: Florka ogolnie robi się bardzo podobna do swojej mamy. Niedługo zaloże im chyba galerie :cool3: Quote
outsider Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 miśki mają swoją galerię :cool1: sprawdzam podpis :cool1: narazie zdjęcia te co tutaj :diabloti: Quote
outsider Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kolejna porcja zdjęć :cool1: z dzisiejszego spacerku - chyba wiosennego już :cool3: Florka cała, zdrowa, apetyt nie słabnie - zaczynam się zastanawiać czy nie za mało przypadkiem dostaje bo stanęła w miejscu i już nie rośnie na szerokość. Z tymi pieskami jest różnie - martwi mnie to ciągle - jeśli jakiś się nia nie specjalnie interesuje to nawet go obwącha ale nie daj boże kiedy jakiś zbyt szybko idzie w jej kierunku :shake: wczoraj zjadła mi książke :mad: nie dość że weszła na łóżko to jeszcze ze stolika sobie wzięła lekturę i "do snu" sobie ją rozpracowywała :angryy: A oto zdjęcia : złap mnie :eviltong: zmęczony i szczęśliwy hihi :cool1: mogę ten patyk czy nie :p nudni jesteście i tyle :cool1: no i co teraz :cool3: ? już nawet patyczka w spokoju nie można sobie pogryźć :shake: :evil_lol: hehe to teraz mnie złap :eviltong: run forest run :diabloti: bardzo miły, grzeczny i spokojny Miś :eviltong: mniam - dawaj smakołyk :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
outsider Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wybaczycie mi skrzywienie na punkcie fotek :eviltong: ? ale wszystkie są taaakie śliczne że koniecznie chce się nimi podzielić :cool1: hmmm co tu jest ? co ten Misiek robi ? prawdziwy pies pasterski :cool1: no i znów gonienie czyż ona nie jest śliczna ?? :loveu: spojrzenie głęboko w oczy :cool3: a teraz patyk jest mój :cool3: Quote
saga_86 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Śliczne zdjęcia, jej siostrzyczki też już sporo urosły;) Quote
erka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Fajne zdjęcia, widać,że psiaki się lubią i są szczęśliwe.:lol: Widocznie Florce jeden facet wystarczy, to po co jej jeszcze jakies obce psiaki.:cool3: Quote
outsider Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no właśnie - co z pozostałymi psiakami ? jest jakiś wątek założony ? jakieś zdjęcia z nowego domu ? podesłałybyście link ? no a florka to niedługo większa niż misiek będzie :cool1: rośnieee jak na drożdżach :cool3: Quote
stupid-girl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ja pozwole sobie jedną fotkę - bo pewnie outsider wróci i opisze wszystko. Florka byla na spotkaniu socjalizacyjnym organizowanym przez szkole www.wesolalapka.pl i cudnie przelamywala strach przed innymi psami. A jak ja cos przestraszylo - tak chowala sie pod podwozie mojego Aresa: Quote
outsider Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tak jak stupid girl napisała - byłysmy na spotkaniu socjalizacyjnym w Gliwicach, Misiek został w domku a Florka wyszalała się z innymi psami :cool1: oto parę fotek :evil_lol: razem z aresem oplątali moje nogi :mad: :mad: w objęciach Aresa :razz: gryziemy Aresa za ucho :cool1: zmęczona hihi śliczna jestem :loveu: Quote
Recommended Posts