Jump to content
Dogomania

Sprawdzony domek dla szczeniaka suni-Katowice.Wybrana kielecka REZA:)Przenosimy:)))

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w końcu się pozbierałam po powrocie z Pucharu. Medal jest - wprawdzie brązowy, ale jest :cool1: Muszę was siostrzyczki niestety serdecznie przeprosić, gdyż w najbliższym czasie spotkanko nam chyba nie wyjdzie. Raz, że w końcu uzbierała mi się grupa na aerobic i na weekendy będę prowadzić zajęcia, a dwa, że za dwa tygodnie mam mistrzostwa polski, no i z tego względu żadnego z treningów opuścić nie mogę :placz: bo trener by mnie skrócił o głowę. Florek zaczęła mnie wkurzać :angryy: Nie wiem co jej się stało, ale zaczyna wymuszać piszczeniem wyjście na spacer, obiad lub zabawę... Jakaś taka wyjątkowo upierdliwa się zrobiła i żarłoczna - mam nadzieję, że to po prostu po tej cieczce tak. Pozdrawiam drogie siostrzyczki ;)

Posted

gratulujemy medalu :multi::multi::multi: nie ważne jaki kolor :p

a co do dalszej treści to powiem: łeeee. Zobaczyłam,że jest nowy wpis u Florki i myślałam,że już zaraz, za chwileczke a tu takie wieści kiepskie :roll:
no trudno poczekamy ;)
a co do Florki i piszczenia, to moze przez Twój brak czasu ma nieregularne spacery albo coś? Lira tak ma. Ona wszystko pokazuje. Jak jest bardziej napięty czas i nie ma go na tyle,żeby się bawić, chodzić na długe spacery, wraca i wychodzi się o różnych porach to ona od razu pokazuje,że jej to nie pasuje. Nie natrtnie, nie wiem jak to powiedzieć. jak się ją zna to sie wie po prostu... ale bez sensu napisałam... jak coś zrozumiałaś to dobrze :lol: Może Florka też manifestuje, że zmiany jej się nie podobają.

• 1 month later...
  • 7 months later...