Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Animodę dawałam białej i szczerze byłam zadowolona, żadnych bąków, sraczki ,ani alergii ;)

Ta Animoda jest w formie mokrej karmy w puszce i też jakby w formie paszteciku? 

Będę miała to na uwadze :D

Jakoś nie mam przekonania do mokrych karm, więc mój nie dostaje :) No chyba, że do wylizania miski po kotach (ale też nie ode mnie).

Śniegu macie sporo, u nas ani grama. Za to wiosna pełną parą :). Tylko wiatr taki mroźny, zimno jest mi.

Fotki rewelacja - zwłaszcza "sesjowe". O, konstytucja, sama jestem w trakcie jej przerabiania od deski do deski :D

Co do zoologów stacjonarnych, ja lubię tam zaglądać, bo mogę dotknąć, pomarudzić, zbić czas, ale kupować faktycznie kupuję przez neta. Jednak przyznaję - w jednym zoologu, przy weta czasem są fajne promocje i ceny :)

Teoretycznie ja też nie do końca, ale już praktycznie jak widzę, że na puszce widnieje napis "może być spożywane przez ludzie" to nabieram zaufania :P

Jeszcze się u nas śnieg trzyma, chociaż dla mnie to i tak malutko.. Nawet dziś przez jakąś chwilę mieliśmy słoneczko! :)

I jak Ci idzie? Mnie trochę bawi, że czyta się coś co w praktyce nie ma częściej zastosowania... Typu pomoc dla obywateli, szczególnie niepełnosprawnych, w trudnej sytuacji rodzinnej, itp. Na szczęście zaliczyłam te ćwiczenia :)

Nie no ja na razie naprawdę muszę odpuścić rozpieszczanie psa, bo ostatnio już przesadzam. :P

Posted

Młodsza :D

dzięki :) :)

Dzisiaj pojechałam na Morsy, wzięłam z mamą Żabcię, zdjęć za dużo.... :P Ale jak słoneczko wyszło to żal było nie focić.

_DSC7998_zps99279e62.jpg

_DSC8019_zps095f8bae.jpg

_DSC8015_zps7b7a1c4e.jpg

_DSC8098_zpsd1f9c00e.jpg

_DSC8350_zpsd372670f.jpg