hop! Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='mysza 1']Mnie też się bardzo podoba, nawet jak się ukrywa ;)[/QUOTE] A jak udaje trójłapkę też? ;) Quote
mysza 1 Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='hop!']A jak udaje trójłapkę też? ;)[/QUOTE] Nie zauważyłam takiej pozy ;) Quote
hop! Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='mysza 1']Nie zauważyłam takiej pozy ;)[/QUOTE] Starała się bardzo, ale nie do końca jej wyszło. ;) [URL]http://img411.imageshack.us/img411/9971/1989.jpg[/URL] Quote
mysza 1 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='hop!']Starać się zrobić nowe fotki do ogłoszeń?[/QUOTE] Jak uważasz, możesz kiedyś zrobić dla uciechy kilku jej fanów, w tym mojej ;) ale ona ma naprawdę sporo dobrych zdjęć. Ogłoszenia wyszły chyba w ubiegłym tygodniu, za jakiś tydzień odnowimy, mam jeszcze pakiety wolne. Może jej zrobię na weekend wyróżnioną tablicę i gumtree. Nie wiem, żeby nie było ani jednego telefonu :( Quote
cisowianka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ale się Fortunie powodzi, prywatna sesja fotograficzna będzie , fiu ,fiu ;) Quote
Bogusik Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Wakacje się pomału kończą,więc może ruszą się też adopcje,bo zastój masakryczny! Quote
mysza 1 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Ano zastój... ale jakby się zaczyna ruszać. Mam więcej telefonów, oby z tego domy były. Niestety nie w sprawie Fortuny... Quote
hop! Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 mysza 1 napisał(a):Ano zastój... ale jakby się zaczyna ruszać. Mam więcej telefonów, oby z tego domy były. Niestety nie w sprawie Fortuny... Dzwonią w sprawie Kacpra i Reksia? Quote
mysza 1 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 hop! napisał(a):Dzwonią w sprawie Kacpra i Reksia? Tak, w sprawie Kacpra miałam chyba 3 telefony. Pani z córką nawet przyjechały i bardzo go wychwaliły ale nie adoptowały, inna pani wypytała a jeszcze inna miała przyjechać ale jakoś jej nie wyszło ;) W sprawie Reksia nie dzwonił nikt niestety :( Lemoniada napisał(a):Ja zajrzałam i w pychol ucałowałam :) Super :) Quote
hop! Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Lemoniada napisał(a):Ja zajrzałam i w pychol ucałowałam :) Fajnie, że zajrzałaś. :lol: Wymusiłam to smutną, niebieską buźką - prawda? ;). Nie ma za co całować Fortuny. Ostatnio jest uparta i psotna. mysza 1 napisał(a):W sprawie Reksia nie dzwonił nikt niestety :( Żartujesz?! Niewielki, ładny piesek i nikt nie zadzwonił? :shake: Quote
cisowianka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 A ja nawiedzam :ghost_2: oczywiście ;) Quote
Lemoniada Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 hop! napisał(a):Fajnie, że zajrzałaś. :lol: Wymusiłam to smutną, niebieską buźką - prawda? ;). Nie ma za co całować Fortuny. Ostatnio jest uparta i psotna. No, powiedzmy, że tak, ja jestem bardzo tkliwa ;) A Fortunie należy się buziak choćby za samą urodę :) Reksia nie kojarzę, co to za piesek? Quote
mysza 1 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Reksio to taki nieduży beżowy psiak, ładny wg mnie. Znaleziony na przystanku autobusowym, miał jechać do Kutna to się ulitowałam. Mieszka w płatnym DT w Legionowie. Na naszej tablicy FB go możesz zobaczyć. Zaraz zmontuję Fortunie album na FB z informacją adopcyjną, może tam ktoś ją zobaczy... Quote
hop! Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Noszę się z zamiarem zrobienia fotek, ale ciągle coś wypada. Teraz na łąkach jest dużo żółtych kwiatków - Fortuna ładnie wygląda w ich otoczeniu. :) Quote
cisowianka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 hop! napisał(a):Noszę się z zamiarem zrobienia fotek, ale ciągle coś wypada. Teraz na łąkach jest dużo żółtych kwiatków - Fortuna ładnie wygląda w ich otoczeniu. :) A otoczenie też ważna rzecz ;) Quote
mysza 1 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Nie wiem co mam napisać, jestem odmóżdżona ;) Chciałam tylko zaznaczyć swoją obecność ;) Quote
bea100 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Zaglądam do Fortuny, nic nie pisałam ale teraz napiszę bo mocno trzymam kciuki za Dom dla niej! Quote
Olga132 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Przepraszam że tak się wcinam w ten wątek ale chciałam zaprosić do pomocy w przeprowadzeniu konkursu na budę dla psa na wsi. Nie wiem może jestem naiwna ale mam taką cichą nadzieję, że dzięki takiej akcji kilka psów spędzi mrozy w budzie a nie metalowej beczce. Zerknijcie chociaż...może macie jakieś sugestie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231402-Fundacja-JAK-PIES-Z-KOTEM-Konkurs-na-bud%C4%99-dla-psa-og%C5%82oszony-na-wsi Quote
hop! Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 mysza 1 napisał(a):Nie wiem co mam napisać, jestem odmóżdżona ;) Chciałam tylko zaznaczyć swoją obecność ;) Dzisiaj mam tak samo. ;) Quote
Recommended Posts