Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Nie zauważyłam takiej pozy ;)[/QUOTE]

Starała się bardzo, ale nie do końca jej wyszło. ;)

[URL]http://img411.imageshack.us/img411/9971/1989.jpg[/URL]

Posted

[quote name='hop!']Starać się zrobić nowe fotki do ogłoszeń?[/QUOTE]
Jak uważasz, możesz kiedyś zrobić dla uciechy kilku jej fanów, w tym mojej ;) ale ona ma naprawdę sporo dobrych zdjęć.

Ogłoszenia wyszły chyba w ubiegłym tygodniu, za jakiś tydzień odnowimy, mam jeszcze pakiety wolne.

Może jej zrobię na weekend wyróżnioną tablicę i gumtree. Nie wiem, żeby nie było ani jednego telefonu :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ano zastój... ale jakby się zaczyna ruszać. Mam więcej telefonów, oby z tego domy były.
Niestety nie w sprawie Fortuny...

Dzwonią w sprawie Kacpra i Reksia?

Posted

hop! napisał(a):
Dzwonią w sprawie Kacpra i Reksia?

Tak, w sprawie Kacpra miałam chyba 3 telefony. Pani z córką nawet przyjechały i bardzo go wychwaliły ale nie adoptowały, inna pani wypytała a jeszcze inna miała przyjechać ale jakoś jej nie wyszło ;)
W sprawie Reksia nie dzwonił nikt niestety :(
Lemoniada napisał(a):
Ja zajrzałam i w pychol ucałowałam :)

Super :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Ja zajrzałam i w pychol ucałowałam :)

Fajnie, że zajrzałaś. :lol: Wymusiłam to smutną, niebieską buźką - prawda? ;). Nie ma za co całować Fortuny. Ostatnio jest uparta i psotna.

mysza 1 napisał(a):
W sprawie Reksia nie dzwonił nikt niestety :(

Żartujesz?! Niewielki, ładny piesek i nikt nie zadzwonił? :shake:

Posted

hop! napisał(a):
Fajnie, że zajrzałaś. :lol: Wymusiłam to smutną, niebieską buźką - prawda? ;). Nie ma za co całować Fortuny. Ostatnio jest uparta i psotna.

No, powiedzmy, że tak, ja jestem bardzo tkliwa ;) A Fortunie należy się buziak choćby za samą urodę :)

Reksia nie kojarzę, co to za piesek?

Posted

Reksio to taki nieduży beżowy psiak, ładny wg mnie. Znaleziony na przystanku autobusowym, miał jechać do Kutna to się ulitowałam. Mieszka w płatnym DT w Legionowie. Na naszej tablicy FB go możesz zobaczyć.

Zaraz zmontuję Fortunie album na FB z informacją adopcyjną, może tam ktoś ją zobaczy...

Posted

Noszę się z zamiarem zrobienia fotek, ale ciągle coś wypada. Teraz na łąkach jest dużo żółtych kwiatków - Fortuna ładnie wygląda w ich otoczeniu. :)

Posted

hop! napisał(a):
Noszę się z zamiarem zrobienia fotek, ale ciągle coś wypada. Teraz na łąkach jest dużo żółtych kwiatków - Fortuna ładnie wygląda w ich otoczeniu. :)

A otoczenie też ważna rzecz ;)

Posted

Przepraszam że tak się wcinam w ten wątek ale chciałam zaprosić do pomocy w przeprowadzeniu konkursu na budę dla psa na wsi. Nie wiem może jestem naiwna ale mam taką cichą nadzieję, że dzięki takiej akcji kilka psów spędzi mrozy w budzie a nie metalowej beczce. Zerknijcie chociaż...może macie jakieś sugestie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231402-Fundacja-JAK-PIES-Z-KOTEM-Konkurs-na-bud%C4%99-dla-psa-og%C5%82oszony-na-wsi