Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma sensu robić Fortunie zdjęć w plenerze. Strasznie ciężko, a efekty marne. Nawet żółte kwiatki nie pomogą. ;) Fortuna się kręci, miota, biega, ciągnie, pada, tarza się... Trzeba uważać, bo poluje na owady (osy i pszczoły też oczywiście) i wyszukuje kupy (najczęściej chce je pożreć).

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
dzięki za Twoje starania ;) Rzeczywiście, można tylko tło zmienić :) I jeszcze jaka zadowolona i paszcza rozdziawiona ;)

Nie tylko moje. ;) A co? Ma być smutna? Na spacerze są ciekawsze zajęcia, niż pozowanie do zdjęć. ;) Najłatwiej jej zrobić fotki w domu - na kanapie. :lol:

Posted

hop! napisał(a):
Fortuna ogólnie jest pogodnym psem. Tak naprawdę niewiele jej potrzeba, żeby była zadowolona. ;)

Nawet widzę idealny dla niej dom, spokojny, z ogrodem, mili ludzie. Ale jeszcze nie dzwonili, na razie ich przywołuję ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nawet widzę idealny dla niej dom, spokojny, z ogrodem, mili ludzie. Ale jeszcze nie dzwonili, na razie ich przywołuję ;)

Przywołuj wytrwale ten dom idealny. ;)

Posted

ja zaglądam i nie piszę, no bo co mam pisać... nie mam jak pomóc ostatnio, no i za dużo własnych problemów na głowie, mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie w końcu dobry domek, piękna jest, nadaje się do psich metamorfoz jak porównać tu i teraz i tam i kiedyś, ściskam za nią mocno kciuki :)

Posted

Telimena napisał(a):
ja zaglądam i nie piszę, no bo co mam pisać... nie mam jak pomóc ostatnio, no i za dużo własnych problemów na głowie, mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie w końcu dobry domek, piękna jest, nadaje się do psich metamorfoz jak porównać tu i teraz i tam i kiedyś, ściskam za nią mocno kciuki :)

Dziękuję, że się wpisałaś. Dobrze jest wiedzieć, że kilka osób pamięta o Fortunie. Jest bardzo miła, wdzięczna, pogodna i grzeczna. Bardzo potrzebuje bliskości z człowiekiem. W oczach Fortuny jest spokój, łagodność i radość - jak się w nie spojrzy, to od razu zapomina się o problemach i smutkach. Zaraża optymizmem. :) W stosunku do obcych jest zdystansowana, ale nie ma już panicznego lęku.

Posted

Dzięki, ładniutka jest wg mnie. Szkoda, że tak ciężko znaleźć jej dom.

A może ją do Dziennika Polskiego dam? Dostałam pw od Havanki, pisała, ze kilka ich psów znalazło w ten sposób domy. Podobno 80 zł kosztuje.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzięki, ładniutka jest wg mnie. Szkoda, że tak ciężko znaleźć jej dom.

A może ją do Dziennika Polskiego dam? Dostałam pw od Havanki, pisała, ze kilka ich psów znalazło w ten sposób domy. Podobno 80 zł kosztuje.

Nie słyszałam o płatnych ogłoszeniach w krakowskim DP. Nie pamiętasz kogo możesz prosić o bezpłatne ogłoszenie? ;)

Posted

hop! napisał(a):
Nie słyszałam o płatnych ogłoszeniach w krakowskim DP. Nie pamiętasz kogo możesz prosić o bezpłatne ogłoszenie? ;)

Pamiętam ale nie lubię prosić... Pokręcony jestem typ ;)