hop! Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nie ma sensu robić Fortunie zdjęć w plenerze. Strasznie ciężko, a efekty marne. Nawet żółte kwiatki nie pomogą. ;) Fortuna się kręci, miota, biega, ciągnie, pada, tarza się... Trzeba uważać, bo poluje na owady (osy i pszczoły też oczywiście) i wyszukuje kupy (najczęściej chce je pożreć). Quote
mysza 1 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dzięki za Twoje starania ;) Rzeczywiście, można tylko tło zmienić :) I jeszcze jaka zadowolona i paszcza rozdziawiona ;) Quote
hop! Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 mysza 1 napisał(a):dzięki za Twoje starania ;) Rzeczywiście, można tylko tło zmienić :) I jeszcze jaka zadowolona i paszcza rozdziawiona ;) Nie tylko moje. ;) A co? Ma być smutna? Na spacerze są ciekawsze zajęcia, niż pozowanie do zdjęć. ;) Najłatwiej jej zrobić fotki w domu - na kanapie. :lol: Quote
mysza 1 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Przynajmniej widać, że jest zadowolna :) Quote
cisowianka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 mysza 1 napisał(a):Przynajmniej widać, że jest zadowolna :) Otóż to ;) Quote
hop! Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Fortuna ogólnie jest pogodnym psem. Tak naprawdę niewiele jej potrzeba, żeby była zadowolona. ;) Quote
mysza 1 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 hop! napisał(a):Fortuna ogólnie jest pogodnym psem. Tak naprawdę niewiele jej potrzeba, żeby była zadowolona. ;) Nawet widzę idealny dla niej dom, spokojny, z ogrodem, mili ludzie. Ale jeszcze nie dzwonili, na razie ich przywołuję ;) Quote
hop! Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Nawet widzę idealny dla niej dom, spokojny, z ogrodem, mili ludzie. Ale jeszcze nie dzwonili, na razie ich przywołuję ;) Przywołuj wytrwale ten dom idealny. ;) Quote
mysza 1 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 hop! napisał(a):Przywołuj wytrwale ten dom idealny. ;) Będę czarować :) Quote
mysza 1 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Nikt nie zajrzał do Fortunki? :( Quote
cisowianka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Do Dauli też nikt (prawie) nie zagląda http://www.dogomania.pl/forum/threads/221173-MASZYNKA-DO-ROBIENIA-ZABAWEK-SIĘ-ZUŻYŁA-ONka-z-pseudo-Międzylesie ale być może DT zostanie DS...w przypadku Dauli. Quote
hop! Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mnóstwo jest wątków opustoszałych. Być może ludzie zaglądają do Fortuny, ale nic nie piszą. ;) Quote
Telimena Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ja zaglądam i nie piszę, no bo co mam pisać... nie mam jak pomóc ostatnio, no i za dużo własnych problemów na głowie, mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie w końcu dobry domek, piękna jest, nadaje się do psich metamorfoz jak porównać tu i teraz i tam i kiedyś, ściskam za nią mocno kciuki :) Quote
hop! Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Telimena napisał(a):ja zaglądam i nie piszę, no bo co mam pisać... nie mam jak pomóc ostatnio, no i za dużo własnych problemów na głowie, mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie w końcu dobry domek, piękna jest, nadaje się do psich metamorfoz jak porównać tu i teraz i tam i kiedyś, ściskam za nią mocno kciuki :) Dziękuję, że się wpisałaś. Dobrze jest wiedzieć, że kilka osób pamięta o Fortunie. Jest bardzo miła, wdzięczna, pogodna i grzeczna. Bardzo potrzebuje bliskości z człowiekiem. W oczach Fortuny jest spokój, łagodność i radość - jak się w nie spojrzy, to od razu zapomina się o problemach i smutkach. Zaraża optymizmem. :) W stosunku do obcych jest zdystansowana, ale nie ma już panicznego lęku. Quote
margoth137 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ja się czuje dostojnisia Fortunka:loveu: Quote
hop! Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 margoth137 napisał(a):ja się czuje dostojnisia Fortunka:loveu: Bardzo dobrze. :) Dziękujemy za odwiedziny. :lol: Quote
mysza 1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Fortunka do domu... Znowu muszę nowe ogłoszenia zamówić, bo sama nie zdążę. Poszukam bazarku. Quote
margoth137 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Fortunę powinni jako modelkę zatrudnić:) Quote
mysza 1 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Dzięki, ładniutka jest wg mnie. Szkoda, że tak ciężko znaleźć jej dom. A może ją do Dziennika Polskiego dam? Dostałam pw od Havanki, pisała, ze kilka ich psów znalazło w ten sposób domy. Podobno 80 zł kosztuje. Quote
hop! Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 mysza 1 napisał(a):Dzięki, ładniutka jest wg mnie. Szkoda, że tak ciężko znaleźć jej dom. A może ją do Dziennika Polskiego dam? Dostałam pw od Havanki, pisała, ze kilka ich psów znalazło w ten sposób domy. Podobno 80 zł kosztuje. Nie słyszałam o płatnych ogłoszeniach w krakowskim DP. Nie pamiętasz kogo możesz prosić o bezpłatne ogłoszenie? ;) Quote
mysza 1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 hop! napisał(a):Nie słyszałam o płatnych ogłoszeniach w krakowskim DP. Nie pamiętasz kogo możesz prosić o bezpłatne ogłoszenie? ;) Pamiętam ale nie lubię prosić... Pokręcony jestem typ ;) Quote
Recommended Posts