szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Będa najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem jak obie dziewuszki znajda kochane domki, a bede jeszcze szczęśliwsza jak znajdą je Wiwat i Cygan, Ciotki nie opuszczajcie tych czarnuszków. Ich watek zrobił sie opuszczony Quote
Reno2001 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wiem, że czasu się nie cofnie, ale mam taki żal, że Rali dzis niepojechała:placz: A miała taką szansę...:shake:. Quote
quasimodo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Reno2001 napisał(a):Wiem, że czasu się nie cofnie, ale mam taki żal, że Rali dzis niepojechała:placz: A miała taką szansę...:shake:. A dlaczego tak się stało, skoro zwolniło się w samochodzie miejsce Cezara, a dla niej był domek? Czy Cezar bezpowrotnie stracił swoja szansę? Quote
Origami-7 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :multi:Rata bądż zawsze szczęśliwa:multi: Bardzo się ciesze, że masz domek:multi: Cezarek smutno mi, że dalej nie masz domku:placz: Rali mocno trzymam kciuki za Twój domek:thumbs: Obyś święta spędzała już w domku:lol: Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rali podnosze cię z nadzieja, że jednak tu znajdziesz domek Quote
Reno2001 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 quasimodo napisał(a):A dlaczego tak się stało, skoro zwolniło się w samochodzie miejsce Cezara, a dla niej był domek? Czy Cezar bezpowrotnie stracił swoja szansę? Quasimodo-by pies mógł wjechać do Niemiec musi mieć wyrobiony PASZPORT. Rali jeszcze go nie ma, bo dopiero wczoraj dowiedziałyśmy się, że ona ma zaklepany dom. Nie było szansy, by ją przygotowac do drogi. Poza tym Niemcy wyjeżdżali z Pabianic czyli ok 25km od naszego schroniska. My nasze łódzkie psy dowiozłyśmy. By wrócić do naszego schronu po Rali potrzebowałybyśmy ok 2h. A Niemcy plan mieli napięty. No i ten paszport... A co z Cezarem??? Ja nie mam pojęcia. Niemcy go już nie wezmą. Zważywszy na charakter tego psa to on ma największe szanse, by pozostać dożywotnim rezydentem schroniska :roll:. On schronisko uważa za swój dom a panią Krysię (działającą wolontariacko) za opiekunkę. Wczoraj dał nam do zrozumienia, że wszelkie zmiany w jego życiu nie będą przez niego akceptowane :shake:. Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mariola napisała mi ze jesli chodzi o Cezara to zmienią mu opis i tym razem beda szukac innego domu. Prosiła takze zeby moze znalesc cos dla Cezara w Polsce,zeby on sie ucywilizował.Oni moga wspomóc finansowo. Ja widze dla niego tylko jedno rozwiązanie. Odpsić Krysie z Bratka i .... Krysia jest jedyna panią Cezarka. Quote
ciapuś Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Rali jedzie na 100% do Niemiec? Zdejmować jej ogłoszenia? Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Narazie ciapuś nie. To obiecała mi Beate,poczekajmy jeszcze na meila od Marioli. Quote
szajbus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Rali czeka na dom już tyle lat. Pokochaj tą śliczna psinkę Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Reno2001 napisał(a):Quasimodo-by pies mógł wjechać do Niemiec musi mieć wyrobiony PASZPORT. Rali jeszcze go nie ma, bo dopiero wczoraj dowiedziałyśmy się, że ona ma zaklepany dom. Nie było szansy, by ją przygotowac do drogi. Poza tym Niemcy wyjeżdżali z Pabianic czyli ok 25km od naszego schroniska. My nasze łódzkie psy dowiozłyśmy. By wrócić do naszego schronu po Rali potrzebowałybyśmy ok 2h. A Niemcy plan mieli napięty. No i ten paszport... A co z Cezarem??? Ja nie mam pojęcia. Niemcy go już nie wezmą. Zważywszy na charakter tego psa to on ma największe szanse, by pozostać dożywotnim rezydentem schroniska :roll:. On schronisko uważa za swój dom a panią Krysię (działającą wolontariacko) za opiekunkę. Wczoraj dał nam do zrozumienia, że wszelkie zmiany w jego życiu nie będą przez niego akceptowane :shake:. Aha, czyli po prostu brak paszportu zadecydował. Jednym słowem za miesiąc to tak prawie na 100% Rali jedzie? A Cezarek sam zadecydował, że jako patriota zostaje tutaj i czeka na wolne miejsce u Pani Krystyny, a na razie poczeka tu, gdzie jest? Quote
Gajesia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Rali ma zaklepany domek, szkoda że tak daleko. Quote
Szyszka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mnie też szkoda, że żaden Polak nie chce jej pokochać. Quote
Gajesia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A może jednak ktoś sie namyśli i sunia nie będzie musiała tak daleko jechać? Quote
szajbus Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A moze jednak znajdzie sie ktos, kto pokocha ja tutaj Quote
Gajesia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 szajbus napisał(a):A moze jednak znajdzie sie ktos, kto pokocha ja tutaj Tylko niech się szybko namyśla:cool3: Quote
Origami-7 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kto da domek RALI??? Ona czeka może na ciebie???? Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 W sumie nieważne gdzie, byle była szczęśliwa... Cóż w takim żyjemy kraju... Quote
ewatonieja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 no byc moze rali pojedzie juz 23 11 ,a na pewno jada Apokalips i Bolek :) Quote
ciapuś Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 23.11.Rali jedzie do Niemiec :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Reno2001 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Super wieści :loveu:. ja mam teraz pytanie, czy jesteście pewne Bolka???? Żeby nie powtórzyła sie historia z Cezarem. Quote
Recommended Posts