Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będa najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem jak obie dziewuszki znajda kochane domki, a bede jeszcze szczęśliwsza jak znajdą je Wiwat i Cygan, Ciotki nie opuszczajcie tych czarnuszków. Ich watek zrobił sie opuszczony

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Wiem, że czasu się nie cofnie, ale mam taki żal, że Rali dzis niepojechała:placz:
A miała taką szansę...:shake:.

A dlaczego tak się stało, skoro zwolniło się w samochodzie miejsce Cezara, a dla niej był domek?
Czy Cezar bezpowrotnie stracił swoja szansę?

Posted

:multi:Rata bądż zawsze szczęśliwa:multi: Bardzo się ciesze, że masz domek:multi:

Cezarek smutno mi, że dalej nie masz domku:placz:

Rali mocno trzymam kciuki za Twój domek:thumbs: Obyś święta spędzała już w domku:lol:

Posted

quasimodo napisał(a):
A dlaczego tak się stało, skoro zwolniło się w samochodzie miejsce Cezara, a dla niej był domek?
Czy Cezar bezpowrotnie stracił swoja szansę?

Quasimodo-by pies mógł wjechać do Niemiec musi mieć wyrobiony PASZPORT. Rali jeszcze go nie ma, bo dopiero wczoraj dowiedziałyśmy się, że ona ma zaklepany dom. Nie było szansy, by ją przygotowac do drogi. Poza tym Niemcy wyjeżdżali z Pabianic czyli ok 25km od naszego schroniska. My nasze łódzkie psy dowiozłyśmy. By wrócić do naszego schronu po Rali potrzebowałybyśmy ok 2h. A Niemcy plan mieli napięty. No i ten paszport...

A co z Cezarem???
Ja nie mam pojęcia. Niemcy go już nie wezmą.
Zważywszy na charakter tego psa to on ma największe szanse, by pozostać dożywotnim rezydentem schroniska :roll:. On schronisko uważa za swój dom a panią Krysię (działającą wolontariacko) za opiekunkę. Wczoraj dał nam do zrozumienia, że wszelkie zmiany w jego życiu nie będą przez niego akceptowane :shake:.

Posted

Mariola napisała mi ze jesli chodzi o Cezara to zmienią mu opis i tym razem beda szukac innego domu. Prosiła takze zeby moze znalesc cos dla Cezara w Polsce,zeby on sie ucywilizował.Oni moga wspomóc finansowo.
Ja widze dla niego tylko jedno rozwiązanie. Odpsić Krysie z Bratka i .... Krysia jest jedyna panią Cezarka.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Quasimodo-by pies mógł wjechać do Niemiec musi mieć wyrobiony PASZPORT. Rali jeszcze go nie ma, bo dopiero wczoraj dowiedziałyśmy się, że ona ma zaklepany dom. Nie było szansy, by ją przygotowac do drogi. Poza tym Niemcy wyjeżdżali z Pabianic czyli ok 25km od naszego schroniska. My nasze łódzkie psy dowiozłyśmy. By wrócić do naszego schronu po Rali potrzebowałybyśmy ok 2h. A Niemcy plan mieli napięty. No i ten paszport...

A co z Cezarem???
Ja nie mam pojęcia. Niemcy go już nie wezmą.
Zważywszy na charakter tego psa to on ma największe szanse, by pozostać dożywotnim rezydentem schroniska :roll:. On schronisko uważa za swój dom a panią Krysię (działającą wolontariacko) za opiekunkę. Wczoraj dał nam do zrozumienia, że wszelkie zmiany w jego życiu nie będą przez niego akceptowane :shake:.

Aha, czyli po prostu brak paszportu zadecydował. Jednym słowem za miesiąc to tak prawie na 100% Rali jedzie?

A Cezarek sam zadecydował, że jako patriota zostaje tutaj i czeka na wolne miejsce u Pani Krystyny, a na razie poczeka tu, gdzie jest?