Gajesia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Rozdałam wczoraj nowe plakaty Rali, może to coś pomoże... Quote
ciapuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czy któraś cioteczka odpisała Marioli jakiego dokładne wzrostu jest Rali? Quote
Niewiasta_21 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tak ciapuś,ja i Natalia od razu to zrobiłysmy,przeciez było PILNE. Moze cos sie uda dla Rali....mnie sie tak marzy. Quote
hanka456 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ona jest tak kochana, tak bardzo się przytulić chce i jeszcze ufa człowiekowi. Pobyt w schronisku przez tak dlugi czas jej nie zniszczył. Quote
Origami-7 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Rali chce też miec domek:crazyeye: Kto ją pokocha???? Quote
szajbus Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nocny spacerek na pierwsza stronkę, dla tych, którzy spać nie mogą. Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rali wita wszystkich w niedzielny poranek Quote
szajbus Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jeszcze nie tak dawno miała przyjaciółkę. Teraz została sama jak palec. Serce ma przepełnione miłością, ale nie ma na kogo jej przelać. Daj jej sie pokochać , podziel sie z nia tym co masz. Nawet nie wiesz co dostaniesz w nagrodę. Quote
hanka456 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 O dom dla Rali prosimy, ona juz tak dlugo czeka, teraz zupelnie samotna. Quote
Origami-7 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 RALI pragnie kogoś pokochać!!!!! Może ona właśnie na Ciebie czeka????? Quote
quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Sunia jest teraz pewnie szczególnie samotna... Może ktoś chciałby ją sobie położyć pod choinką? Quote
hanka456 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Sunia, nie może pozostać na wiecznosć w schronisku. Quote
szajbus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kiedy ci sunia zaświeci słoneczko? Biegnij na pierwsza stronę pokazach pysia. Może tam ktoś cię wypatrzy? Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jakoś trudno dojść temu człowiekowi do schroniska. Quote
grinajs Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Rali wciąż czeka na ciepłe serce człowieka... Quote
Reno2001 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dobrze chociaż, że Rali siedzi w jednym boksie ze Zbysiem. Nie jest im w dwójkę tak smutno i samotnie. Quote
Kar0la Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Tak bym chciała, żeby nie musiała spędziać kolejnej zimy w schronisku. Taka fajna sunia... Quote
hanka456 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dzisiaj odwiedziłam Rali. Dzięki wolontariuszce Kasi (poznałam ją dzisiaj) Rali mogła pójść na spacer. Wzięłyśmy Rali i Zigniewa. Psiaki się zaprzyjaźniły. Rali już nie reaguje na Zbigniewa strachem, a raczej sympatią. Jest tylko jedna rzecz, nie chcę być złą wróżką, ale Zbysiowi coraz bardziej ciężko się chodzi , wydaje mi się, że procesy starzenia postępują i być może Rali w niedługim czasie straci przyjaciela. Sama Rali jest przecudna, cieszyła się t6ak bardzo, że wychodzi na spacerek. Czeka na Zbigniewa gdy on człapie za nią, kładzie się na plecji gdy jakiś podejrzany szybszy ruch ma miejsce chyba troszkę się boi, ale na łące gdy zobaczyła trawę to miała ochotę pobzikować ale niestety nie mogła, bo nie chciałam jej ze smyczy spuszcczać. Ona jest przecudnego charakteru, urocza, wierna sunia. tak bardzo zasługuje na dobry dom. Nie whajcie się ludziki i bierzcie Rali. Quote
luka1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 że to wspaniały pies my wiemy od dawna tylko jej człowiek jeszcze tego nie wie. Quote
szajbus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ludzie, czy tak wspaniały pies ma się zmarnować w schronie?????????????????????? Ja nie proszę, ja błagam o kochany domek dla niej! Quote
Kanzaj Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='szajbus']Ludzie, czy tak wspaniały pies ma się zmarnować w schronie?????????????????????? Ja nie proszę, ja błagam o kochany domek dla niej! Oj Szajbus, śledzę wątek Rali, tyle czasu, a Ona biedna wciąż w tym schronie. Strasznie jest mi bliska, ale u mnie 8 psów i 3 koty... Quote
Recommended Posts