Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie tak dawno miała przyjaciółkę. Teraz została sama jak palec. Serce ma przepełnione miłością, ale nie ma na kogo jej przelać. Daj jej sie pokochać , podziel sie z nia tym co masz. Nawet nie wiesz co dostaniesz w nagrodę.

Posted

Dzisiaj odwiedziłam Rali.
Dzięki wolontariuszce Kasi (poznałam ją dzisiaj) Rali mogła pójść na spacer.
Wzięłyśmy Rali i Zigniewa.
Psiaki się zaprzyjaźniły. Rali już nie reaguje na Zbigniewa strachem, a raczej sympatią.
Jest tylko jedna rzecz, nie chcę być złą wróżką, ale Zbysiowi coraz bardziej ciężko się chodzi , wydaje mi się, że procesy starzenia postępują i być może Rali w niedługim czasie straci przyjaciela.

Sama Rali jest przecudna, cieszyła się t6ak bardzo, że wychodzi na spacerek. Czeka na Zbigniewa gdy on człapie za nią, kładzie się na plecji gdy jakiś podejrzany szybszy ruch ma miejsce chyba troszkę się boi, ale na łące gdy zobaczyła trawę to miała ochotę pobzikować ale niestety nie mogła, bo nie chciałam jej ze smyczy spuszcczać. Ona jest przecudnego charakteru, urocza, wierna sunia. tak bardzo zasługuje na dobry dom.
Nie whajcie się ludziki i bierzcie Rali.

Posted

[quote name='szajbus']Ludzie, czy tak wspaniały pies ma się zmarnować w schronie??????????????????????
Ja nie proszę, ja błagam o kochany domek dla niej!
Oj Szajbus, śledzę wątek Rali, tyle czasu, a Ona biedna wciąż w tym schronie. Strasznie jest mi bliska, ale u mnie 8 psów i 3 koty...