Szyszka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Fantastyczne wieści. Rali to taka pogodna sunia, nawet w schronisku zawwze sie cieszyla. Quote
hanka456 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 W tym tekście wyczuwa się tyle ciepła, dobrych energii plynących dla Rali, że nareszczie mogę być spokojna o jej los. Ta adopcja, to cud prawie, po tak dlugim czasie oczekiwania, że wydawaloby się iż nie ma już żadnej nadziei, a jednak. To prawda Rali to czarujący, łagodny pies. Cudem jest to, ze nic nie utraciła z takiego charakteru po tak dlugim siedzeniu w stresującym środowisku. czy czlowiekowi by się udało tak dobrze przetrwać? Mam wrażenie, że nie. Na innym wątku już pisałam, o tym, że jesteśmy bardzo wdzięczni tym, co adoptują nasze "niechciane i zapomniane". Mam nadzieję, że wiedzą o tym ile radości nam dają podejmując takie decyzje. Quote
Gajesia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nowi właściciele Rali to szczęściarze :) Strasznie się cieszę, że Rata i Rali, dwie przyjaciółki ze schroniska mają swoje domy. Oby było im w nich jak najlepiej. Quote
ewatonieja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://www.hundehilfe-polen.de/html/rata.html tyle o Racie Quote
Recommended Posts