hanka456 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Rali na pierwszą stronę, biegnij szybciutko po domek. Quote
Origami-7 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kto pokocha sunie , która ma świetny charakter???? To bardzo ważna cecha!!!! Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jakoś świat nie może poznać się na psinie. A psina czeka na łaskawość losu. :-( Quote
Reno2001 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Rata juz dziś pakuje walizeczkę-jutro ok 7.00 opuszcza schronisko. Quote
hanka456 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dla Rali, to tak niesprawiedliwe, Nie opuszczajcie Rali!!!!!!!! Quote
pati Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :-( w gore mala tak szkoda psinka sliczna, grzeczna, posluszna takiego psa szuka kazdy wiec czemu nadal siedzi w schronie Quote
Origami-7 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Reno2001 napisał(a):Rata juz dziś pakuje walizeczkę-jutro ok 7.00 opuszcza schronisko. Szkoda, że bez Rali!!!!! Quote
ciapuś Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rata już wyjechała po nowe życie a Rali ponownie błaga o dom Quote
Niewiasta_21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tak,Rata juz w drodze. Oby dojechała szczesliwie. Bardzo ją polubiłam :-( Ale mam tez dobrą wiadomosc. Cezar nie pojechał niestety,a Beate powiedziała ze szkoda ze tak sie stało bo w zamian za Cezara mógł jechac inny pies,np Rali bo maja dla niej az dwa chetne domki!!! Obiecała mi ze za miesiac pojedzie Rali :-) Quote
Kar0la Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Super, że dla Rali tez jest nadzieja. Quote
ewatonieja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 można zmienic tytuł, rata pojechała do domu i na pewno nie wywinie numeru jak Cezar a rali pakuje manatki,powoli ale pakuje :cool3: Quote
jola od jadzi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cioteczki, a jaki to numer wywinął Cezar, że nie pojechał? Co się stało? Quote
Niewiasta_21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cezar wpadł w traume,nowe otoczenie,nowi ludzie,był przestraszony i nie dał sie dotknąc,nie było sposobu wsadzic go nawet do samochodu. Strasznie nam przykro..:-( Quote
Niewiasta_21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Beate obiecała mi,bede trzymac Ją za słowo. Powiedziała ze sa dwa domki chetne na Rali. Oby wszystko sie udało i w grudniu Rali pojechała do domku. Czemu cioteczki nie ciesza sie ze szczescia Raty? Ona siedziała od 2004 roku w schronie. To kochana sunia,domek jej sie bardzo nalezał. Wiem ze smutno z powodu Rali,ale ona tez sie doczeka,musi. Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja isę cieszę i to bardzo. Bardzoo, bardzo, bardzo.:multi::multi::multi: Tylko tyle się tu dzieje, ze zanim się wycieszymy, już musimy się martwić o Rali.... Ratuniu bądź szczęśliwa, niechaj cie już nigdy żadna przykrość nie spotka. Quote
Kar0la Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Niewiasta cieszymy się, że Rata ma dom, ale Rali siedzi w schronie od 2003 roku. Ma od dawna założony wątek i do tej pory nie było szansy na dom. Dlatego to trochę przytłumiło radość z domku Raty, ale cieszymy się jak najbardziej. :lol::lol::lol: Quote
hanka456 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rali jest w boksie ze Zbigniewem, ma swoja budę, dotrwa. A Rata szczęściara już niedługo będzie mogła wszystkim pokazać jak jest cudna i kochana. Quote
Recommended Posts