Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Takie oto mlodziutkie cudo SoS dla Wyzlow, zabralo z Olkusza
info z watku z olkuskimi psami ze zdjec Mamy miskowej
Udalo sie przekonac do Domu Tymczasowego ludzi, ktorzy maja juz jednego psa z Olkusza
Romi pojechal po psa-dziekujemy
Magda miskowa ruszyla wyciagnac-dziekujemy
prosimy o pomoc w uzbieraniu kwoty na karme i obsluge weterynaryjna

prosimy bardzo o pomoc, kazdy grosik na wage zlota

Edited by Ati
  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz będą zdjęcia...psiak zagłodzony , pod futerkiem szkielet....młodziutki, ząbki białe...psiak domowy...łagodny, całuśny i przerażony.....tulić się chce..od człowieka oderwać się nie pozwala....

Posted

kanna napisał(a):
zaraz będą zdjęcia...psiak zagłodzony , pod futerkiem szkielet....młodziutki, ząbki białe...psiak domowy...łagodny, całuśny i przerażony.....tulić się chce..od człowieka oderwać się nie pozwala....

płakać się chce jak to czytam, widać po tym jego spojrzeniu jaki będzie zakochany i do kochania,

Posted

do kochania jak najbardziej , bo nasz kilkudniowy tymczas czyli p. Basia -poległ.....w godzinę :)

psiak już wykąpany, i odpchlony...skakało to po nim niemiłosiernie...śpi i tuli się , cała jego robota.....karmimy go małymi porcjami....
na imię dostał Wonder- bo taki piękny

Posted

ClaudiaAnna napisał(a):
Dobrze że biedak został zabrany...
na jakie konto można wpłacać pieniądze dla niego ?

pieniążki zbieram ja a Ati będzie pisać rozliczenie w poście pierwszym

przesłać ?

Posted

farmerka63 napisał(a):
Cześć Steve :)

I just called to say I love you :loveu:

padłam :mdleje: jednak nie mogę czytać dogomanii przy jedzieniu ani przy herbacie, bo komputer przy tym ucierpi :lol:

Posted

Przesympatyczny z niego psiak. Jak go brałem z Olkusza, to był tak wystraszony że nie chciał wskoczyć do auta i trzeba Go było wsadzić. W drodze stres spowodował iż zrobił w bagażniku wielke bleeee. Najważniejsze że jest już na DT.
p. Basiu, proszę Go pokazać paniom z zakładu fryzjerskiego który jest obok Pani (dwie młode dziewczyny). Bardzo były przejęte jego losem.

Posted

Słuchajcie, a na FB znalazłam stwierdzenie, że został zabrany ze schroniska nieomal w ostatniej chwili - co to oznacza ? Przepraszam, jeśli to głupie pytanie Waszym zdaniem - nie znam realiów Olkusza ...

Posted

niestety...
a nasz chłopak chrapiąco przespał noc, w domu czyściutki , na spacerach do psów nastawiony bardzo, bardzo zabawowo-ogon chodzi zapraszająco cały czas....
dziś troszkę wybrzydza przy jedzeniu i lekką biegunkę chłopaczyna ma...w jelitach nic nie było,pierwsza " koopa" to jedzonko z DT.... dziś p. Basia weżmie go na ogląd do pobliskiego weta...
a...bardzo boi się hałasów, miejski ruch go przeraża ale ufny jest ogromnie bo przy Basi spaceruje wzorowo....

Posted

kanna napisał(a):
.... dziś troszkę wybrzydza przy jedzeniu i lekką biegunkę chłopaczyna ma...w jelitach nic nie było,pierwsza " koopa" to jedzonko z DT....

Hehe, nie było nic żołądku i jelitach, bo to co było to zostało u mnie w bagażniku :eviltong: :evil_lol:

kanna napisał(a):
... na spacerach do psów nastawiony bardzo, bardzo zabawowo-ogon chodzi zapraszająco cały czas....

kanna napisał(a):
...a...bardzo boi się hałasów, miejski ruch go przeraża ale ufny jest ogromnie bo przy Basi spaceruje wzorowo....

Nie możliwe :crazyeye: Wonder macha ogonkiem i chodzi na spacerki :crazyeye: Wczoraj ze strachu miał ogon pod sobą i nie chciał się ruszyć, a tu proszę jaka zmiana :multi:
Jak czytam info o takich przemianach, to zawsze nie mogę wyjść z podziwu jak szybko pies "łapie" że jego życie się zmieniło na lepsze :)