kanna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 łapki w górę i robimy "falę" !!! Wonder w niedzielę pojedzie do swojegowłasnegoprywatnegoDOMU !!! kochaniutki poruszył serce miłych ludzi. Zamieszka w domu po foksterierku w górach, w Jordanowie. Do dyspozycji będzie miał nowych właścicieli :), kanapę ( w załączniku dom) i piękny dobrze ogrodzony ogród z widokiem :) Quote
tanitka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 hurrraaaaa!!!!:laola: - jest fala za Wondera! Quote
margaret Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 jej jaka świetna wiadomość na koniec dnia. Wonder jedzie do Wonderlandu!! :) Quote
berbka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 brawo!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Panca Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 swietna nowina w ten ohydny dzien :))))powodzenia dla Wondera w Wonderlandzie :) Quote
kanna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 a tymczasem...............:siara: http://forwonder.tumblr.com/ Quote
margaret Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Wonderowe wykładaki są wonderfull :) Quote
wojtuś Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Cieszę się, że Wonder jedzie do swojego Domku :) Quote
kanna Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 dzisiaj łaciaty z opiekunami był na drugim zapoznawczym spacerku z nopwymi właścicielami :) jutro w samo południe paczkujemy i wysyłamy ;) niedobra wiadomość to taka, ze mały ma silne zapalenie trzeciej powieki ...wizyta u weta w piątek 80 zł :( Quote
enka2 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no i pojechał już do domku... trzymajmy kciuki, żeby odnalazł tam PRAWDZIWY wonderland!!!! Quote
kanna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Niestety ZAGINĄŁ WONDER ! Dzisiaj w okolicach Sidziny-Jordanowa woj. małopolskie zaginął wyżeł o imieniu Wonder. Miał na sobie skórzaną obrożę. Jest bardzo wystraszony, nie podejdzie do człowieka. Prosimy o każdą informację nr tel. 607 371 589 Quote
Romi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='kanna']Niestety ZAGINĄŁ WONDER ! Dzisiaj w okolicach Sidziny-Jordanowa woj. małopolskie zaginął wyżeł o imieniu Wonder. Miał na sobie skórzaną obrożę. Jest bardzo wystraszony, nie podejdzie do człowieka. Prosimy o każdą informację nr tel. 607 371 589 Jak to :crazyeye: Przecież dzisiaj dopiero co pojechał i od razu zginął :crazyeye: Quote
Panca Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 o faaakkk:(((((oby sie znalazl biedulek...co on ma za niefarta:((( Quote
wojtuś Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Tyle tych ucieczek w pierwszych dniach, nawet z ogrodu - tylko na smyczy po ogrodzie .... jakiś czas, niech Państwo zostawiają otwartą bramkę, zostawiają jedzenie na podwórku - może wrócić... Quote
kanna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Znaleziony!! dzięki naszemu DT, który natychmiast po informacji wsiadł w samochód i pojechal pomimo późnej pory ... użyty został jako pies tropiący współtowarzysz o imieniu Lucki. 80 km w jedną stronę.....nie wiem jak dziękować , po prostu nie wiem..... Quote
wojtuś Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='kanna']Znaleziony!! dzięki naszemu DT, który natychmiast po informacji wsiadł w samochód i pojechal pomimo późnej pory ... użyty został jako pies tropiący współtowarzysz o imieniu Lucki. 80 km w jedną stronę.....nie wiem jak dziękować , po prostu nie wiem..... Super wiadomość:) i cudna pomoc drugiego psa tropiącego:) Quote
margaret Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 niesamowite!!!! po stopach całować dom tymczasowy, dziękuję kochani, aż mnie za gardło złapało wzruszenie Lucky należy ci się porządna kość chłopaku!:) pewnie Wonderek chciał do Was wrócić Quote
Panca Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ufff ale odetchnelam z ulga....dobrze ze caly i zdrowy..dokladnie! pewnie biegl do DT bo jeszcze nie wie ze ma juz swoja przystan na zawsze ...oby tylko Panstwo wyciagneli z tej ucieczki wnioski Quote
kanna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Państwo tu niewiele zawinili dom ogrodzony, płot szczelny. Wonder był zszokowany zmianą miejsca. to psiak bardzo nieufny o bardzo delikatnej psychice. potrzebuje dużo czasu aby zaakceptować nowe położenie. Niuniek trzymał się okolicy, zaszył się w pobliżu i czekał, na szczęście czekał :) Dziękuję serdecznie Ewelinie i Marcinowi, komu by się chciało pchać takie kilometry tylko po to , zeby po nocy psa adopcyjnego szukać ? nie lubie patosu ale tu nijak bez niego;)...Kochany Domku Tymczasowy - Jesteś Wielki ! Quote
margaret Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 mam nadzieję że państwo wezmą sobie do serca tę ucieczkę i zaplanują profilaktykę właśnie dziś byłam swiadkiem zwrotu suczki po 2 miesiącach z adopcji, bo uciekała i państwo nie zamierzali pójść po rozum do głowy, zmienić myślenia i nawyków :( Quote
Recommended Posts