Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łapki w górę i robimy "falę" !!!
Wonder w niedzielę pojedzie do swojegowłasnegoprywatnegoDOMU !!!
kochaniutki poruszył serce miłych ludzi. Zamieszka w domu po foksterierku w górach, w Jordanowie. Do dyspozycji będzie miał nowych właścicieli :), kanapę ( w załączniku dom) i piękny dobrze ogrodzony ogród z widokiem :)

Posted

dzisiaj łaciaty z opiekunami był na drugim zapoznawczym spacerku z nopwymi właścicielami :)
jutro w samo południe paczkujemy i wysyłamy ;)

niedobra wiadomość to taka, ze mały ma silne zapalenie trzeciej powieki ...wizyta u weta w piątek 80 zł :(

Posted

Niestety
ZAGINĄŁ WONDER !
Dzisiaj w okolicach Sidziny-Jordanowa woj. małopolskie zaginął wyżeł o imieniu Wonder. Miał na sobie skórzaną obrożę. Jest bardzo wystraszony, nie podejdzie do człowieka. Prosimy o każdą informację
nr tel. 607 371 589

Posted

[quote name='kanna']Niestety
ZAGINĄŁ WONDER !
Dzisiaj w okolicach Sidziny-Jordanowa woj. małopolskie zaginął wyżeł o imieniu Wonder. Miał na sobie skórzaną obrożę. Jest bardzo wystraszony, nie podejdzie do człowieka. Prosimy o każdą informację
nr tel. 607 371 589

Jak to :crazyeye: Przecież dzisiaj dopiero co pojechał i od razu zginął :crazyeye:

Posted

Tyle tych ucieczek w pierwszych dniach, nawet z ogrodu - tylko na smyczy po ogrodzie .... jakiś czas, niech Państwo zostawiają otwartą bramkę, zostawiają jedzenie na podwórku - może wrócić...

Posted

Znaleziony!!
dzięki naszemu DT, który natychmiast po informacji wsiadł w samochód i pojechal pomimo późnej pory ...
użyty został jako pies tropiący współtowarzysz o imieniu Lucki.
80 km w jedną stronę.....nie wiem jak dziękować , po prostu nie wiem.....

Posted

[quote name='kanna']Znaleziony!!
dzięki naszemu DT, który natychmiast po informacji wsiadł w samochód i pojechal pomimo późnej pory ...
użyty został jako pies tropiący współtowarzysz o imieniu Lucki.
80 km w jedną stronę.....nie wiem jak dziękować , po prostu nie wiem.....
Super wiadomość:)
i cudna pomoc drugiego psa tropiącego:)

Posted

niesamowite!!!! po stopach całować dom tymczasowy, dziękuję kochani, aż mnie za gardło złapało wzruszenie
Lucky należy ci się porządna kość chłopaku!:)
pewnie Wonderek chciał do Was wrócić

Posted

ufff ale odetchnelam z ulga....dobrze ze caly i zdrowy..dokladnie! pewnie biegl do DT bo jeszcze nie wie ze ma juz swoja przystan na zawsze ...oby tylko Panstwo wyciagneli z tej ucieczki wnioski

Posted

Państwo tu niewiele zawinili
dom ogrodzony, płot szczelny. Wonder był zszokowany zmianą miejsca. to psiak bardzo nieufny o bardzo delikatnej psychice. potrzebuje dużo czasu aby zaakceptować nowe położenie. Niuniek trzymał się okolicy, zaszył się w pobliżu i czekał, na szczęście czekał :)
Dziękuję serdecznie Ewelinie i Marcinowi, komu by się chciało pchać takie kilometry tylko po to , zeby po nocy psa adopcyjnego szukać ? nie lubie patosu ale tu nijak bez niego;)...Kochany Domku Tymczasowy - Jesteś Wielki !

Posted

mam nadzieję że państwo wezmą sobie do serca tę ucieczkę i zaplanują profilaktykę
właśnie dziś byłam swiadkiem zwrotu suczki po 2 miesiącach z adopcji, bo uciekała i państwo nie zamierzali pójść po rozum do głowy, zmienić myślenia i nawyków :(