Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
NIka wczoraj byla troche smielsza niz kiedys. Ale obrozki i smyczy nie dala sobie zalozyc. Zdjecia mam w domu, moze zdaze dzisiaj wstawic :oops:

Ulka, Co z ta Pania farmaceutka??? Rozmyslila sie??? A czy mialas inne telefony/e-maile w sprawie Niki lub Aldy?

O! I jeszcze jedno... Jakby ktos byl zainteresowany Nika, lub gdyby schronisko bylo tak mile i zawiozlo ja do okulisty, to ja sie deklaruje pokryc koszty....

Posted

Nikusia wyszla wczoraj z budki jak nas zobaczyla. Ale nie dala sobie zalozyc obrozki. Uciekala przed p.kierownikiem, zwinna jest, jakby jednak cos widziala.

Jesli chodzi o okuliste, to chyba tylko w Rzeszowie jest najblizej.

Posted

Jakby ktos mogl ja zawiesc do tego Rzeszowa, to ja pokryje koszty transportu i okulisty...Mozesz sie dowiedziec czy znalazlaby sie jakas dobra duszyczka? I moze udaloby sie zabrac tego czarnego niewidomego psiaka razem z Nika? (tez zaplace)

A co to za bida z Nika w boksie? :-( :-( :-( Ma watek????

Jezu!!! Juz zaczynam dostawac depresji patrzac na te psiaki!!! Chyba przestane tu wchodzic, bo nie moge potem spac po nocach!:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Jakby ktos mogl ja zawiesc do tego Rzeszowa, to ja pokryje koszty transportu i okulisty...Mozesz sie dowiedziec czy znalazlaby sie jakas dobra duszyczka? I moze udaloby sie zabrac tego czarnego niewidomego psiaka razem z Nika? (tez zaplace)

A co to za bida z Nika w boksie? :-( :-( :-( Ma watek????

Jezu!!! Juz zaczynam dostawac depresji patrzac na te psiaki!!! Chyba przestane to wchodzic, bo nie moge potem spac po nocach!:placz: :placz: :placz: :placz:

Ula oferta Sabiny jest nie do odrzucenia.

Dasz radę je zawieź do weterynarza?

Jest to bardzo ważne bo pies z powodu choroby oczu może strasznie cierpieć i to nie koniecznie musi być wyłącznie gorsze widzenie, ale może to być również ogromny ból np. z powodu zwiększonego ciśnienia w oku.
Pies wtedy np. trze łapką po oczach, ale nie wyje itp.
Więc my nie widzimy jego cierpienia.

Sabinka nie wpadaj w depresję, chumor Ci się poprawi jak Nika znajdzie dom! ZOBACZYSZ!!!

Posted

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy!

Czasem to juz tak gadam, bo czuje taka bezradnosc! Najchetniej wsiadlabym w samolot i sama zawiozlabym ja to tego weta...ale takie koszty przejazdu (a raczej przelotu) to troche mnie przerastaja, tymbardziej ze nie mam narazie urlopu i pewnie musialabym wracac po weekendzie...