mulinka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dom potrzebny - choćby tymczasowy - dla niewidomej Niki ze schroniska w Mielcu Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 NIka wczoraj byla troche smielsza niz kiedys. Ale obrozki i smyczy nie dala sobie zalozyc. Zdjecia mam w domu, moze zdaze dzisiaj wstawic :oops: Quote
Sabina02 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ulka18 napisał(a):NIka wczoraj byla troche smielsza niz kiedys. Ale obrozki i smyczy nie dala sobie zalozyc. Zdjecia mam w domu, moze zdaze dzisiaj wstawic :oops: Ulka, Co z ta Pania farmaceutka??? Rozmyslila sie??? A czy mialas inne telefony/e-maile w sprawie Niki lub Aldy? O! I jeszcze jedno... Jakby ktos byl zainteresowany Nika, lub gdyby schronisko bylo tak mile i zawiozlo ja do okulisty, to ja sie deklaruje pokryc koszty.... Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nikusia wyszla wczoraj z budki jak nas zobaczyla. Ale nie dala sobie zalozyc obrozki. Uciekala przed p.kierownikiem, zwinna jest, jakby jednak cos widziala. Jesli chodzi o okuliste, to chyba tylko w Rzeszowie jest najblizej. Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tutaj wstawiam duze zdjecie, zobaczcie z kim mieszka Nika. Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ostatnie zdjecie z wczoraj. Pani farmaceutka dzwonila do schroniska. Ale nie wiem czy cos wyjdzie z tego domku. Zobaczymy. Quote
Sabina02 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jakby ktos mogl ja zawiesc do tego Rzeszowa, to ja pokryje koszty transportu i okulisty...Mozesz sie dowiedziec czy znalazlaby sie jakas dobra duszyczka? I moze udaloby sie zabrac tego czarnego niewidomego psiaka razem z Nika? (tez zaplace) A co to za bida z Nika w boksie? :-( :-( :-( Ma watek???? Jezu!!! Juz zaczynam dostawac depresji patrzac na te psiaki!!! Chyba przestane tu wchodzic, bo nie moge potem spac po nocach!:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
ciapuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 biegnij piesku szukać dobrychduszyczek Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Sabina02 napisał(a):Jakby ktos mogl ja zawiesc do tego Rzeszowa, to ja pokryje koszty transportu i okulisty...Mozesz sie dowiedziec czy znalazlaby sie jakas dobra duszyczka? I moze udaloby sie zabrac tego czarnego niewidomego psiaka razem z Nika? (tez zaplace) A co to za bida z Nika w boksie? :-( :-( :-( Ma watek???? Jezu!!! Juz zaczynam dostawac depresji patrzac na te psiaki!!! Chyba przestane to wchodzic, bo nie moge potem spac po nocach!:placz: :placz: :placz: :placz: Ula oferta Sabiny jest nie do odrzucenia. Dasz radę je zawieź do weterynarza? Jest to bardzo ważne bo pies z powodu choroby oczu może strasznie cierpieć i to nie koniecznie musi być wyłącznie gorsze widzenie, ale może to być również ogromny ból np. z powodu zwiększonego ciśnienia w oku. Pies wtedy np. trze łapką po oczach, ale nie wyje itp. Więc my nie widzimy jego cierpienia. Sabinka nie wpadaj w depresję, chumor Ci się poprawi jak Nika znajdzie dom! ZOBACZYSZ!!! Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Sabinko kochana nie poddawaj się !!! szukamy domu dla niewidomej Niki !!! Quote
Sabina02 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dzieki dziewczyny za slowa otuchy! Czasem to juz tak gadam, bo czuje taka bezradnosc! Najchetniej wsiadlabym w samolot i sama zawiozlabym ja to tego weta...ale takie koszty przejazdu (a raczej przelotu) to troche mnie przerastaja, tymbardziej ze nie mam narazie urlopu i pewnie musialabym wracac po weekendzie... Quote
ciapuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ona tak długo już czeka -czy ktoś ją pokocha? Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ula daj znać kochana co myślisz o propozycji Sabinki. Quote
Patikujek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ale śliczna rudaska:loveu: Trzymam kciuki by jej się wreszcie poszczęściło:loveu: Quote
Sabina02 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ale śliczna rudaska:loveu: Trzymam kciuki by jej się wreszcie poszczęściło:loveu: Nikusia wita Cie na watku!!!:loveu: Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ulka zagląda na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46896 może zaproście ją tutaj ;) Quote
Recommended Posts