olenka_f Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 niewidomy piesek naprawde radzi sobie doskonale to nam ludziom bardziej przeszkadza ta ślepota ale czy naprawde wszyscy są bez serducha zobaczcie ile nieszczęścia w tym jednym małym ciałku trzeba jej tylko domku i miłości z przeszkodami sama sobie poradzi prosimy o domek:modla: :modla: :modla: Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 niedługo Nikę i inne niewidzące pieski zbada weterynarz, czekamy na wiadomości no i na domek dla Niki Quote
Sabina02 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mulinka napisał(a):niedługo Nikę i inne niewidzące pieski zbada weterynarz, czekamy na wiadomości no i na domek dla Niki Juz nie moge sie doczekac... Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 gdyby ktoś chciał z Łodzi chciał zaadoptować Nikę, to niech się szybko skontaktuje z Reno2001 - ona jutro 08.03.07 jedzie z Łodzi do Mielca po Aldunię, można by się było z nią zabrać, albo może nawet mogłaby zabrać Nikę (to trzeba by omówić z kierownikiem schroniska) Quote
Sabina02 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Mulinka, ale mi wstyd ze tak wyszlo na watku Aldy...Najchetniej to bym sie zapadla pod ziemie...:oops: :oops: :oops: Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sabina02']Mulinka, ale mi wstyd ze tak wyszlo na watku Aldy...Najchetniej to bym sie zapadla pod ziemie...:oops: :oops: :oops: :) już przecież wszystko się wyjaśniło, uszy do góry Sabinko niewidoma Nikunia bardzo prosi o szansę - jeśli ją chce zaadoptować ktoś z Łodzi mogłaby jutro przyjechać razem z Reno2001 z Mielca - czy jest ktoś taki ? Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Naliczylam 14 pieskow, ktore albo niedowidza, albo maja cos w rodzaju zacmy na oczach :crazyeye: 14 psow do przebadania, ale czy wszystkie dadza sie zlapac i obejrzec :roll: oby, trzeba trzymac kciuki, zeby sie udalo zdiagnozowac. Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 patrzcie jak to się wszystko dobrze układa, najpierw Sabinka założyła wątek Nikuni, potem Ulka i pan kierownik umówili się z weterynarzem na przegląd chorych psich oczu a teraz jeszcze tyle innych niedowidzących psiaków ma okazję zostać zdiagnozowanych i może też leczonych słodka niewidoma Nika prosi o dom Quote
Ulka18 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zeby tylko byla pogoda. Bo jak bedzie padalo to nici z badania. Quote
Sabina02 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Nikunia nabyla obserwatora na Allegro :lol: ...to pierwszy obserwator od odnowienia ogloszenia 3 dni temu...Oby cos z tego wyniklo... Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a może Reno2001 uda się zrobić też zdjęcia Nikusi Quote
Sabina02 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 mulinka napisał(a):a może Reno2001 uda się zrobić też zdjęcia Nikusi A czy poprosil ja ktos? Quote
Ulka18 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trudno jest zrobic zdjecia Nikusi nie wchodzac do boksu, a jak nie bedzie p.kierownika, to pracownik Ewuni na pewno nie wpusci. Musza wystarczyc te, ktore juz sa. Od: "mtoz" <[email protected]> Do: <[email protected]> Temat: takie sprawy Data: 8 marca 2007 15:45 [SIZE="3"]Pani Agnieszko przez kilka dni będe wolniejszy w przekazywaniu wiadomości. Moja żona skręciła nogę, ma założoną szynę i jak nie miałem co robić tak teraz doszedł mi dom i chory człowiek nie mogący chodzić. W miarę możliwości będe się starał odpisywać. Quote
grazyna9915 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pogońcie tego obserwatora z allegro. Niech się nie zastanawia tylko bierze pieska do domu. Quote
Recommended Posts