Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niewidomy piesek naprawde radzi sobie doskonale to nam ludziom bardziej przeszkadza ta ślepota ale czy naprawde wszyscy są bez serducha zobaczcie ile nieszczęścia w tym jednym małym ciałku trzeba jej tylko domku i miłości z przeszkodami sama sobie poradzi prosimy o domek:modla: :modla: :modla:

Posted

gdyby ktoś chciał z Łodzi chciał zaadoptować Nikę, to niech się szybko skontaktuje z Reno2001 - ona jutro 08.03.07 jedzie z Łodzi do Mielca
po Aldunię, można by się było z nią zabrać, albo może nawet mogłaby zabrać Nikę (to trzeba by omówić z kierownikiem schroniska)

Posted

[quote name='Sabina02']Mulinka, ale mi wstyd ze tak wyszlo na watku Aldy...Najchetniej to bym sie zapadla pod ziemie...:oops: :oops: :oops:
:) już przecież wszystko się wyjaśniło, uszy do góry Sabinko

niewidoma Nikunia bardzo prosi o szansę - jeśli ją chce zaadoptować
ktoś z Łodzi mogłaby jutro przyjechać razem z Reno2001 z Mielca - czy jest ktoś taki ?

Posted

Naliczylam 14 pieskow, ktore albo niedowidza, albo maja cos w rodzaju zacmy na oczach :crazyeye: 14 psow do przebadania, ale czy wszystkie dadza sie zlapac i obejrzec :roll: oby, trzeba trzymac kciuki, zeby sie udalo zdiagnozowac.

Posted

patrzcie jak to się wszystko dobrze układa, najpierw Sabinka założyła wątek Nikuni, potem Ulka i pan kierownik umówili się z weterynarzem na przegląd chorych psich oczu a teraz jeszcze tyle innych niedowidzących psiaków ma okazję zostać zdiagnozowanych i może też leczonych

słodka niewidoma Nika prosi o dom

Posted

Trudno jest zrobic zdjecia Nikusi nie wchodzac do boksu, a jak nie bedzie p.kierownika, to pracownik Ewuni na pewno nie wpusci. Musza wystarczyc te, ktore juz sa.

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: <[email protected]>
Temat: takie sprawy
Data: 8 marca 2007 15:45

[SIZE="3"]Pani Agnieszko przez kilka dni będe wolniejszy w przekazywaniu wiadomości. Moja żona skręciła nogę, ma założoną szynę i jak nie miałem co robić tak teraz doszedł mi dom i chory człowiek nie mogący chodzić. W miarę możliwości będe się starał odpisywać.