Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...no i oczywiscie sa tez 3 sliczne banerki suni na str. 3, post nr. 28. Kto nie ma nic w podpisie...to serdecznie zachecam do wklejenia Niki...dam instrukcje jesli ktos nie umie...napiszcie tylko do mnie PM....;)

Posted

[quote name='Sabina02']

Cytuje ze strony internetowej schroniska w Mielcu:

"126-NIEWIDOMA sunieczka, wiek: 7 lat, mieszaniec
Podczas ostatnie sesji zdjęciowej w schronisku udało nam się zrobić zdjęcia niewidomej sunieczce z boksu 126. Malutka jest bardzo nieśmiała, nieufna i mocno wystraszona. Stąd fotki z odległości. Szukamy wirtualnych opiekunów dla psinki."

[FONT=Times New Roman]

[B]Dajmy jej troche serduszka i pomozmy jej znalesc domek...

czy sunia ma imię ?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Aga-ta, zeby znalazl sie ktos taki jak Ty i zabral sunie choc na tymczas tak jak Ty zabralas Czekoladke...Ja kurcze nie mam jak, bo mieszkam daleko...:shake:

Nie przeczytałam całego wątku, ale Sabinko twoją chęć przygarnięcia psinki na tymczas udało mi się wyłuskać.

Psinki podróżują po całej Polsce i myślę, że gdybyś tylko się zdecydowała to na pewno by znalazł się sposób na transport.

U Ciebie w domku tymczasowym miałaby większcze szanse na znalezienie stałych opiekunów niż w schronisku.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Nie przeczytałam całego wątku, ale Sabinko twoją chęć przygarnięcia psinki na tymczas udało mi się wyłuskać.

Psinki podróżują po całej Polsce i myślę, że gdybyś tylko się zdecydowała to na pewno by znalazł się sposób na transport.

U Ciebie w domku tymczasowym miałaby większcze szanse na znalezienie stałych opiekunów niż w schronisku.

Grazynko,
Ale ja mieszkam w USA...:shake:

Posted

[quote name='Sabina02']Pytalam o jej imie, ale bez odzewu. Potrzebowala imienia do niektorych ogloszen, wiec nazwalam ja NIKA...:lol:

oczywiście Sabinko, zapomniałam :oops:

Nika na pierwszą stronę kochana !!!

Posted

grazyna9915 napisał(a):
hmm.......
to trochę daleko, ale nie jest niemożliwe. :evil_lol:

Teoretycznie jest to do zrobienia, nawet i przelot moglabym oplacic, ale trzeba bylo by szukac kogos kto by ja przewiozl...Poza tym, Nikusia musiala by leciec pod pokladem..To by byl ogromny stres dla niej. Nie wiem jakby to zniosla...:shake:

Posted

czytałam kiedyś w "Moim psie" list właścicielki psa, który nie przeżył lotu :-(
no ale innym się udało :)

na razie szukamy dla Nikusi domku w Polsce
najlepiej w okolicy :)

Posted

[quote name='mulinka']czytałam kiedyś w "Moim psie" list właścicielki psa, który nie przeżył lotu :-(
no ale innym się udało :)

na razie szukamy dla Nikusi domku w Polsce
najlepiej w okolicy :)

Zdarza sie niestety... Rozmawialam z jedna stewardessa LOT-u. Mowila mi ze pod pokaldem jest zimno, ciemno i strasznie glosno od silnikow...mowila tez ze np. gdy przewozone sa ludzkie zwloki, to leca one wlasnie z psami...brrrr! Pytalam, bo moja sunie przywozilam z Polski. Ale nie zgodzilam sie jej dac pod poklad, a ze byla malutka to pozwololi zeby byla pod moimi nogami w klatce...

Posted

grazyna9915 napisał(a):
I w Polsce są ludzie o dobrym sercu.:loveu:
Na pewno znajdzie dom!!!:lol:

No jasne ze tak!!! Nikusia ma na Allegro nawet 2 obserwatorow...tak mi sie marzy zeby ktorys byl tym ukochanym domeczkiem...zobaczymy...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Kurcze, nie chce zapeszac...ale nie potrafie trzymac jezyka za zebami (tzn. palcow z daleka od klawiatury)...moze Nikusia bedzie miala tymczasowy domek....pssstt!

bardzo mocno trzymam kciuki:kciuki:
...oby sie udalo...

Posted

grazyna9915 napisał(a):
I jak tam tymczasik?

Jeszcze nic nie wiem, oprocz tego ze to jakas Pani farmaceutka oferuje ten tymczasik...ale nie wiem czy to jest na 100%...Bede czekac na nowe wiadomosci, i jak cos bede wiecej wiedziec to dam znac..:lol: .