Sabina02 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Szukalam niewidomych pieskow w galerii schroniska w Mielcu. oto co znalazlam: Sliczny rudzielec boks nr. 26 Piesio z boksu 27 I piesio z boksu 106 Niewidomy Collie: Czesciowo niewidomy collie Owczarek z boksu 64: Quote
grazyna9915 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [CENTER]To niemożliwe, aż tyle niewidomych psiaków???!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [/CENTER] Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wszystkie niewidome pieski ma zobaczyc pan doktor z lecznicy Labrador z Rzeszowa, przyjaciel Beci66, Kudlatej i Albiemu. Ale dopiero jak bedzie jechal do sportowych koni, tak mi mowil przez telefon. Nie wiem kiedy to bedzie. Znajac pana Krzysztofa (szczepil za darmo nasze mieleckie psy przeciw wsciekliznie - ponad 200 psow), na pewno nie zapomni i zdiagnozuje te psiaki. Nie mozemy tylu psow zawiezc do jego lecznicy, lepiej zeby on przyjechal. Quote
Sabina02 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Ulka18']Wszystkie niewidome pieski ma zobaczyc pan doktor z lecznicy Labrador z Rzeszowa, przyjaciel Beci66, Kudlatej i Albiemu. Ale dopiero jak bedzie jechal do sportowych koni, tak mi mowil przez telefon. Nie wiem kiedy to bedzie. Znajac pana Krzysztofa (szczepil za darmo nasze mieleckie psy przeciw wsciekliznie - ponad 200 psow), na pewno nie zapomni i zdiagnozuje te psiaki. Nie mozemy tylu psow zawiezc do jego lecznicy, lepiej zeby on przyjechal. Prosze popytajcie jakie byly by koszty operacji tych psiakow... No i ponawiam pytanie...Czy mam juz zakladac skarpete na AFN na te niewidome psiny???? Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sabinko, na razie poczekajmy na diagnoze. Pan doktor mi mowil, ze to bardzo kosztowna sprawa taka operacja. Trzeba w przypadku calkowitej zacmy czy slepoty wszczepiac sztuczna soczewke. Moze niektore pieski da sie uratowac kroplami czy masciami. Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 dobrze, że niewidome psiaki zobaczy pan doktor Nika prosi od domek !!! Quote
Ulka18 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Na następną niedzielę jestem wstępnie umówiony na przegląd oczów psom niewidzącym. Za tydzien powinnismy wszystko wiedziec. Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Za tydzien powinnismy wszystko wiedziec. To czekamy.... Quote
Ulka18 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Od: halina Do: ulka1813 z dogomanii<[email protected]> Data: 4 marca 2007 9:47 Umowieni jestesmy z doktorem na niedziele jesli pogoda nie bedzie wredna. Kierownik juz wie. Doktor pojedzie na pewno bo to zloty czlowiek. Oby tylko w niedziele dopisala pogoda, nie tak jak dzisiaj :roll: Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Oby tylko w niedziele dopisala pogoda, nie tak jak dzisiaj :roll: Czyli to bedzie 11-stego, tak? Quote
Aga-ta Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ulka18 napisał(a):Za tydzien powinnismy wszystko wiedziec. czekamy z niecierpliwoscia, a tymczasem Nikusia pokaz sie wszystkim na pierwszej stronie. HOP! Quote
Reno2001 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nikuniu, wierzę, że tak jak twoja koleżanka Alda znajdziesz wkrótce domek:lol: . Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nika nawet nie wie ile osób jej pomaga w znalezieniu domu prosimy o dom dla niewidomej Niki Quote
Recommended Posts