Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukalam niewidomych pieskow w galerii schroniska w Mielcu. oto co znalazlam:

Sliczny rudzielec boks nr. 26

Piesio z boksu 27

I piesio z boksu 106

Niewidomy Collie:

Czesciowo niewidomy collie

Owczarek z boksu 64:

Posted

Wszystkie niewidome pieski ma zobaczyc pan doktor z lecznicy Labrador
z Rzeszowa, przyjaciel Beci66, Kudlatej i Albiemu. Ale dopiero jak bedzie jechal do sportowych koni, tak mi mowil przez telefon. Nie wiem kiedy to bedzie. Znajac pana Krzysztofa (szczepil za darmo nasze mieleckie psy przeciw wsciekliznie - ponad 200 psow), na pewno nie zapomni i zdiagnozuje te psiaki. Nie mozemy tylu psow zawiezc do jego lecznicy, lepiej zeby on przyjechal.

Posted

[quote name='Ulka18']Wszystkie niewidome pieski ma zobaczyc pan doktor z lecznicy Labrador
z Rzeszowa, przyjaciel Beci66, Kudlatej i Albiemu. Ale dopiero jak bedzie jechal do sportowych koni, tak mi mowil przez telefon. Nie wiem kiedy to bedzie. Znajac pana Krzysztofa (szczepil za darmo nasze mieleckie psy przeciw wsciekliznie - ponad 200 psow), na pewno nie zapomni i zdiagnozuje te psiaki. Nie mozemy tylu psow zawiezc do jego lecznicy, lepiej zeby on przyjechal.

Prosze popytajcie jakie byly by koszty operacji tych psiakow...

No i ponawiam pytanie...Czy mam juz zakladac skarpete na AFN na te niewidome psiny????

Posted

Sabinko, na razie poczekajmy na diagnoze. Pan doktor mi mowil, ze to bardzo kosztowna sprawa taka operacja. Trzeba w przypadku calkowitej zacmy czy slepoty wszczepiac sztuczna soczewke.
Moze niektore pieski da sie uratowac kroplami czy masciami.

Posted

Od: halina
Do: ulka1813 z dogomanii<[email protected]>
Data: 4 marca 2007 9:47

Umowieni jestesmy z doktorem na niedziele jesli pogoda nie bedzie wredna. Kierownik juz wie. Doktor pojedzie na pewno bo to zloty czlowiek.

Oby tylko w niedziele dopisala pogoda, nie tak jak dzisiaj :roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Za tydzien powinnismy wszystko wiedziec.

czekamy z niecierpliwoscia, a tymczasem Nikusia pokaz sie wszystkim na pierwszej stronie. HOP!