pumka1990 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Lolalola napisał(a):ciotki czy ona ma wydarzenie na fb?????to bardzo wazne i mogloby pomoc,kazdy by ja skopiowal do siebie i moze by ja ktos przygarnal....od razu pisze,ze ja nie mam fejsa,ale wiele cioteczek ma,wiec moze warto ....na pewno warto!!! Dziękuję za pomysł. Fanta ma od wczoraj wydarzenie na fb. Jak wrócę z pracy, to wrzucę link do wydarzenia... Quote
Anashar Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Uprzedzę Cię. Jej wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/290826324313550/ Mam nadzieję, że Fanta znajdzie domek> Sam bym ją wziął ale na czwartego psiaka sobie już pozwolić nie mogę. Tak strasznie zapadła mi w serce :( Quote
Lolalola Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ciesze sie,ze Fanta ma fb,moze cos to da.....!!!!:)trzyma kciuki ogromnie,tez zapadla mi mocno w serce!!!:( Quote
scorpio133 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jestem tu na zaprosznie. Na razie poczytam Quote
pumka1990 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Anashar']Uprzedzę Cię. Jej wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/290826324313550/ Mam nadzieję, że Fanta znajdzie domek> Sam bym ją wziął ale na czwartego psiaka sobie już pozwolić nie mogę. Tak strasznie zapadła mi w serce :( Dziękuję. Zajęłam się szukaniem domku i rozsyłaniem zaproszeń i w ogóle zapomniałam o tym, że miałam wrzucić link do wydarzenia na fb... Quote
_Aga_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Matko, jaki biedny psiak... :( Trzymam kciuki, żeby znalazł się ktoś, kto ją pokocha i podaruje dom na ostatnie chwile życia.. Quote
piescofajnyjest Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jestem i ja przybieglam na zaproszenie...... Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 _Aga_ napisał(a):Matko, jaki biedny psiak... :( Trzymam kciuki, żeby znalazł się ktoś, kto ją pokocha i podaruje dom na ostatnie chwile życia.. Dziękujemy :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 piescofajnyjest napisał(a):jestem i ja przybieglam na zaproszenie...... Bardzo dziękuję za przybycie :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witam wszystkich zainteresowanych losem Fanty.... Sunia ma szanse na domek tymczasowy (płatny za jedzenie). Suma miesięczna domku wynosi około 250 złotych /miesiąc + oczywiście w razie problemu koszty leczenia lub lekarstw. JEŚLI UZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE LUB TYMCZASOWE NA PODANĄ KWOTĘ, TO FANTA W SOBOTĘ POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU! W TEJ CHWILI WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS... GDYBY KAŻDY DORZUCIŁ 5-10 ZŁOTYCH OD SIEBIE SUNIA MIAŁABY NOWY DOMEK!! :) Quote
Maria1957 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 pumka1990 napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych losem Fanty.... Sunia ma szanse na domek tymczasowy (płatny za jedzenie). Suma miesięczna domku wynosi około 250 złotych /miesiąc + oczywiście w razie problemu koszty leczenia lub lekarstw. JEŚLI UZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE LUB TYMCZASOWE NA PODANĄ KWOTĘ, TO FANTA W SOBOTĘ POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU! W TEJ CHWILI WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS... GDYBY KAŻDY DORZUCIŁ 5-10 ZŁOTYCH OD SIEBIE SUNIA MIAŁABY NOWY DOMEK!! :) ...nie stać mnie na stałą deklarację ale tak jednorazowo... 10,00...proszę nr konta...oby Fanta miała choć ciut szczęśliwych chwil... Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Maria1957 napisał(a):...nie stać mnie na stałą deklarację ale tak jednorazowo... 10,00...proszę nr konta...oby Fanta miała choć ciut szczęśliwych chwil... Bardzo dziękuję ;) Wysyłam numer konta na priv ;) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 APSA napisał(a):Trzymam kciuki! :) Weźcie pod uwagę, że jednak będzie potrzebne jakieś leczenie + kontrolne wizyty/badania u weta. Nasza poczwarka niemiecka z podejrzeniem raka wątroby była dość mocno obstawiona lekami (różne wspomagacze wątroby), jadła karmę wątrobową. Domyślam się, w tej chwili musimy uzbierać 250 złotych deklaracji stałych i wyciągnąć Ją ze schroniska.... Potem będziemy myśleć, robić bazarki itp.... Quote
Marlena:) Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Podrzucam sunię! Dostałam dzisiaj jej zdjęcie z niedzieli mms-em ... Jest tak przerażająco smutna i zmarnowana .... :( Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 macie ode mnie 10 zl!!!!nie moge wiecej:(................ciotki czy jest apel na fb o kase na domek?????????????????????????? BALAGAM KOCHANI DAJMY PO 10 ZL CHOCIAZ MALENKIEJ,NIECH SOBIE PSINKA POZYJE CHWILE............. Quote
eski Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Przybyłam i ja. Biedna sunia :( A gdzie ten domek ? U jakiejś dogomaniackiej ciotki ? Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Marlena:) napisał(a):Podrzucam sunię! Dostałam dzisiaj jej zdjęcie z niedzieli mms-em ... Jest tak przerażająco smutna i zmarnowana .... :( No niestety taka smutna teraz jest :( Jeśli masz możliwość, to proszę wrzuć to zdjęcie tutaj, aby inne cioteczki zobaczyly :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Lolalola napisał(a):macie ode mnie 10 zl!!!!nie moge wiecej:(................ciotki czy jest apel na fb o kase na domek?????????????????????????? BALAGAM KOCHANI DAJMY PO 10 ZL CHOCIAZ MALENKIEJ,NIECH SOBIE PSINKA POZYJE CHWILE............. Dziękuję w imieniu Fantusi : każda złotówka się liczy :)) niedługo wyślę konto. Mam jednak pytanie to deklaracja jednorazowa czy stała? Muszę to wszystko umieścić, aby nie wiem jak wpisać :) Tak, apel na fb jest, niestety mało chętnych :( Na ta chwilę mamy deklaracji stałych 80 złotych oraz jedna deklarację jednorazowa na kwotę 10 złotych. Dodatkowo jeszcze od Ciebie 10 złotych, ale nie wiem czy to stała czy jednorazowa. Czyli mamy 100 złotych :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 eski napisał(a):Przybyłam i ja. Biedna sunia :( A gdzie ten domek ? U jakiejś dogomaniackiej ciotki ? domek jest w Warszawie u cioteczki z dogo. Mam nadzieję, ze niedługo się sama ujawni :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Patisa napisał(a):Trzymam kciuki za psinkę :) Nie dziękuję, aby nie zapeszyć :) Quote
Marlena:) Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ujawnię się, jak już sucz będzie grzała się na kanapie ;) Proszę Was o wsparcie dla suni, bez pomocy finansowej nie damy rady! Wizyty, leczenie, leki, karma specjalistyczna - to wszystko w tym momencie będzie kosztowało bardzo dużo, a my możemy dać jej tylko trochę miejsca i całe serca... Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Marlena:) napisał(a):Ujawnię się, jak już sucz będzie grzała się na kanapie ;) Proszę Was o wsparcie dla suni, bez pomocy finansowej nie damy rady! Wizyty, leczenie, leki, karma specjalistyczna - to wszystko w tym momencie będzie kosztowało bardzo dużo, a my możemy dać jej tylko trochę miejsca i całe serca... Pisząc tak właśnie się ujawnilas :p Quote
Recommended Posts