Marlena:) Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Oj tam,oj tam - w sumie to żadna tajemnica :lol: No chyba, że coś się nie uda (tfu tfu tfu) wtedy będzie wiadomo kogo szukać :evil_lol: No ale mając na uwadze to, że nie ma takiej opcji - wszystko jest na swoim miejscu ;) Quote
azalia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Chciałam zapytać,jeśli można jak to rozumieć,że dom dla suni jest płatny za jedzenie-250zł. Czyli sunia potrzebuje 250zl na miesięczne wyżywienie?Czyli chyba jakaś specjalistyczna karma,tak? Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 skrzynka wyczyszczona:) stala to bedzie dla bidulki:) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Marlena:) napisał(a):Oj tam,oj tam - w sumie to żadna tajemnica :lol: No chyba, że coś się nie uda (tfu tfu tfu) wtedy będzie wiadomo kogo szukać :evil_lol: No ale mając na uwadze to, że nie ma takiej opcji - wszystko jest na swoim miejscu ;) Dokładnie tak... To jak wrzucisz zdjęcie Fanty z niedzieli? ;) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 azalia napisał(a):Chciałam zapytać,jeśli można jak to rozumieć,że dom dla suni jest płatny za jedzenie-250zł. Czyli sunia potrzebuje 250zl na miesięczne wyżywienie?Czyli chyba jakaś specjalistyczna karma,tak? Oczywiście, ze można. Niestety sunia prawdopodobnie będzie mogła być tylko na karmie leczniczej na wątrobę - niestety ponad jest droga. Dlatego takie koszty domku - aby moc wykupić Jej jedzenie :) Quote
pumka1990 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Lolalola napisał(a):skrzynka wyczyszczona:) stala to bedzie dla bidulki:) W takim razie zaraz wyślę numer konta :) Dzięki! Quote
pumka1990 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzień dobry Fantusia :) Dla wszystkich zainteresowanych post z deklaracjami, a później rozliczeniami znajduje sie w drugiej wiadomości.. Jak na ta chwilę mamy 90 złotych deklaracji stałych i jedną 10 zlotowa jednorazową.. Dziękuję wszystkim!!! Proszę wszystkie cioteczki o zapraszanie innych, aby wzięli udział w wydarzeniu :) Quote
lula85 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Zaglądam do Fanci :) Buziaki-Miziaki skarbie !!! Cioteczki Cię uratują tylko trzymaj się tam dzielnie do soboty :) Quote
Lolalola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 witaj suniulku!!!!nie moge sie doczekac wekeendu:) Quote
pumka1990 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Lolalola napisał(a):witaj suniulku!!!!nie moge sie doczekac wekeendu:) To tak jak ja. Z resztą pewnie jak my wszyscy ;) Quote
pumka1990 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Lolalola napisał(a):pieniazki wyslane dla Fanteczki:) Dziękuję. Jak dojdą to dam znać :) Quote
Marlena:) Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 pumka1990 napisał(a): To jak wrzucisz zdjęcie Fanty z niedzieli? ;) Nie mam USB w telefonie , ale już przesłałam do kogoś kto ma ;) Zaraz powinnam dostać na maila. Quote
pumka1990 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Marlena:) napisał(a):Nie mam USB w telefonie , ale już przesłałam do kogoś kto ma ;) Zaraz powinnam dostać na maila. Super, dzięki! :) W takim razie czekamy na zdjęcie suńki ;) Quote
Lolalola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 zebym tylko sie poplakala jak ja zobacze.... Quote
pumka1990 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzień dobry ślicznotko :) Cioteczki mają problem. Chciały wrzucić Twoje zdjęcie z niedzieli, ale jedna nie może znaleźć kabla, druga nie ma USB, a do trzeciej nie dochodzi MMS :( Trzymaj się Fantusia :* Quote
azalia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Chciałam zapytać,czy planujecie zdiagnozować sunię jeszcze u innego dobrego weta?Może będzie miał jakąś koncepcję leczenia,może nia ma przerzutów. A nawet jeśli,to przecież ludzie też z tego wychodzą i psy także. Chyba nie można polegać tylko na opinii weta ze schronu. Quote
pumka1990 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Marlena:) napisał(a):To już dzisiaj..... Dokładnie tak, strasznie się stresuje.. Marlena proszę bądźcie miedzy 14.30-15 - tylko nie później ;) Czekam na telefon od Ciebie. Do zobaczenia :) Quote
pumka1990 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 azalia napisał(a):Chciałam zapytać,czy planujecie zdiagnozować sunię jeszcze u innego dobrego weta?Może będzie miał jakąś koncepcję leczenia,może nia ma przerzutów. A nawet jeśli,to przecież ludzie też z tego wychodzą i psy także. Chyba nie można polegać tylko na opinii weta ze schronu. tak, oczywiście planujemy Ja porządnie zdiagnozować. Pomimo wszystko liczę, ze można Jej pomóc.. Znaczy, mam taka nadzieję :) Na pewno nie zrobimy tego dzisiaj, aby sunia nie miała zbyt dużo stresu.. Myślę, ze zrobimy top w poniedziałek, góra wtorek, zależy jak Marlena będzie mogła :) Quote
pumka1990 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 piescofajnyjest napisał(a):hopse Fantusie!!! Dziękuję i proszę o trzymanie kciuków :) Quote
Recommended Posts