Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tam,oj tam - w sumie to żadna tajemnica :lol:
No chyba, że coś się nie uda (tfu tfu tfu) wtedy będzie wiadomo kogo szukać :evil_lol: No ale mając na uwadze to, że nie ma takiej opcji - wszystko jest na swoim miejscu ;)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam zapytać,jeśli można jak to rozumieć,że dom dla suni jest płatny za jedzenie-250zł.
Czyli sunia potrzebuje 250zl na miesięczne wyżywienie?Czyli chyba jakaś specjalistyczna karma,tak?

Posted

Marlena:) napisał(a):
Oj tam,oj tam - w sumie to żadna tajemnica :lol:
No chyba, że coś się nie uda (tfu tfu tfu) wtedy będzie wiadomo kogo szukać :evil_lol: No ale mając na uwadze to, że nie ma takiej opcji - wszystko jest na swoim miejscu ;)

Dokładnie tak... To jak wrzucisz zdjęcie Fanty z niedzieli? ;)

Posted

azalia napisał(a):
Chciałam zapytać,jeśli można jak to rozumieć,że dom dla suni jest płatny za jedzenie-250zł.
Czyli sunia potrzebuje 250zl na miesięczne wyżywienie?Czyli chyba jakaś specjalistyczna karma,tak?

Oczywiście, ze można. Niestety sunia prawdopodobnie będzie mogła być tylko na karmie leczniczej na wątrobę - niestety ponad jest droga. Dlatego takie koszty domku - aby moc wykupić Jej jedzenie :)

Posted

Dzień dobry Fantusia :)
Dla wszystkich zainteresowanych post z deklaracjami, a później rozliczeniami znajduje sie w drugiej wiadomości..
Jak na ta chwilę mamy 90 złotych deklaracji stałych i jedną 10 zlotowa jednorazową..
Dziękuję wszystkim!!!
Proszę wszystkie cioteczki o zapraszanie innych, aby wzięli udział w wydarzeniu :)

Posted

Dzień dobry ślicznotko :)
Cioteczki mają problem. Chciały wrzucić Twoje zdjęcie z niedzieli, ale jedna nie może znaleźć kabla, druga nie ma USB, a do trzeciej nie dochodzi MMS :(

Trzymaj się Fantusia :*

Posted

Chciałam zapytać,czy planujecie zdiagnozować sunię jeszcze u innego
dobrego weta?Może będzie miał jakąś koncepcję leczenia,może nia ma przerzutów.
A nawet jeśli,to przecież ludzie też z tego wychodzą i psy także.
Chyba nie można polegać tylko na opinii weta ze schronu.

Posted

Marlena:) napisał(a):
To już dzisiaj.....

Dokładnie tak, strasznie się stresuje.. Marlena proszę bądźcie miedzy 14.30-15 - tylko nie później ;)
Czekam na telefon od Ciebie. Do zobaczenia :)

Posted

azalia napisał(a):
Chciałam zapytać,czy planujecie zdiagnozować sunię jeszcze u innego
dobrego weta?Może będzie miał jakąś koncepcję leczenia,może nia ma przerzutów.
A nawet jeśli,to przecież ludzie też z tego wychodzą i psy także.
Chyba nie można polegać tylko na opinii weta ze schronu.

tak, oczywiście planujemy Ja porządnie zdiagnozować. Pomimo wszystko liczę, ze można Jej pomóc.. Znaczy, mam taka nadzieję :)
Na pewno nie zrobimy tego dzisiaj, aby sunia nie miała zbyt dużo stresu.. Myślę, ze zrobimy top w poniedziałek, góra wtorek, zależy jak Marlena będzie mogła :)