Ada-jeje Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Kto moze pomoc w przwiezieniu mlodego asta do hotelu w Glogoczpwie, prosze o kontakt na PW. Quote
Till Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='missiaa']wysłałam foty:)[/QUOTE] no właśnie miałam wysyłać. Też dzwoiłam do tego od amstaffki i pisałam, ale nic, zero odpowiedzi Quote
Till Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Ada-jeje']Kto moze pomoc w przwiezieniu mlodego asta do hotelu w Glogoczpwie, prosze o kontakt na PW.[/QUOTE] gdzie jest ta miejscowość? Quote
Till Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Alojzyna']BINGO!!!!!!! zdobiłam telefonem zdjęcie z ekranu komputera i wysłałam panu - to jest jego suczka!!!!!!! Podałam mu numer telefonu jaki dostałam od missiaa :) pan jeszcze dzisiaj chce jechać po swoją zgubę :)[/QUOTE] SZOK, CUDNIE!!!, żeby tylko ją odrazu zabrał! Quote
barb Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Alojzyna']BINGO!!!!!!! zdobiłam telefonem zdjęcie z ekranu komputera i wysłałam panu - to jest jego suczka!!!!!!! Podałam mu numer telefonu jaki dostałam od missiaa :) pan jeszcze dzisiaj chce jechać po swoją zgubę :)[/QUOTE] [quote name='Till']SZOK, CUDNIE!!!, żeby tylko ją odrazu zabrał![/QUOTE] Brawo dziewczyny. Też wczoraj sprawdzalam portale ogłoszeniowe z zaginionymi psami ale bez powodzenia. Quote
missiaa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Super wieści!! Dziś nikt go do schronu nie wpuści, bo jest niedziela. No i suczka jest w tej chwili na kwarantannie, więc też mogą mu jej nie pokazać. No nic czekamy na telefon. No i suczka ma wyciągnięte sutki... mam nadzieję, że nie ma jej po to żeby rozmnażać i sprzedawać młode... Quote
Alojzyna Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 przyglądałam się jej sutkom - one są mocno powiększone, ale może to być spowodowane cieczką (bullowate tak mają) u bullowatych po szczeniakach sutki wyglądają jak wiszące gluty i dodatkowo skóra wisi ;) a ta suczka wygląda tak (przynajmniej na zdjęciach) jakby wcale nie rodziła Quote
missiaa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 dzwonił Pan. Podobno suczka rodziła raz. Pojedzie w poniedziałek po nią w południe. Miejmy nadzieje, że na żywo również okaże się że to jego pies i że ją wysterylizuje....(dostał cały wykład na ten temat :P ) Quote
malawaszka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 o rany trzymam kciuki - super!!!! a mówiłyście mu missiaa, że ona może być zaciążona teraz? więc sterylka dość pilna! bo to o niej pisałaś, że ma cieczkę chyba nie? Quote
missiaa Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='malawaszka']o rany trzymam kciuki - super!!!! a mówiłyście mu missiaa, że ona może być zaciążona teraz? więc sterylka dość pilna! bo to o niej pisałaś, że ma cieczkę chyba nie?[/QUOTE] tak.Został poinformowany o takiej możliwości.... i że jeśli faktycznie tak jest to będą z tego kundelki, wię sterylka pilna. No cóż, zobaczymy. Podobno rozważa sterylkę, żeby mu nie uciekała... ale czy to zrobi...... Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Till']gdzie jest ta miejscowość?[/QUOTE] Kilkanascie km za Krakowem kierujac sie najpierw w kierunku Wieliczki, pozniej Myslenic. Quote
Justyna Lipicka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 missiaa wysłałam zdjęcia nowofunlanda do porównania i poprosiłam o jakieś od Pana, jakbyście jutro były w O. to sprawdzcie czy to pies czy suczka pliss Quote
Alojzyna Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 o labku pisałam wczoraj do Fundacji Pomocy Labradorom PRIMA[B] - [/B]dzisiaj dostałam odpowiedź : Dziękujemy bardzo za info. Poszukamy, spróbujemy coś wymyśleć. Zespół PRIMY Quote
Pysia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ja niestety jestem pewna że niuf to pies. Kurcze... O goldenie odezwali sie ludzie ze chcą pomóc. O niufa- nikt. Coś z niufoludźmi ostatnio kiepsko.... Kiedys to było zgrane towarzystwo :( Quote
Justyna Lipicka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Pysia']Ja niestety jestem pewna że niuf to pies. Kurcze... O goldenie odezwali sie ludzie ze chcą pomóc. O niufa- nikt. Coś z niufoludźmi ostatnio kiepsko.... Kiedys to było zgrane towarzystwo :([/QUOTE] szkoda:( ale może np Ci ludzie by go chcieli przygarnąć... Quote
Ikusia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 O bosze! Ile tu dobrego się dzieje. Jestem pełna podziwu! Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Alojzyna']BINGO!!!!!!! zdobiłam telefonem zdjęcie z ekranu komputera i wysłałam panu - to jest jego suczka!!!!!!! Podałam mu numer telefonu jaki dostałam od missiaa :) pan jeszcze dzisiaj chce jechać po swoją zgubę :)[/QUOTE] Wspaniała wiadomość! :) Miejmy nadzieję, że i dla pozostałych się coś znajdzie... Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 paula-t zajrzyj proszę na wątek mam nadzieję, że będziesz mogła pomóc [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243987-Malutki-Arge-mieszka-przy-E7-nikt-nie-chce-mu-pom%C3%B3c!!!?p=20924126#post20924126"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243987-Malutki-Arge-mieszka-przy-E7-nikt-nie-chce-mu-pom%C3%B3c!!!?p=20924126#post20924126[/URL] Quote
barb Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Dzisiejsze ogloszenie Diego [url]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/7964/[/url] Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ktos, tu pisal o kudlaczu na stacji benzynowej z Ksiaza Wielkiego, ktory jest juz w OL. dostalam na meila takie info. czy jest szansa żeby ta osoba razem z Waszym astem mogła też tego psa wyciągnąć? ona sobie go ode mnie odbierze tylko do Olkusza to nie da rady bo dziewczyna jest z daleka? ten pies jest mały długowłosy, czarny podpalany z Książa Wielkiego ze stacji benzynowej odłowiony, jak coś to zdjęcia przesle. dało by radę?? Ponawiam swoja prosbe, kto da rade dowiezc te dwa psy do Glogoczowa? za zwrotem kosztow paliwa. Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ten drugi o którym napisałaś to z tego wątku? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243987-Malutki-Arge-mieszka-przy-E7-nikt-nie-chce-mu-pom%C3%B3c%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243987-Malutki-Arge-mieszka-przy-E7-nikt-nie-chce-mu-pom%C3%B3c%21%21%21[/URL] Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='mdk8']ten drugi o którym napisałaś to z tego wątku? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243987-Malutki-Arge-mieszka-przy-E7-nikt-nie-chce-mu-pomóc!!![/URL][/QUOTE] Tak chodzi o tego pieska. dziekuje, za linka. Quote
Till Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Ada-jeje']Tak chodzi o tego pieska. dziekuje, za linka.[/QUOTE] porozmawiam z Anią czy ze mną pojedzie po asta, a ten kudłaty gdzie miałby trafić? Quote
Pysia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 I guzik. Na raziew nie mam chętnych do pomocy dla niufa. Sama nie dam rady . Kuna no! Zwariuję zaraz! Quote
beataczl Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Till']porozmawiam z Anią czy ze mną pojedzie po asta, a ten kudłaty gdzie miałby trafić?[/QUOTE] nma watku pieska Mortes pisze ,ze gdzies 20 km od Olkusza jest ten dt dla Niego... Quote
Recommended Posts