Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='missiaa'][IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/mycha/mycha3[/IMG]

Mycha również pojechała do nowego domuuuuu!!!![/QUOTE]

Mycha, powodzenia slicznoto!:)

Posted

[I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :)

Witam,[/FONT]
[FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT]
[FONT=arial]obecnie wołamy na nią Terri.[/FONT]

[FONT=arial]W piątek podróż do domu minęła spokojnie, choć Nasza Sunia zwymiotowała w aucie, mimo tego była bardzo spokojna. W domu pierwsze co zrobiła to schowała się między łóżkiem a ścianą, pod kaloryferem... wyszła dopiero bardzo późnym wieczorem, ale wsadzona do łóżka pozwoliła się bezproblemowo głaskać :)[/FONT]
[FONT=arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie... Choć jak na prawdziwą damę przystało w parku nie chce chodzić po trawnikach, zdecydowanie woli przemieszczać się alejkami.[/FONT]
[FONT=arial]Ma już swój ulubiony skwerek (jedyne miejsce gdzie w miarę bez problemów wchodzi na trawnik:), na którym załatwia większość swoich potrzeb (jakoś na razie nie chce się załatwiać w innym miejscu. W domu zachowuje perfekcyjną czystość, ale lubi podgryzać różne rzeczy, dlatego zaopatrzyliśmy się przekąski, aby mogła sobie bez problemu w każdej chwili coś podgryzać.[/FONT]

[FONT=arial]Na spacerach na początku chodziła tylko za mną lub obok, nie chciała nigdy iść z przodu. Na początku tygodnia powoli zaczynała wychodzić "na prowadzenie" jednak bardzo często odwracając się- sprawdzając czy na pewno tez z nią idę. Teraz spokojnie idzie więc myślę, że powoli zaczyna nam ufać.[/FONT]

[FONT=arial]Mnie toleruje bez problemu, do męża w tym momencie podchodzi jeszcze z dystansem, ale mamy nadzieję, że z biegiem czasu zaufa nam obojgu.[/FONT]
[FONT=arial]Choć na każdy gwałtowniejszy ruch, a także wyciągnięcie do niej ręki w celu pogłaskania reaguje jeszcze kuleniem się, jakby w obronie przed uderzeniem.[/FONT]
[FONT=arial]Tego problemu nie ma jedynie w łóżku... Tam jakby nigdy nie miała złych doświadczeń skacze, wierci się i pocieraniem noska o rękę domaga się ciągłego głaskania.[/FONT]

[FONT=arial]Chcielibyśmy wraz z mężem podziękować Państwu za Szczęście jakie nam ofiarowaliście[/FONT]
[FONT=arial]pozwalając na adopcję tak pięknego i kochanego psa jakim jest dla nas Nasza Terri.[/FONT]

[FONT=arial]Jeszcze raz dziękując[/FONT]
[FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT]
[FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I]

Posted

[quote name='missiaa'][I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :)

Witam,[/FONT]
[FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT]

[FONT=arial]W piątek podróż do domu minęła spokojnie, choć Nasza Sunia zwymiotowała w aucie, mimo tego była bardzo spokojna. W domu pierwsze co zrobiła to schowała się między łóżkiem a ścianą, pod kaloryferem... wyszła dopiero bardzo późnym wieczorem, ale wsadzona do łóżka pozwoliła się bezproblemowo głaskać :)[/FONT]
[FONT=arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie... Choć jak na prawdziwą damę przystało w parku nie chce chodzić po trawnikach, zdecydowanie woli przemieszczać się alejkami.[/FONT]
[FONT=arial]Ma już swój ulubiony skwerek (jedyne miejsce gdzie w miarę bez problemów wchodzi na trawnik:), na którym załatwia większość swoich potrzeb (jakoś na razie nie chce się załatwiać w innym miejscu. W domu zachowuje perfekcyjną czystość, ale lubi podgryzać różne rzeczy, dlatego zaopatrzyliśmy się przekąski, aby mogła sobie bez problemu w każdej chwili coś podgryzać.[/FONT]

[FONT=arial]Na spacerach na początku chodziła tylko za mną lub obok, nie chciała nigdy iść z przodu. Na początku tygodnia powoli zaczynała wychodzić "na prowadzenie" jednak bardzo często odwracając się- sprawdzając czy na pewno tez z nią idę. Teraz spokojnie idzie więc myślę, że powoli zaczyna nam ufać.[/FONT]

[FONT=arial]Mnie toleruje bez problemu, do męża w tym momencie podchodzi jeszcze z dystansem, ale mamy nadzieję, że z biegiem czasu zaufa nam obojgu.[/FONT]
[FONT=arial]Choć na każdy gwałtowniejszy ruch, a także wyciągnięcie do niej ręki w celu pogłaskania reaguje jeszcze kuleniem się, jakby w obronie przed uderzeniem.[/FONT]
[FONT=arial]Tego problemu nie ma jedynie w łóżku... Tam jakby nigdy nie miała złych doświadczeń skacze, wierci się i pocieraniem noska o rękę domaga się ciągłego głaskania.[/FONT]

[FONT=arial]Chcielibyśmy wraz z mężem podziękować Państwu za Szczęście jakie nam ofiarowaliście[/FONT]
[FONT=arial]pozwalając na adopcję tak pięknego i kochanego psa jakim jest dla nas Nasza Terri.[/FONT]

[FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I][/QUOTE]

cudne:) aby więcej było takich wiadomości:)

Posted

jak zwykle nie mogę znaleźć nikogo z Warszawy do pomocy na wizyty dla Goni i Tazi
Ursynów i Praga Północ
jak uda się z wizytami do soboty to w ten dzień Panie mogą po psy przyjechać

napisałam już do jola_li, nie odpisała
Ewa Marta może w weekend
gusia0106 dopiero przyszły tydzień

napisałam też na fb

jest jeszcze Pan z Woli Filipowskiej zainteresowany Gonią
mamy coś podobnego wiekowo i wielkościowo do Goni?
i kogoś na wizytę?
kanna da radę dopiero w przyszłym tygodniu

Posted

Joli_li nie jest z Ursynowa - z zupełnie przeciwległej dzielnicy Warszawy... Oprócz Ewy Marty i Gusi nie znam nikogo z Ursynowa. Z Pragi jest mala_czarna, ale nie wiem czy z Pragi Północ... Dla mnie Praga jest za Wisłą i tyle o niej wiem ;)
Aha, z Ursynowa jest jeszcze Ania Gucio chyba. Jo37 jest z Ochoty, to niedaleko...

Posted (edited)

I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike
Z Pragi sleepingbyday i Orpha - tylko oczywiście nie wiem z której ;)
Praga Północ to Atomówka i jeszcze zaraz poszukam...

Poszukałam ;)
Z Pragi jeszcze jest Malawia i Exploit-oi

Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka)

Edited by Nutusia
Posted

Bardzo się cieszę z dobrych wieści z domu Kudłatki :lol:

Oby udało sie z wizytą p.a. w Warszawie i wyszła kolejna adopcja.

A co z Franiem ?

Posted

[quote name='Nutusia']I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike

Poszukałam ;)

Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka)[/QUOTE]

Z Pragi sleepingbyday i Orpha z Pragi Południe
Malawia i Exploit-oi z Pragi Północ ale z Targówka

Posted

[B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [email][email protected][/email], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu:

[B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom...

Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-(
Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:

Posted

[quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu:

[B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom...

Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-(
Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:[/QUOTE]

Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała.
Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje.

Posted

[quote name='Malgoska']godzina róznicy nie? (Francja czy Anglia)

tam jest lampa naftowa?[/QUOTE]

tak, jest 1h roznicy, jestescie do mnie o godzine do przodu.

przepraszam za opoznienie i ze dopiero odpisuje, ale Leon nam nie daja usiasc (doslownie)

bazarki (linki) sa tu:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Nie-pisac-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Nie-pisac-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Nie-pisac-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Nie-pisac-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Nie-pisac-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Nie-pisac-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1

zaczniemy je dziasiaj PO POLNOCY czasu PL, sprawdzm jeszcze ostatnie rzeczy z beataf i iwoniam ;)
prosze wczesniej nie pisac

Banerki juz zrobie jutro...

Posted

[quote name='Malgoska']godzina róznicy nie? (Francja czy Anglia)

tam jest lampa naftowa?[/QUOTE]

tak ;)

[quote name='majowa']i grzybek do cerowania?[/QUOTE]

tak ;)

[quote name='Malgoska']fajne rzeczy:)[/QUOTE]

:)

[quote name='iwoniam']i prezent od Maćka:

obiecane sklejeczki -

[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"]Sklejka DOMOWE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr[/QUOTE]

[quote name='iwoniam']
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"]Sklejka OLKUSZ[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr[/QUOTE]

sklejki wykorzystalam

[quote name='missiaa'][IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/mycha/mycha3[/IMG]

Mycha również pojechała do nowego domuuuuu!!!![/QUOTE]

cudnie!

Witam,[/FONT]

super wiesci, ciesze sie z reakcji tych nowych wlascicieli ;) bardzo dobrze do niej podchodza.
jak ich znalezliscie???

[quote name='Nutusia']Joli_li nie jest z Ursynowa - z zupełnie przeciwległej dzielnicy Warszawy... Oprócz Ewy Marty i Gusi nie znam nikogo z Ursynowa. Z Pragi jest mala_czarna, ale nie wiem czy z Pragi Północ... Dla mnie Praga jest za Wisłą i tyle o niej wiem ;)
Aha, z Ursynowa jest jeszcze Ania Gucio chyba. Jo37 jest z Ochoty, to niedaleko...[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike

Poszukałam ;)

Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka)[/QUOTE]
ale masz to obcykane ;)
[quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu:

Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:[/QUOTE]

inaczej niz tak sie nie da, w koncu zznajdzie 'ten' wlasciwy dom
badz pozytywna, pies tez to czuje!

[quote name='Malgoska']Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała.
Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje.[/QUOTE]

dzialacie i wy, super!

Posted

[quote name='Ellig'][B]Trufla ma ogloszenia zrobione 21.09.2012[/B][/QUOTE]

ok dzięki, uzupełnię

[quote name='Justyna Lipicka']Iwoniu mam czekać na fotki jak Twój tz zamieści, czy szukać na flickr'ze?

Cieszę się z domków:) i trzymam za Czokusia kciuki:) to tez sam domek co miał iść z Apisem czy inny?[/QUOTE]

właśnie Ci emaile ze zdjęciami wysłałam, bo nie am siły kolejny raz kopiować i wklejac
mój net ma łącznie 1 Mb przesyłu.... :( i to trwa godzinami...

Witam,[/FONT]

[FONT=arial][...]
[/FONT][FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT]
świetnie, że się jej udało ! :)
tak długo czekała, ale MA DOM NA ZAWSZE !

[quote name='missieek']jak zwykle nie mogę znaleźć nikogo z Warszawy do pomocy na wizyty dla Goni i Tazi
Ursynów i Praga Północ
jak uda się z wizytami do soboty to w ten dzień Panie mogą po psy przyjechać

napisałam już do jola_li, nie odpisała
Ewa Marta może w weekend
gusia0106 dopiero przyszły tydzień

napisałam też na fb

jest jeszcze Pan z Woli Filipowskiej zainteresowany Gonią
mamy coś podobnego wiekowo i wielkościowo do Goni?
i kogoś na wizytę?
kanna da radę dopiero w przyszłym tygodniu[/QUOTE]

Hm, wiekowo chyba nie, ale..
mam !
poproszę o namiary !!!!
maaaaaaaaaaaaam taką maliznę !

[quote name='barb']Bardzo się cieszę z dobrych wieści z domu Kudłatki :lol:

Oby udało sie z wizytą p.a. w Warszawie i wyszła kolejna adopcja.

A co z Franiem ?[/QUOTE]

Franio w 'TAMTYM" domu nie został - tam był straszny bałagan
dziś pojechał do BDT, ew koszt to karma + pomoc po operacji łapki
Jutro będę wiedzieć więcej

ok, uzupełniam
nie a co się zamartwiać
trzeba wszystkie z I PRZECIW 5 x przemyslec i zadecydować
przekazałam Ikusi wskazówki, pewnie Ci także je przekazała przez Kejsi lub ona sama
[quote name='Malgoska']Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała.
Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje.[/QUOTE]

Oj, tak... nie brakuje :(

jak zdrowie Malgoska?

Posted

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385727_375323639211808_1581286791_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/246710_370271073050398_1916674119_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554329_375323622545143_1257338833_n.jpg[/IMG]

[SIZE=7]:)[/SIZE]

Posted

[h=5][COLOR=#333333]z FB:

[COLOR=#333333]Franio w DT :) :) :)

Dziś miał dużo wrażeń.
Smutne pożegnanie z Iwonką z hotelu ( uwielbia Ją chłopak ).
A potem nie wiedział gdzie ja go zabieram.
W domku wszystko czekało przygotowane ( legowisko, kocyk, jedzonko, smaczki, zabaweczki ) :)
Koty patrzyły na nowego przybysza zaciekawione, a Franek zero reakcji :) popatrzył i tyle.
On uwielbia wpatrywac się w człowieka i byc blisko niego.
Cudownie trafił.
Jak wychodziłam, wybierał się ze mną, ale utulony przez Panią Martę został spokojnie.
Czekamy na relacje po pierwszej nocy w domku :)
Jutro Pani Marta obiecała wrzucic zdjęcia :)

Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękowac Pani Marcie i jej rodzinie za domek tymczasowy dla Francika :)

[/COLOR]
Franio był w hoteliku 28 dni.
Za hotelik trzeba zapłacic 280 zł.
Do tej pory chłopak otrzymał 125 zł od cudownych ludzi :)
Dług za hotel = 155 zł.
Do tego 100 zł + 100 zł.( ode mnie ) koszty weterynarza, za kilka dni szczepienie i potem zabieg.[/COLOR][/h]

Posted

Kora i Sarcia dziś się spotkały - szaleństwom nie było końca, a później.... wspólne przytulanie i sen.. :)

dziewczyny się uwielbiają

nio i ja zjadłam pyszną obiadokolację vege :)

DZIĘKUJĘ !

Posted

zaktualizowałam 1 STR

Gdyby ktoś chciał zrobić jakieś nowe ogłoszenia - proszę tylko napisać któremu pieskowi robi - dziękuję

[B][...]
[/B][/QUOTE]

ZAMIEŚCIŁAM NA POPRZEDNIEJ STRONIE :-)

Posted (edited)

[COLOR=#000000]IMIE - Opis - DS/DT (i u kogo) - czego szukamy - po kolei - nr :[/COLOR]

[COLOR=#000000]1 - [/COLOR][B]Rufi/[B]Dredzik - pies - [B]MA DOM w Płońsku !!! Huru !!
2 - [B]Wydra alias Stokrota - sunia czarna podpalana - [B]Ma DOM w Krakowie!!!
3 - [B]Srebrna - sunia - ok 3 lata, ok 10kg, [B]Ma DOM w Krakowie!!!
[COLOR=#ff0000]4 - [/COLOR][B][COLOR=#ff0000]Dropi/Fiord - szuka[/COLOR][B][COLOR=#ff0000] DOMU - wrócił z adopcji - ogłoszenia wygasły!!!![/COLOR]
5 - [B]Amiś - [B]ma DOM w Warszawie u pani Ani !
6 - [B]Sonia - trikolorka - podobna do jamnika szorstkowłosego [B]ma DOM w Warszawie !!
7 - [B]Zuza - sunia, ruda, ok 6-7 miesięcy, [B]ma DOM w Łodzi !!
8 - [B]Betty - sunia, trikolorka, ok 5 kg, [B]ma DOM na os. Ruczaj w Krakowie !!
9 - [B]Czarna alias Nora alias Fara!! - sunia, malutka, ratlerkowata, [B]ma DOM w Krakowie !!
10 - [B]Krówka alias Lola- dropiata sunia, ok poł roku, waga < 5 kg, [B]m[B]a DOM w Krakowie !!
[SIZE=4][SIZE=2]11 - [B]Sarenka [/B]- sunia, ruda, ok poł roku, 5 kg, nieco płochliwa, w DT u iwoniam, [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]m[B]a DOM w Krakowie !![/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] ![/SIZE][/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=4]
[/SIZE][/COLOR]12 - [B]Szelma - sunia, już dość oswojona - [B]ma DOM w Krakowie !!
[COLOR=#ff0000][SIZE=2]13 - [B]Mia/Kora[/B] - sunia, - ok 2 lata, ok 14kg, wróciła z adopcji, na DT u Iwoniam, [/SIZE][B][SIZE=4][SIZE=2]szuka DS! - ogłaszana ![/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][SIZE=4]
[/SIZE][/B][/COLOR]14 i 15 - [B]Fida i Fada - szczeniaczki - 2 sunie - [B]mają DOM w Krakowie !
16 - [B]Puszek - Pies, miziasty - [B]ma DOM w okolicy Olkusza !!
17 - [B]Nesca, ok 3 lata - [B]ma DOM w Chrzanowie !
18 - [B]Maleństwo - ok, 3 miesiące, [B]ma DOM w Krakowie !
[SIZE=3][SIZE=2]19 - suczka [B]Jedyneczka- ma DOM [/B]w Tarnobrzegu,[/SIZE][COLOR=#008000]
[/COLOR][SIZE=2]20 - [B]Mikrus - ma DOM [/B]w Krakowie !![/SIZE][/SIZE][/B][/B][SIZE=3][COLOR=#008000]
[/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621529576/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8007/7621529576_11bd2d2ca9_z.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621529576/"]Plakat Iw2[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr

[B]21.02: SIEDEM PIESKÓW, KTÓRE ZOSTAŁY PRZEWIEZIONE DO DOMÓW TYMCZASOWYCH W DNIU 20.02 i później

[B]Sklejka nr 2/3
23 - [B]Figaro – [B]w DOM w Krakowie!
28 - [B]Tofik –[B] ma DOM w Karniowicach k/Krakowa !!! - [B][COLOR=#ff0000]zmienia DS na inny DS[/COLOR]
32 - [B]Dasti - [B]ma DOM w Warszawie!!!!
33 - [B]Punia - [B]ma DOM w Czersku !!
39 - [B]Jacky - [B]ma DOM w Niepołomicach k/Krakowa!!!
40 - [B]Pchełka - wysterylizowana, [B]MA DOM !!!
41 - [B]Muszka - wysterylizowane, Muszka do operacji - [B]Ma DOM !!![/B]

[B]Edit: Sklejka nr 3:
[COLOR=#ff0000][B]Eryś [/B]- 5lat, niewidomy - DT u iwoniam+ siostra - [B]szuka DS[/B] - ogłoszenia sprzed miesiąca[/COLOR]
[B]Mirka - [B]MA DOM w Nowym Sączu !!!
[B]Owczusia - [B]ma DOM w Tenczynku koło Krakowa !!!
[B]Sonia2 - [B]ma DOM!! w Krakowie !!!
[B]Kostka - Szczeniaczek - sunia – [B]ma DOM w Mysłowicach !!
[B]Korek - szczeniaczek - piesek - biszkoptowy - [B]MA DOM w Żbiku koło Krzeszowic!!!
[SIZE=2][B]Aria [/B]- owczarkowata piękna suczka - [B]MA DOM !!!
[/B][/SIZE][B]BORA - wilkowata - [B]MA DOM w Krakowie!!
szczeniaki [B]Isia i Bianca - [B]mają DOM w Niepołomicach i Krakowie !!
[B]SEJA - [B]MA DOM !!! w Krakowie !
[B]Sznufi - ma DOM w Krakowie !!!!:smile:
[/B][/B][/B]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621528820/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8290/7621528820_55930eea95_z.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621528820/"]plakat Iw[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr

[COLOR=#0000ff][B]W SKRÓCIE...[/B]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#FF0000]Dropi/Fiord - szuka[/COLOR][B][COLOR=#FF0000] DOMU - wrócił z adopcji - ogłoszenia wygasły!!!![/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
[/COLOR]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][B]Eryś [/B]- 6-7 lat, niewidomy - DT u iwoniam+ siostra - [B]szuka DS[/B] - ogłoszenia sprzed miesiąca![/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][B]Mia/Kora[/B] - sunia, - ok 2 lata, ok 14kg, wróciła z adopcji, na DT u Iwoniam, [/SIZE][B][SIZE=4][SIZE=2]szuka DS! - ogłaszana !

[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][COLOR=#0000ff]Starsza malunia suczka - [/COLOR][B]LALA [/B][COLOR=#0000ff]- Uratowana w połowie kwietnia- starsza malunia suczka, straciła wszystkie młode:Sunia ma około 7 lat, odrobaczona, zdrowa. Spokojna i przyjacielska. Przebywa w Bukownie.[/COLOR]

[B]Kudłatka ma DOM!!![/B]
[COLOR=#0000ff]---------------------------------------------------------------------------------------------------

[/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Pieski wyciągnięte do 29.04.[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff]

[B]Oskar [/B]- duży pies w typie bojownika kanaryjskiego. MA DOM w Nowym Targu !!!
[/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Giza-[/B]sunia idealna. Ok 2-3 lata. Waga 6 kg, wysterylizowana. DT u iwoniam. [B]Szuka Domu[/B]. Ogłoszenia są sprzed 2 tygodni ![/COLOR][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Mirka2 [/B]- MIRKA MA DOM!!!![/COLOR][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Czarny [/B]- pies po wypadku, starszy, w typie nowofunlanda. W DT u koleżanki w Trzebini. ODSZEDŁ ZA TĘCZOWY MOST...
[*]

[/COLOR][COLOR=#0000ff][B]szczeniaki w typie Leonbergerów[/B] - obecnie około 6 miesięcy. Odrobaczone i zaszczepione, będą dość duże. bardzo ze sobą zżyte. Sunia i piesek. Ogłoszenia są sprzed kilku miesięcy !
EDIT : BERGA MA DOM!![/COLOR][COLOR=#0000ff]

[/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Uwolnione 17.05:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff]
[B]Szczęściara[/B] - młoda sunia Onek - MA DOM u Marty72 w Strzelcach Opolskich !!!.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][SIZE=2][B]Sunia (Trufla) [/B]oraz 3 jej szczernięta - Atosik, Kafir i Zoria -[B] szukaj domu!!![/B]
Edit: Atosik umarł ;( ;( ;( na krwotoczne zapalenie jelit. [/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]Zoria ma dom!!![/SIZE][/SIZE][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][COLOR=#000000][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff]EDIT: szczeniaki Kafir i Zoria mają dom!![/COLOR][COLOR=#0000ff]

[/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Uwolniona 22.05[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][COLOR=#000000]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Liska [/B]- [B]ma dom !![/B][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000][B][SIZE=3]Uwolnione w czerwcu 2012r. :
[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B]Loxi - [/B]ok 1 rok, b. kochana[B] = MA dom !!
Gaja - [/B]ok 2 lata - DT u iwoniam - MA DOM ![B]!
[/B][/COLOR][B]Czokuś - [/B]ok 7-8 lat - DT u iwoniam - pojechał do domu z Apisem !!!
[COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B]Diego - [/B]ok 6-7 lat - DT u Ingi i Diany w Trzebini -[B] szuka domu !
[/B]Małe szczeniaczki - [B]Raszko, Runa[/B] - w Bukownie - [B]szukają domu !

[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][SIZE=5]Sklejki z kolejnymi pieskami, które szukają domu:[/SIZE][/B]

[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8030965573/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8315/8030965573_2d0fe1fa82_b.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8030965573/"]SKLEJKA DOM[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr
oraz:
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8041323733/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8177/8041323733_b4a016924b_b.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8041323733/"]SKLEJKA WSZYSTKIE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr

edit:
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B]Falka i Szelka mają dom !!!

[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][COLOR=#800080][SIZE=5][B]aktualizacja: [/B][/SIZE][/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B]

27.09.2012!!!
[COLOR=#222222][B][COLOR=#008000][SIZE=4]Lista piesków - nowa - po kolei, bo się nam wszystko pomiesza:[/SIZE][/COLOR]
[/B]
OLKUSZ - >

[B]Fiord [/B]- ogłoszenia są sprzed 2 tygodni
[B]Kora [/B]- ogłoszenia aktualne
[B]Giza [/B]- ogłoszenia aktualne
[B]Erys [/B]- ogłoszenia są sprzed kilku tygodni jak nic nie pomieszałam
[B]Czokuś [/B]- ogłoszenia aktualne - POJECHAŁ DO DOMU Z APISEM
[B]Foka [/B]-
[B]Sonia-Amok[/B](Ikusiowo-Hellangelowo-Kejsi) -> czy mogę ją nazwać [B]Sonia-gończy? -[/B] jest w hotelu Amok- być może pojedzie do DS
[B]Maxio [/B]-
[B]Franio [/B]- POJECHAŁ DO DT!
[B]Trufla [/B]- ma ogłoszenia na wątku wojtka, ale chyba nie najnowsze -
[B]Joker [/B]- [COLOR=#2B2B2B]musimy zrobić ogłoszenia - [/COLOR]jest w hotelu Amok
[B]Kudłatka [/B]- MA DOM!!!!!!!!!
[B]Diego [/B]- musimy zrobić ogłoszenia, bo te są sprzed ponad miesiąca chyba :(
[B]Lala [/B]- ogłoszenia są,
[B]Leon [/B]- ogłoszenia są,
[B]Ritka[/B] - ma DOM!!!
[B]Tazia [/B]- MA SZNASĘ NA DOM!
[B]Gonia [/B]- [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#222222]MA SZNASĘ NA DOM![/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
[B]Gruszka [/B]-
[B]Mycha[/B] - MA DOM!!!!!!!!!!
[B]Raszko [/B]- ogłoszenia są,
[B]Runa [/B]- ogłoszenia są,
[B]Sarbinka, Selinka i Sawcia - PIERWSZA MA AKT OGŁOSZENIA[/B]
[B]Aron [/B]- Trzebinia - ogłoszenia są,
[B]Lima [/B]- Bukowno/missieek - OGŁOSZENIA SĄ
[B]Alma [/B](Chrzanów-Bukowno) - OGŁOSZENIA SĄ
Połamana sunia - w typie Bergi - [B]Berta [/B]- kontakt - stowarzyszenie INNI
[SIZE=4][B]

moje "domowe"[/B][/SIZE]

[B]Diabełek [/B]-
[B]Mika [/B]- JUTRO ZAPADNIE DECYZJA O ADOPCJI = NA PRÓBĘ W DS
[B]Apis [/B]- [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#222222]POJECHAŁ DO DOMU Z CZOKUSIEM ![/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
[B][B]Szczęściarz - [/B]ogłoszenia są sprzed 2 tygodni[/B]
[B][B]Alex - [/B][COLOR=#222222]musimy zrobić ogłoszenia, bo jego los jest zagrożony[/COLOR][/B]
[B][B]Teodor - [/B][COLOR=#222222]musimy zrobić ogłoszenia, bo jego los także jest niepewny[/COLOR][/B]
[B][B]Aresik - [/B][/B]
[B][B]Scoobie - [/B][/B]
[B][B]Amorek - [/B][/B]
[B][B]Misio - [/B][/B]
[B]Sonia [/B]-
[B]Groszek [/B]-
[B]
od Budryska - Bono i Jożin

I 2 NOWE SKLEJKI:

[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8314/8048439903_bbec062cec_b.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"]Sklejka OLKUSZ[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr

[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8311/8048446908_0903abfc47_b.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"]Sklejka DOMOWE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr
[/B][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

Edited by iwoniam
Posted

piekne sklejki, teraz ogloszen potrzeba...

BAZARKI OTWARTE!!!!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1

Posted

[SIZE=7]Otwieramy !!!!!!!!!!!!

i zapraszamy !
[/SIZE]
[quote name='krakowianka.fr']piekne sklejki, teraz ogloszen potrzeba...

BAZARKI OTWARTE!!!!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1[/QUOTE]