Ellig Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [B]Trufla ma ogloszenia zrobione 21.09.2012[/B] Quote
Ellig Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='missiaa'][IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/mycha/mycha3[/IMG] Mycha również pojechała do nowego domuuuuu!!!![/QUOTE] Mycha, powodzenia slicznoto!:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Iwoniu mam czekać na fotki jak Twój tz zamieści, czy szukać na flickr'ze? Cieszę się z domków:) i trzymam za Czokusia kciuki:) to tez sam domek co miał iść z Apisem czy inny? Quote
missiaa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :) Witam,[/FONT] [FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT] [FONT=arial]obecnie wołamy na nią Terri.[/FONT] [FONT=arial]W piątek podróż do domu minęła spokojnie, choć Nasza Sunia zwymiotowała w aucie, mimo tego była bardzo spokojna. W domu pierwsze co zrobiła to schowała się między łóżkiem a ścianą, pod kaloryferem... wyszła dopiero bardzo późnym wieczorem, ale wsadzona do łóżka pozwoliła się bezproblemowo głaskać :)[/FONT] [FONT=arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie... Choć jak na prawdziwą damę przystało w parku nie chce chodzić po trawnikach, zdecydowanie woli przemieszczać się alejkami.[/FONT] [FONT=arial]Ma już swój ulubiony skwerek (jedyne miejsce gdzie w miarę bez problemów wchodzi na trawnik:), na którym załatwia większość swoich potrzeb (jakoś na razie nie chce się załatwiać w innym miejscu. W domu zachowuje perfekcyjną czystość, ale lubi podgryzać różne rzeczy, dlatego zaopatrzyliśmy się przekąski, aby mogła sobie bez problemu w każdej chwili coś podgryzać.[/FONT] [FONT=arial]Na spacerach na początku chodziła tylko za mną lub obok, nie chciała nigdy iść z przodu. Na początku tygodnia powoli zaczynała wychodzić "na prowadzenie" jednak bardzo często odwracając się- sprawdzając czy na pewno tez z nią idę. Teraz spokojnie idzie więc myślę, że powoli zaczyna nam ufać.[/FONT] [FONT=arial]Mnie toleruje bez problemu, do męża w tym momencie podchodzi jeszcze z dystansem, ale mamy nadzieję, że z biegiem czasu zaufa nam obojgu.[/FONT] [FONT=arial]Choć na każdy gwałtowniejszy ruch, a także wyciągnięcie do niej ręki w celu pogłaskania reaguje jeszcze kuleniem się, jakby w obronie przed uderzeniem.[/FONT] [FONT=arial]Tego problemu nie ma jedynie w łóżku... Tam jakby nigdy nie miała złych doświadczeń skacze, wierci się i pocieraniem noska o rękę domaga się ciągłego głaskania.[/FONT] [FONT=arial]Chcielibyśmy wraz z mężem podziękować Państwu za Szczęście jakie nam ofiarowaliście[/FONT] [FONT=arial]pozwalając na adopcję tak pięknego i kochanego psa jakim jest dla nas Nasza Terri.[/FONT] [FONT=arial]Jeszcze raz dziękując[/FONT] [FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I] Quote
Marta72 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='missiaa'][I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :) [/FONT][FONT=arial]:)[/FONT][/I][/QUOTE] cudnie:Cool!:!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak bardzo sie cieszę!!!:Cool!: Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Łza wzruszenie się w oku kręci - nie ma co... Quote
Malgoska Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='missiaa'][I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :) Witam,[/FONT] [FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT] [FONT=arial]obecnie wołamy na nią Terri.[/FONT] [FONT=arial]W piątek podróż do domu minęła spokojnie, choć Nasza Sunia zwymiotowała w aucie, mimo tego była bardzo spokojna. W domu pierwsze co zrobiła to schowała się między łóżkiem a ścianą, pod kaloryferem... wyszła dopiero bardzo późnym wieczorem, ale wsadzona do łóżka pozwoliła się bezproblemowo głaskać :)[/FONT] [FONT=arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie... Choć jak na prawdziwą damę przystało w parku nie chce chodzić po trawnikach, zdecydowanie woli przemieszczać się alejkami.[/FONT] [FONT=arial]Ma już swój ulubiony skwerek (jedyne miejsce gdzie w miarę bez problemów wchodzi na trawnik:), na którym załatwia większość swoich potrzeb (jakoś na razie nie chce się załatwiać w innym miejscu. W domu zachowuje perfekcyjną czystość, ale lubi podgryzać różne rzeczy, dlatego zaopatrzyliśmy się przekąski, aby mogła sobie bez problemu w każdej chwili coś podgryzać.[/FONT] [FONT=arial]Na spacerach na początku chodziła tylko za mną lub obok, nie chciała nigdy iść z przodu. Na początku tygodnia powoli zaczynała wychodzić "na prowadzenie" jednak bardzo często odwracając się- sprawdzając czy na pewno tez z nią idę. Teraz spokojnie idzie więc myślę, że powoli zaczyna nam ufać.[/FONT] [FONT=arial]Mnie toleruje bez problemu, do męża w tym momencie podchodzi jeszcze z dystansem, ale mamy nadzieję, że z biegiem czasu zaufa nam obojgu.[/FONT] [FONT=arial]Choć na każdy gwałtowniejszy ruch, a także wyciągnięcie do niej ręki w celu pogłaskania reaguje jeszcze kuleniem się, jakby w obronie przed uderzeniem.[/FONT] [FONT=arial]Tego problemu nie ma jedynie w łóżku... Tam jakby nigdy nie miała złych doświadczeń skacze, wierci się i pocieraniem noska o rękę domaga się ciągłego głaskania.[/FONT] [FONT=arial]Chcielibyśmy wraz z mężem podziękować Państwu za Szczęście jakie nam ofiarowaliście[/FONT] [FONT=arial]pozwalając na adopcję tak pięknego i kochanego psa jakim jest dla nas Nasza Terri.[/FONT] [FONT=arial]Jeszcze raz dziękując[/FONT] [FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I][/QUOTE] cudne:) aby więcej było takich wiadomości:) Quote
missieek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 jak zwykle nie mogę znaleźć nikogo z Warszawy do pomocy na wizyty dla Goni i Tazi Ursynów i Praga Północ jak uda się z wizytami do soboty to w ten dzień Panie mogą po psy przyjechać napisałam już do jola_li, nie odpisała Ewa Marta może w weekend gusia0106 dopiero przyszły tydzień napisałam też na fb jest jeszcze Pan z Woli Filipowskiej zainteresowany Gonią mamy coś podobnego wiekowo i wielkościowo do Goni? i kogoś na wizytę? kanna da radę dopiero w przyszłym tygodniu Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Joli_li nie jest z Ursynowa - z zupełnie przeciwległej dzielnicy Warszawy... Oprócz Ewy Marty i Gusi nie znam nikogo z Ursynowa. Z Pragi jest mala_czarna, ale nie wiem czy z Pragi Północ... Dla mnie Praga jest za Wisłą i tyle o niej wiem ;) Aha, z Ursynowa jest jeszcze Ania Gucio chyba. Jo37 jest z Ochoty, to niedaleko... Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike Z Pragi sleepingbyday i Orpha - tylko oczywiście nie wiem z której ;) Praga Północ to Atomówka i jeszcze zaraz poszukam... Poszukałam ;) Z Pragi jeszcze jest Malawia i Exploit-oi Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka) Edited October 3, 2012 by Nutusia Quote
barb Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Bardzo się cieszę z dobrych wieści z domu Kudłatki :lol: Oby udało sie z wizytą p.a. w Warszawie i wyszła kolejna adopcja. A co z Franiem ? Quote
Ellig Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Nutusia']I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike Z Pragi sleepingbyday i Orpha - tylko oczywiście nie wiem z której ;) Praga Północ to Atomówka i jeszcze zaraz poszukam... Poszukałam ;) Z Pragi jeszcze jest Malawia i Exploit-oi Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka)[/QUOTE] Z Pragi sleepingbyday i Orpha z Pragi Południe Malawia i Exploit-oi z Pragi Północ ale z Targówka Quote
hell_angel Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [email][email protected][/email], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu: [B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom... Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-( Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake: Quote
Justyna Lipicka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ale super wiesci z domu Kudlatki Torri:-) trzymam kciuki za reszte maluchow Quote
Malgoska Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu: [B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom... Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-( Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:[/QUOTE] Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała. Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje. Quote
krakowianka.fr Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Malgoska']godzina róznicy nie? (Francja czy Anglia) tam jest lampa naftowa?[/QUOTE] tak, jest 1h roznicy, jestescie do mnie o godzine do przodu. przepraszam za opoznienie i ze dopiero odpisuje, ale Leon nam nie daja usiasc (doslownie) bazarki (linki) sa tu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Nie-pisac-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Nie-pisac-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Nie-pisac-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Nie-pisac-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Nie-pisac-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Nie-pisac-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 zaczniemy je dziasiaj PO POLNOCY czasu PL, sprawdzm jeszcze ostatnie rzeczy z beataf i iwoniam ;) prosze wczesniej nie pisac Banerki juz zrobie jutro... Quote
krakowianka.fr Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Malgoska']godzina róznicy nie? (Francja czy Anglia) tam jest lampa naftowa?[/QUOTE] tak ;) [quote name='majowa']i grzybek do cerowania?[/QUOTE] tak ;) [quote name='Malgoska']fajne rzeczy:)[/QUOTE] :) [quote name='iwoniam']i prezent od Maćka: obiecane sklejeczki - [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"]Sklejka DOMOWE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr[/QUOTE] [quote name='iwoniam'] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"]Sklejka OLKUSZ[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr[/QUOTE] sklejki wykorzystalam [quote name='missiaa'][IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/mycha/mycha3[/IMG] Mycha również pojechała do nowego domuuuuu!!!![/QUOTE] cudnie! [quote name='missiaa'][I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :) Witam,[/FONT] [FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT] [FONT=arial]obecnie wołamy na nią Terri.[/FONT] [FONT=arial]W piątek podróż do domu minęła spokojnie, choć Nasza Sunia zwymiotowała w aucie, mimo tego była bardzo spokojna. W domu pierwsze co zrobiła to schowała się między łóżkiem a ścianą, pod kaloryferem... wyszła dopiero bardzo późnym wieczorem, ale wsadzona do łóżka pozwoliła się bezproblemowo głaskać :)[/FONT] [FONT=arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie... Choć jak na prawdziwą damę przystało w parku nie chce chodzić po trawnikach, zdecydowanie woli przemieszczać się alejkami.[/FONT] [FONT=arial]Ma już swój ulubiony skwerek (jedyne miejsce gdzie w miarę bez problemów wchodzi na trawnik:), na którym załatwia większość swoich potrzeb (jakoś na razie nie chce się załatwiać w innym miejscu. W domu zachowuje perfekcyjną czystość, ale lubi podgryzać różne rzeczy, dlatego zaopatrzyliśmy się przekąski, aby mogła sobie bez problemu w każdej chwili coś podgryzać.[/FONT] [FONT=arial]Na spacerach na początku chodziła tylko za mną lub obok, nie chciała nigdy iść z przodu. Na początku tygodnia powoli zaczynała wychodzić "na prowadzenie" jednak bardzo często odwracając się- sprawdzając czy na pewno tez z nią idę. Teraz spokojnie idzie więc myślę, że powoli zaczyna nam ufać.[/FONT] [FONT=arial]Mnie toleruje bez problemu, do męża w tym momencie podchodzi jeszcze z dystansem, ale mamy nadzieję, że z biegiem czasu zaufa nam obojgu.[/FONT] [FONT=arial]Choć na każdy gwałtowniejszy ruch, a także wyciągnięcie do niej ręki w celu pogłaskania reaguje jeszcze kuleniem się, jakby w obronie przed uderzeniem.[/FONT] [FONT=arial]Tego problemu nie ma jedynie w łóżku... Tam jakby nigdy nie miała złych doświadczeń skacze, wierci się i pocieraniem noska o rękę domaga się ciągłego głaskania.[/FONT] [FONT=arial]Chcielibyśmy wraz z mężem podziękować Państwu za Szczęście jakie nam ofiarowaliście[/FONT] [FONT=arial]pozwalając na adopcję tak pięknego i kochanego psa jakim jest dla nas Nasza Terri.[/FONT] [FONT=arial]Jeszcze raz dziękując[/FONT] [FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I][/QUOTE] super wiesci, ciesze sie z reakcji tych nowych wlascicieli ;) bardzo dobrze do niej podchodza. jak ich znalezliscie??? [quote name='Nutusia']Joli_li nie jest z Ursynowa - z zupełnie przeciwległej dzielnicy Warszawy... Oprócz Ewy Marty i Gusi nie znam nikogo z Ursynowa. Z Pragi jest mala_czarna, ale nie wiem czy z Pragi Północ... Dla mnie Praga jest za Wisłą i tyle o niej wiem ;) Aha, z Ursynowa jest jeszcze Ania Gucio chyba. Jo37 jest z Ochoty, to niedaleko...[/QUOTE] [quote name='Nutusia']I jeszcze Mazowszanka jest z Ursynowa. Ewentualnie Mru, Andzike Z Pragi sleepingbyday i Orpha - tylko oczywiście nie wiem z której ;) Praga Północ to Atomówka i jeszcze zaraz poszukam... Poszukałam ;) Z Pragi jeszcze jest Malawia i Exploit-oi Można jeszcze zapytać Magdyska25 (oferuje wizyty PA w Wwie - nie wiem gdzie mieszka)[/QUOTE] ale masz to obcykane ;) [quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu: [B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom... Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-( Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:[/QUOTE] inaczej niz tak sie nie da, w koncu zznajdzie 'ten' wlasciwy dom badz pozytywna, pies tez to czuje! [quote name='Malgoska']Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała. Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje.[/QUOTE] dzialacie i wy, super! Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Ellig'][B]Trufla ma ogloszenia zrobione 21.09.2012[/B][/QUOTE] ok dzięki, uzupełnię [quote name='Justyna Lipicka']Iwoniu mam czekać na fotki jak Twój tz zamieści, czy szukać na flickr'ze? Cieszę się z domków:) i trzymam za Czokusia kciuki:) to tez sam domek co miał iść z Apisem czy inny?[/QUOTE] właśnie Ci emaile ze zdjęciami wysłałam, bo nie am siły kolejny raz kopiować i wklejac mój net ma łącznie 1 Mb przesyłu.... :( i to trwa godzinami... [quote name='missiaa'][I][FONT=arial]Wieści od Kudłatki :) Witam,[/FONT] [FONT=arial]w zeszły piątek (tj. 28.09.2012)adoptowaliśmy od Państwa kudłatą sunię Kudłatkę,[/FONT] [FONT=arial]obecnie wołamy na nią Terri.[/FONT] [FONT=arial][...] [/FONT][FONT=arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=arial]całą rodziną :)[/FONT][/I][/QUOTE] świetnie, że się jej udało ! :) tak długo czekała, ale MA DOM NA ZAWSZE ! [quote name='missieek']jak zwykle nie mogę znaleźć nikogo z Warszawy do pomocy na wizyty dla Goni i Tazi Ursynów i Praga Północ jak uda się z wizytami do soboty to w ten dzień Panie mogą po psy przyjechać napisałam już do jola_li, nie odpisała Ewa Marta może w weekend gusia0106 dopiero przyszły tydzień napisałam też na fb jest jeszcze Pan z Woli Filipowskiej zainteresowany Gonią mamy coś podobnego wiekowo i wielkościowo do Goni? i kogoś na wizytę? kanna da radę dopiero w przyszłym tygodniu[/QUOTE] Hm, wiekowo chyba nie, ale.. mam ! poproszę o namiary !!!! maaaaaaaaaaaaam taką maliznę ! [quote name='barb']Bardzo się cieszę z dobrych wieści z domu Kudłatki :lol: Oby udało sie z wizytą p.a. w Warszawie i wyszła kolejna adopcja. A co z Franiem ?[/QUOTE] Franio w 'TAMTYM" domu nie został - tam był straszny bałagan dziś pojechał do BDT, ew koszt to karma + pomoc po operacji łapki Jutro będę wiedzieć więcej [quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu: [B]Malgosko[/B] wstrzymajmy się do jutra z bazarkiem na sunię- muszę sprawdzić polecony dom... Mam już ogromny stres związany z decyzjami o Sonii... Dziś był u niej kolejny zakochany od pierwszego wejrzenia :roll: Jutro jadę do nich z psem na drugie spotkanie i przedadopcyjną... Na samą myśl czuję niesmak- nie chciałabym kolejny raz się pomylić... No a jak tu się nie mylić, jeśli na przedadopcyjnych wszystko cacy i nie ma się do czego przyczepić... :-( Boję się rana, boję się o niej decydować... Tyle się już biedula wycierpiała... Tak chcemy dla niej dobrego, stałego domku, a zarazem boimy się tych adopcji jak ognia :shake:[/QUOTE] ok, uzupełniam nie a co się zamartwiać trzeba wszystkie z I PRZECIW 5 x przemyslec i zadecydować przekazałam Ikusi wskazówki, pewnie Ci także je przekazała przez Kejsi lub ona sama [quote name='Malgoska']Aby się udało, szkoda maluniej żeby się znowu stresowała. Bazarek powstaje, najwyżej będzie na innego pieska w potrzebie, a tych nie brakuje.[/QUOTE] Oj, tak... nie brakuje :( jak zdrowie Malgoska? Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385727_375323639211808_1581286791_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/246710_370271073050398_1916674119_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554329_375323622545143_1257338833_n.jpg[/IMG] [SIZE=7]:)[/SIZE] Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [h=5][COLOR=#333333]z FB: [COLOR=#333333]Franio w DT :) :) :) Dziś miał dużo wrażeń. Smutne pożegnanie z Iwonką z hotelu ( uwielbia Ją chłopak ). A potem nie wiedział gdzie ja go zabieram. W domku wszystko czekało przygotowane ( legowisko, kocyk, jedzonko, smaczki, zabaweczki ) :) Koty patrzyły na nowego przybysza zaciekawione, a Franek zero reakcji :) popatrzył i tyle. On uwielbia wpatrywac się w człowieka i byc blisko niego. Cudownie trafił. Jak wychodziłam, wybierał się ze mną, ale utulony przez Panią Martę został spokojnie. Czekamy na relacje po pierwszej nocy w domku :) Jutro Pani Marta obiecała wrzucic zdjęcia :) Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękowac Pani Marcie i jej rodzinie za domek tymczasowy dla Francika :) [/COLOR] Franio był w hoteliku 28 dni. Za hotelik trzeba zapłacic 280 zł. Do tej pory chłopak otrzymał 125 zł od cudownych ludzi :) Dług za hotel = 155 zł. Do tego 100 zł + 100 zł.( ode mnie ) koszty weterynarza, za kilka dni szczepienie i potem zabieg.[/COLOR][/h] Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Kora i Sarcia dziś się spotkały - szaleństwom nie było końca, a później.... wspólne przytulanie i sen.. :) dziewczyny się uwielbiają nio i ja zjadłam pyszną obiadokolację vege :) DZIĘKUJĘ ! Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 zaktualizowałam 1 STR Gdyby ktoś chciał zrobić jakieś nowe ogłoszenia - proszę tylko napisać któremu pieskowi robi - dziękuję [quote name='hell_angel'][B]Iwoniu[/B] kontakt do ogłoszenia Sonii: mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel. 506574987. Bardzo Ci za nie dziękuję! :loveu: [B][...] [/B][/QUOTE] ZAMIEŚCIŁAM NA POPRZEDNIEJ STRONIE :-) Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) [COLOR=#000000]IMIE - Opis - DS/DT (i u kogo) - czego szukamy - po kolei - nr :[/COLOR] [COLOR=#000000]1 - [/COLOR][B]Rufi/[B]Dredzik - pies - [B]MA DOM w Płońsku !!! Huru !! 2 - [B]Wydra alias Stokrota - sunia czarna podpalana - [B]Ma DOM w Krakowie!!! 3 - [B]Srebrna - sunia - ok 3 lata, ok 10kg, [B]Ma DOM w Krakowie!!! [COLOR=#ff0000]4 - [/COLOR][B][COLOR=#ff0000]Dropi/Fiord - szuka[/COLOR][B][COLOR=#ff0000] DOMU - wrócił z adopcji - ogłoszenia wygasły!!!![/COLOR] 5 - [B]Amiś - [B]ma DOM w Warszawie u pani Ani ! 6 - [B]Sonia - trikolorka - podobna do jamnika szorstkowłosego [B]ma DOM w Warszawie !! 7 - [B]Zuza - sunia, ruda, ok 6-7 miesięcy, [B]ma DOM w Łodzi !! 8 - [B]Betty - sunia, trikolorka, ok 5 kg, [B]ma DOM na os. Ruczaj w Krakowie !! 9 - [B]Czarna alias Nora alias Fara!! - sunia, malutka, ratlerkowata, [B]ma DOM w Krakowie !! 10 - [B]Krówka alias Lola- dropiata sunia, ok poł roku, waga < 5 kg, [B]m[B]a DOM w Krakowie !! [SIZE=4][SIZE=2]11 - [B]Sarenka [/B]- sunia, ruda, ok poł roku, 5 kg, nieco płochliwa, w DT u iwoniam, [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]m[B]a DOM w Krakowie !![/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] ![/SIZE][/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=4] [/SIZE][/COLOR]12 - [B]Szelma - sunia, już dość oswojona - [B]ma DOM w Krakowie !! [COLOR=#ff0000][SIZE=2]13 - [B]Mia/Kora[/B] - sunia, - ok 2 lata, ok 14kg, wróciła z adopcji, na DT u Iwoniam, [/SIZE][B][SIZE=4][SIZE=2]szuka DS! - ogłaszana ![/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][SIZE=4] [/SIZE][/B][/COLOR]14 i 15 - [B]Fida i Fada - szczeniaczki - 2 sunie - [B]mają DOM w Krakowie ! 16 - [B]Puszek - Pies, miziasty - [B]ma DOM w okolicy Olkusza !! 17 - [B]Nesca, ok 3 lata - [B]ma DOM w Chrzanowie ! 18 - [B]Maleństwo - ok, 3 miesiące, [B]ma DOM w Krakowie ! [SIZE=3][SIZE=2]19 - suczka [B]Jedyneczka- ma DOM [/B]w Tarnobrzegu,[/SIZE][COLOR=#008000] [/COLOR][SIZE=2]20 - [B]Mikrus - ma DOM [/B]w Krakowie !![/SIZE][/SIZE][/B][/B][SIZE=3][COLOR=#008000] [/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621529576/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8007/7621529576_11bd2d2ca9_z.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621529576/"]Plakat Iw2[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr [B]21.02: SIEDEM PIESKÓW, KTÓRE ZOSTAŁY PRZEWIEZIONE DO DOMÓW TYMCZASOWYCH W DNIU 20.02 i później [B]Sklejka nr 2/3 23 - [B]Figaro – [B]w DOM w Krakowie! 28 - [B]Tofik –[B] ma DOM w Karniowicach k/Krakowa !!! - [B][COLOR=#ff0000]zmienia DS na inny DS[/COLOR] 32 - [B]Dasti - [B]ma DOM w Warszawie!!!! 33 - [B]Punia - [B]ma DOM w Czersku !! 39 - [B]Jacky - [B]ma DOM w Niepołomicach k/Krakowa!!! 40 - [B]Pchełka - wysterylizowana, [B]MA DOM !!! 41 - [B]Muszka - wysterylizowane, Muszka do operacji - [B]Ma DOM !!![/B] [B]Edit: Sklejka nr 3: [COLOR=#ff0000][B]Eryś [/B]- 5lat, niewidomy - DT u iwoniam+ siostra - [B]szuka DS[/B] - ogłoszenia sprzed miesiąca[/COLOR] [B]Mirka - [B]MA DOM w Nowym Sączu !!! [B]Owczusia - [B]ma DOM w Tenczynku koło Krakowa !!! [B]Sonia2 - [B]ma DOM!! w Krakowie !!! [B]Kostka - Szczeniaczek - sunia – [B]ma DOM w Mysłowicach !! [B]Korek - szczeniaczek - piesek - biszkoptowy - [B]MA DOM w Żbiku koło Krzeszowic!!! [SIZE=2][B]Aria [/B]- owczarkowata piękna suczka - [B]MA DOM !!! [/B][/SIZE][B]BORA - wilkowata - [B]MA DOM w Krakowie!! szczeniaki [B]Isia i Bianca - [B]mają DOM w Niepołomicach i Krakowie !! [B]SEJA - [B]MA DOM !!! w Krakowie ! [B]Sznufi - ma DOM w Krakowie !!!!:smile: [/B][/B][/B] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621528820/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8290/7621528820_55930eea95_z.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7621528820/"]plakat Iw[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr [COLOR=#0000ff][B]W SKRÓCIE...[/B] [/COLOR][COLOR=#0000ff][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#FF0000]Dropi/Fiord - szuka[/COLOR][B][COLOR=#FF0000] DOMU - wrócił z adopcji - ogłoszenia wygasły!!!![/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] [/COLOR] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][B]Eryś [/B]- 6-7 lat, niewidomy - DT u iwoniam+ siostra - [B]szuka DS[/B] - ogłoszenia sprzed miesiąca![/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][B]Mia/Kora[/B] - sunia, - ok 2 lata, ok 14kg, wróciła z adopcji, na DT u Iwoniam, [/SIZE][B][SIZE=4][SIZE=2]szuka DS! - ogłaszana ! [/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][COLOR=#0000ff]Starsza malunia suczka - [/COLOR][B]LALA [/B][COLOR=#0000ff]- Uratowana w połowie kwietnia- starsza malunia suczka, straciła wszystkie młode:Sunia ma około 7 lat, odrobaczona, zdrowa. Spokojna i przyjacielska. Przebywa w Bukownie.[/COLOR] [B]Kudłatka ma DOM!!![/B] [COLOR=#0000ff]--------------------------------------------------------------------------------------------------- [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Pieski wyciągnięte do 29.04.[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff] [B]Oskar [/B]- duży pies w typie bojownika kanaryjskiego. MA DOM w Nowym Targu !!! [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Giza-[/B]sunia idealna. Ok 2-3 lata. Waga 6 kg, wysterylizowana. DT u iwoniam. [B]Szuka Domu[/B]. Ogłoszenia są sprzed 2 tygodni ![/COLOR][COLOR=#0000ff] [/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Mirka2 [/B]- MIRKA MA DOM!!!![/COLOR][COLOR=#0000ff] [/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Czarny [/B]- pies po wypadku, starszy, w typie nowofunlanda. W DT u koleżanki w Trzebini. ODSZEDŁ ZA TĘCZOWY MOST... [*] [/COLOR][COLOR=#0000ff][B]szczeniaki w typie Leonbergerów[/B] - obecnie około 6 miesięcy. Odrobaczone i zaszczepione, będą dość duże. bardzo ze sobą zżyte. Sunia i piesek. Ogłoszenia są sprzed kilku miesięcy ! EDIT : BERGA MA DOM!![/COLOR][COLOR=#0000ff] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Uwolnione 17.05:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff] [B]Szczęściara[/B] - młoda sunia Onek - MA DOM u Marty72 w Strzelcach Opolskich !!!. [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][SIZE=2][B]Sunia (Trufla) [/B]oraz 3 jej szczernięta - Atosik, Kafir i Zoria -[B] szukaj domu!!![/B] Edit: Atosik umarł ;( ;( ;( na krwotoczne zapalenie jelit. [/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]Zoria ma dom!!![/SIZE][/SIZE][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][COLOR=#000000][B][COLOR=#b22222] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff]EDIT: szczeniaki Kafir i Zoria mają dom!![/COLOR][COLOR=#0000ff] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Uwolniona 22.05[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]Liska [/B]- [B]ma dom !![/B][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000][B][SIZE=3]Uwolnione w czerwcu 2012r. : [/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B]Loxi - [/B]ok 1 rok, b. kochana[B] = MA dom !! Gaja - [/B]ok 2 lata - DT u iwoniam - MA DOM ![B]! [/B][/COLOR][B]Czokuś - [/B]ok 7-8 lat - DT u iwoniam - pojechał do domu z Apisem !!! [COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B]Diego - [/B]ok 6-7 lat - DT u Ingi i Diany w Trzebini -[B] szuka domu ! [/B]Małe szczeniaczki - [B]Raszko, Runa[/B] - w Bukownie - [B]szukają domu ! [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][SIZE=5]Sklejki z kolejnymi pieskami, które szukają domu:[/SIZE][/B] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8030965573/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8315/8030965573_2d0fe1fa82_b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8030965573/"]SKLEJKA DOM[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr oraz: [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8041323733/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8177/8041323733_b4a016924b_b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8041323733/"]SKLEJKA WSZYSTKIE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr edit: [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B]Falka i Szelka mają dom !!! [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][COLOR=#800080][SIZE=5][B]aktualizacja: [/B][/SIZE][/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B] 27.09.2012!!! [COLOR=#222222][B][COLOR=#008000][SIZE=4]Lista piesków - nowa - po kolei, bo się nam wszystko pomiesza:[/SIZE][/COLOR] [/B] OLKUSZ - > [B]Fiord [/B]- ogłoszenia są sprzed 2 tygodni [B]Kora [/B]- ogłoszenia aktualne [B]Giza [/B]- ogłoszenia aktualne [B]Erys [/B]- ogłoszenia są sprzed kilku tygodni jak nic nie pomieszałam [B]Czokuś [/B]- ogłoszenia aktualne - POJECHAŁ DO DOMU Z APISEM [B]Foka [/B]- [B]Sonia-Amok[/B](Ikusiowo-Hellangelowo-Kejsi) -> czy mogę ją nazwać [B]Sonia-gończy? -[/B] jest w hotelu Amok- być może pojedzie do DS [B]Maxio [/B]- [B]Franio [/B]- POJECHAŁ DO DT! [B]Trufla [/B]- ma ogłoszenia na wątku wojtka, ale chyba nie najnowsze - [B]Joker [/B]- [COLOR=#2B2B2B]musimy zrobić ogłoszenia - [/COLOR]jest w hotelu Amok [B]Kudłatka [/B]- MA DOM!!!!!!!!! [B]Diego [/B]- musimy zrobić ogłoszenia, bo te są sprzed ponad miesiąca chyba :( [B]Lala [/B]- ogłoszenia są, [B]Leon [/B]- ogłoszenia są, [B]Ritka[/B] - ma DOM!!! [B]Tazia [/B]- MA SZNASĘ NA DOM! [B]Gonia [/B]- [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#222222]MA SZNASĘ NA DOM![/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] [B]Gruszka [/B]- [B]Mycha[/B] - MA DOM!!!!!!!!!! [B]Raszko [/B]- ogłoszenia są, [B]Runa [/B]- ogłoszenia są, [B]Sarbinka, Selinka i Sawcia - PIERWSZA MA AKT OGŁOSZENIA[/B] [B]Aron [/B]- Trzebinia - ogłoszenia są, [B]Lima [/B]- Bukowno/missieek - OGŁOSZENIA SĄ [B]Alma [/B](Chrzanów-Bukowno) - OGŁOSZENIA SĄ Połamana sunia - w typie Bergi - [B]Berta [/B]- kontakt - stowarzyszenie INNI [SIZE=4][B] moje "domowe"[/B][/SIZE] [B]Diabełek [/B]- [B]Mika [/B]- JUTRO ZAPADNIE DECYZJA O ADOPCJI = NA PRÓBĘ W DS [B]Apis [/B]- [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#222222]POJECHAŁ DO DOMU Z CZOKUSIEM ![/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] [B][B]Szczęściarz - [/B]ogłoszenia są sprzed 2 tygodni[/B] [B][B]Alex - [/B][COLOR=#222222]musimy zrobić ogłoszenia, bo jego los jest zagrożony[/COLOR][/B] [B][B]Teodor - [/B][COLOR=#222222]musimy zrobić ogłoszenia, bo jego los także jest niepewny[/COLOR][/B] [B][B]Aresik - [/B][/B] [B][B]Scoobie - [/B][/B] [B][B]Amorek - [/B][/B] [B][B]Misio - [/B][/B] [B]Sonia [/B]- [B]Groszek [/B]- [B] od Budryska - Bono i Jożin I 2 NOWE SKLEJKI: [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8314/8048439903_bbec062cec_b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048439903/"]Sklejka OLKUSZ[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"][IMG]http://farm9.staticflickr.com/8311/8048446908_0903abfc47_b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.flickr.com/photos/iwoniad/8048446908/"]Sklejka DOMOWE[/URL] by [URL="http://www.flickr.com/people/iwoniad/"]IwoniaD[/URL], on Flickr [/B][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Edited October 3, 2012 by iwoniam Quote
krakowianka.fr Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 piekne sklejki, teraz ogloszen potrzeba... BAZARKI OTWARTE!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 Quote
iwoniam Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [SIZE=7]Otwieramy !!!!!!!!!!!! i zapraszamy ! [/SIZE] [quote name='krakowianka.fr']piekne sklejki, teraz ogloszen potrzeba... BAZARKI OTWARTE!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232858-Do-30-X-2012-Bazarek-ubraniowy-i-butowy-plus-portfele-i-torebki-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233093-Do-30-X-2012-Bazarek-bizuteriowy-i-drobiazgowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page2"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232859-Do-30-X-2012-Bazarek-ksiazkowy-i-zabawkowy-na-BDT-u-iwoniam/page[/URL]1[/QUOTE] Quote
Recommended Posts