Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna09']Jeżeli chcecie,mogę wyróżnić pieskowi Tablicę na 14 dni-sms'em.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję :Rose:
Tylko tekst muszę napisać..

Posted

[quote name='margoth137']jaki kochany dziaduń, aż się łezka kręci:( pod koniec tygodnia będe miała jakieś fanciki dla serduńcia[/QUOTE]

Przykro strasznie, że nawet jednego telefonu nie było :(

Posted

[quote name='_Aga_']Ja wczoraj wróciłam z synem ze szpitala, nie miałam czasu pomyśleć nad tekstem.. wybaczcie..[/QUOTE]

Aga, nic się nie martw, zajmuj się synkiem. Zdrówka życzymy kochana małemu:loveu:

Posted

Na konto Sebka poleciało ponad 80 zł. Ale do spółki z Odim. Sytuacja finansowa psiaków jest zła, nie wiem jak damy radę. Telefony milczą jak zaklęte, a za hoteliki trzeba płacić.

Posted

Ciotki, Sebuś i Baduś mają całkiem, całkiem ogłoszeń hulających po sieci, odzewu zero, więc trzeba zaatakować fb. Każdy, kto tylko ma fb, proszę niech udostępnia, zaprasza, można też porozsyłać linki po dogo- po wątkach, po znajomych z prośbą tylko o udostępnianie, żeby dotarło to do jak największej ilości osób....Blagam:modla:

Posted

[LEFT][COLOR=#505050][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/LEFT][B][LEFT][FONT=Verdana]A ten tekst nie może być??[/FONT][/LEFT][/B][LEFT][COLOR=#505050][FONT=Verdana]

Sebek to pies idealny.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Został zauważony w schronisku i zabrany do domu tymczasowego, później traił do hoteliku.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Mimo, iż Sebek jest niewidomy i niesłyszący, świetnie sobie radzi. Nie jest dużym psem, tak pod kolano.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek utrzymuje czystość. Na pewno mieszkał w domu. Ktoś się go pozbył jak starej, zawadzającej rzeczy..[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Ale jeszcze nie stracił wiary w ludzi.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]My również wierzymy, że ktoś pokocha tego starszego, doświadczonego przez los psiaka.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Szukamy Sebkowi domu, w którym spędzi ostatnie lata swojego życia, ewentualnie płatnego domu tymczasowego bo nie stać nas na utrzymanie go w hotelu.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek przebywa pod Krakowem[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: tel: 698 849 423; [email][email protected][/email][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Nie wydajemy psów na łańcuch!

[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][B]Nic lepszego pewnie nie wymyślę.. Mogę co nieco zmienić, ale co dodać?[/B][/FONT][COLOR=#505050][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/LEFT]

Posted

[url]http://tablica.pl/oferta/sebek-pies-idealny-ID1mUS3.html[/url]

Tu jest ogłoszenie na tablicy, już nieaktualne, chyba, że jest jakieś nowe, o którym nie wiem?