terra Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='kaja8888']Czy Wam też dogo tak wolno działa?[/QUOTE] Nie, u mnie ok, może coś masz z internetem. Quote
EVA2406 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 (edited) [quote name='malagos']Ewa, tak mi przykro z powodu śmierci tej dziewczyny....... Była ze Szczytna? Znałam ją? ......... Bywała tez na dogo?.......[/QUOTE] Na dogo Basia ( horacy7) chyba nie bywała. Jak wracałam z pogrzebu, to przejeżdżałam blisko Ciebie, bo widziałam drogowskaz na Twoją " wieś" i już chciałam Ci przywieźć ekipę na kawę, ale byłam za bardzo zmęczona i marzyłam o własnym łóżeczku. Uzupełniłam na 1 stronie dochody Poleńki z bazarków. Terra, Iwonami - bardzo dziękuję za pomoc :) Edited May 22, 2013 by EVA2406 Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Kochane moje! Mam wielką prośbę! Murzynek przebywa w naszym hotelu od półtora roku. Jest pod opieką fundacji Zwierzaki w Potrzebie. Ma dług w hotelu prawie 1000 zł!! Ręce mi opadają z powodu "współpracy" z Fundacją! Płakać się chce normalnie...... :(:(:( Pomóżcie mi tego psinę wyadoptować!! Może ktoś porobi ogłoszenia, może bazarek na spłatę zadłużenia..... Albo chociaż wchodźcie na wątek i podbijajcie do góry błagam!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/216340-Murzynek!-Skrzywdzony-dzieciak-bez-złotówki-deklaracji!-Pomóżcie!!!!"][COLOR=#0000cd][SIZE=4][U][B]Murzynek [/B][/U][/SIZE][/COLOR][/URL] Quote
kaja8888 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 To tak jak Pola, tez nikt nie pyta, nikt nie dzwoni :( i na bazarku dla Poli też małe zainteresowanie :( Quote
Hotel KADIF Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='kaja8888']To tak jak Pola, tez nikt nie pyta, nikt nie dzwoni [/QUOTE] No właśnie! W naszym hoteliku adopcje szły jak burza a teraz znowu zastój. :( Quote
EVA2406 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Aniu, zajrzę do Murzynka, ale pomóc nie bardzo mam jak, ponieważ muszę myśleć o bazarku dla Poli, żebyś nie miała następnego psa z długami ;) Quote
EVA2406 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Jednak u nas lepsza atmosfera niż u Murzynka. Ja rozumiem, że tam nie mają kasy, ale chociaż, tak jak napisała Olena należałoby jakoś Anię przeprosić i być z Nią w kontakcie, a nie chować głowę w piasek i załatwiać jakieś swoje fundacyjne porachunki. Nie podoba mi się takie postępowanie. Quote
kaja8888 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Żeby nie skrzywdzić niektórych Fundacji (bo większość z nich działa uczciwie), ale w części nie dzieje się dobrze i większość pieniędzy idzie nie na pomoc zwierzakom. Ewcia całkowicie się z Tobą zgadzam, należałoby przeprosić i szukać pieniążków, a nie unikać problemu który przez to milczenie nie zginie. Ciekawe co tam u Polenki? Quote
EVA2406 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Elu, nie jest nas dużo, ale za to dobrze działamy, bo Poleńka jeszcze jest wypłacalna ;). Nie w ilości siła, ale w jakości. Napisane jest: po owocach ich poznacie ....... Quote
kaja8888 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Ewcia pięknie to ujęłaś :) szkoda że te fanty na bazarek nie mają powodzenia, a myślałam że będzie inaczej bo są to fajne filmy, a cena tez nie jest wygórowana, ale cóż może niebawem zacznę szukać innych fantów, tylko co na to powie Kara ;) z ty bazarkiem Kara bardzo się napracowała, bo w sztukach tego jest dużo (obok mnie stoją dwie reklamówki z fantami) Quote
Kara. Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Kara nic nie powie tylko grzecznie zrobi bazarek;) To wcale nie jest czarna magia, tylko na początku się tak wydaje. Quote
kaja8888 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ale fantów będę szukać dopiero po powrocie z krótkiego urlopu, także szybko ten następny bazarek nie wystartuje dodatkowo biorąc pod uwagę notoryczny brak czasu Quote
EVA2406 Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Ja też postaram się coś na bazarek wyszukać. Tzn fanty mam ( dużo), ale trzeba w gust klienta trafić ;) Quote
terra Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 No to skoro mowa o bazarkach, wspomnę tylko, że też jakiś wyszykuję ;) Miziam Polcię za uszkiem :) Quote
Kejciu Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Nadal zaglądam.... :( maili w sprawie ogloszeń brak :( Quote
Lidan Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Witajcie :-) Mój bazarek już tuż tuż :p Zdjęcia zrobione, do komputera wrzucone, zmniejszone... Już jakby 1/3 zrobiona :diabloti: Może do jutra się wyrobię. Tylko oczy od komputera już mnie bolą :razz: Nieopatrznie, nieświadoma efektu, dałam ogłoszenie na jakimś turystycznym portalu, że szukam pokoju w Karkonoszach na czas urlopu. Zostałam zasypana prawie 200 mailami z ofertami i kilkunastoma telefonami. Nigdy więcej! Od 4 dni ślęczę nad tymi ofertami i widzę już podwójnie, a kwatery nadal nie wybrałam:placz: Gdyby przypadkiem ktoś był niedawno gdzieś w okolicach Szklarskiej Poręby i coś by mógł sprawdzonego polecić dla ludzi i psów to jestem otwarta na propozycje. Quote
EVA2406 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Kasiu, cisza jak makiem zasiał.....:( Tero, Liuś, dziękuję Wam bardzo. Ja jutro nic nie zdziałam, bo cały dzień jestem na badaniach....... Liduś, w tamtych okolicach byłam ze 30 lat temu, więc nie jestem na bieżąco. Co innego morze. Tam znam dużo fajnych miejsc :) Quote
Lidan Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Gdyby nad morze było tak blisko jak np do Zakopanego to może na weekend bym wyskoczyła, żeby pospacerować brzegiem plaży ale na dłużej...zanudziłabym się na śmierć! :diabloti: Zakochaliśmy się z mężem w tych śmiesznych skałach, piętrowo poukładanych kamieniach, w tych strumykach i ścieżkach :loveu: No i najważniejsze: tam wszędzie prawie można z psem pójść :multi: Quote
EVA2406 Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 A ja się w górach źle czuję, a nad morzem genialnie. Nic mnie nie boli i mogę odetchnąć pełną piersią. Jakoś tak mi lekko :) Quote
terra Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Też żałuję, że morze jest tak daleko i niestety "już nie ma dzikich plaż" Z kwaterami nie mam jak pomóc. Ewo, jak wypadły badania, przepraszam ,że tak na forum pytam. Quote
kaja8888 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ja też uwielbiam morze, a już jutro zawitam nad Oceanem :) ale tylko na 5 dni, chociaż dobre i to odsapnę od pracy bo w ciągu ostatnich kilku dni nie wiem jak się nazywam ;) ciekawe co tam u Poleńki? wygląda na to że z bazarkiem w gust nie trafiłam, a takie fajne filmy - ale jak mi zostaną to nie będę płakać tylko będę je oglądać po raz kolejny :) Quote
EVA2406 Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Dziękuję. Na szczęście ok i oby tak dalej, choć bóle mam większe, ale to ponoć przy pogodzie wilgotnej tak bywa. Quote
Lidan Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='EVA2406'][B]A ja się w górach źle czuję, a nad morzem genialnie.[/B] Nic mnie nie boli i mogę odetchnąć pełną piersią. Jakoś tak mi lekko :)[/QUOTE] Ja odwrotnie ;-) Chociaż najlepiej czułam się w Bieszczadach. Tam nawet głowa mnie nie bolała! Nie lubię opalania, leżenia na kocyku itp. To dla mnie okropnie męczące i nudne :eviltong: Natomiast męcząca fizycznie wyprawa np do śnieżnych kotłów pozostawia miłe wspomnienia na długo, a i zmęczenie jest inne. Nie jeden raz po powrocie do bazy jeszcze wieczorem wychodziliśmy z psami na godzinny spacer bo zmęczenie już mijało. Żeby nie być gołosłowną przygotowałam w końcu dawno obiecany bazarek dla Poli. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243901-Szarpaki-książki-ubrania-artykuły-dla-zwierząt-Na-Polę-do-6-06?p=20910846#post20910846"] [COLOR=#ff8c00][SIZE=4][U][B]>> BAZAREK <<[/B][/U][/SIZE][/COLOR][/URL] Jutro wieczorem dodam mu trochę koloru i opiszę dokładniej oraz podam rozmiary i wymiary zwłaszcza ubrań. Quote
Recommended Posts