Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Teresko, wczoraj usiłowałam napisać Ci pw, ale mnie wywalało wieczorem z dogo i jakiś błąd się pokazywał.
Zaraz spróbuję jeszcze raz.

Przelew poszedł, jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Posted

kaja8888 napisał(a):
witam w ten słoneczny chłodny dzień :) ciekawe co tam u Poli? dawno nie było wieści

To prawda. Ania pewnie mocno zajęta przy swojej gromadce.

Posted

Ja też się witam :-) Po długim spacerze z psami zakończonym przymusową kąpielą Koli (wytaplałą się w jakimś śmierdzącym bagienku) odpoczywamy i sprawdzamy co u Poli słychać.

Posted

no właśnie co u Poli???
Zrobiłam zdjęcia filmów na bazarek, teraz się gimastykuję jak zgrać z telefonu, żeby przesłać dla Kary, taki mam głupawy telefon - niby wgrały mi się do kompa, a ich nie ma, nie wiem czy to wina telefonu czy moich umiejętności ;)

Posted

Też miewam problemy ze znalezieniem ściągniętych zdjęć. Niby takie mądre te komputery a ile się człowiek musi oszukać, żeby coś znaleźć :razz:

Posted

Lidan napisał(a):
Ewo, czy wiesz już ile mam wpłacić za moje bazarkowe fanty?

Tak, bo przesyłki już dzisiaj poleciały :)
Zaraz napiszę wszystko na bazarkowym wątku.

Posted (edited)

Ewo, dziękuję za potwierdzenie :)
Nie rozumiem dlaczego nikt nie pyta o Polcię? Piesek bezproblemowy, śliczny, nie stary, nie duży.
Może trzeba będzie ruszyć z ogłoszeniami od nowa i z nowymi zdjęciami.
A czy Polcia jest na lokalnych portalach? Polcia teraz przebywa w okręgu warszawskim?

Polcia w wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/242247-Dobry-domek-dla-małego-pieska-mazowieckie/page2?

Edited by terra
Posted

Ewa zrobiłam przed chwilą przelew na hotelik i za bazarek książkowy łącznie - boję się że w końcu wykruszy mi się towarzystwo z miesięcznymi deklaracjami :( aż się boję myśleć, ja i moja Mama na pewno nie, ale reszta nie wiem - póki co płacą ale pytają

Posted

Witam z placu budowy jakim jest teraz moje mieszkanie :chainsaw: Aż dziwne, że w tym pyle i kurzu jeszcze laptop działa.
Co tam u Poleńki? Nadal cisza? Nikt o nią nie pyta?
kaja8888 masz niesamowitych znajomych, że tak długo już pomagają :happy1: