Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam;)

Niestety produkcja bazarku się trochę opóźni :oops: bo moje dziecię oprócz skarbów z lasu, przywiozło również zapalenie spojówek i siedzi w domu znęcając się nade mną:mdleje:

Posted

Dziękuję:loveu:
Nie jest tak źle, tylko mała ruchliwa gaduła nie może się wyszaleć i wybiegać w przedszkolu i na dworze i ma nadmiar energii do spożytkowania:roll: A tak potrafi napytlować nad głową, że człowiek własnych myśli nie słyszy:evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):

Mam dobrą wiadomość od Ani z hoteliku. Dostaliśmy w tym miesiącu 10% rabatu.
Mam nadzieję, że Ania nie obrazi się za to, że wstawię motywację tego rabatu:

"W ramach dobrej współpracy, miłej atmosfery na wątku i ogromu pracy jaką wkładacie w szukanie Polci domu udzieliliśmy Wam w tym miesiącu 10 % "zniżki majowej". Nie jest to dużo, ale każdy grosik jest dla Was ważny! "

Aniu, bardzo dziękujemy
Sama widzisz, że bardzo się staramy, ale efekty mizerne.
"

Smacznego! :loveu:

Posted

Polcia chyba już tak się zakochała w Ani i Jej Mężu, że robi jakieś czary, żeby nikt w sprawie adopcji nie zadzwonił.
To aż nieprawdopodobne, żeby była taka cisza po takiej ilości ogłoszeń.....:(

Posted

Dla mnie też to jest niepojęte :shake:
Domki znajdują szczeniaki zdrowe, schorowane, dziadki ledwo żywe a o Polę nawet nikt nie zapyta.
Niewątpliwie Polcia czaruje.

Posted

kiedyś się natknęłam że sporo takich piesków jak Pola znalazło domki za granicą np. Niemcy - może tam Pola miałaby większe szanse bo w Polsce słabo to widzę, a za granicą często ludzie dają domki nawet dla bardzo starych lub schorowanych psiaków, tylko jak tam dotrzeć? Gdzie Polę ogłosić?