Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja siedzę po nocach i staram się jakoś ogarniać, choć idzie mi to znacznie gorzej niż dawniej.
Na szczęście mam nienormowany czas pracy i to mnie ratuje, że choć rano czasem mogę odespać zaległości ;)

Elu, ja jeszcze mam trochę fantów, ale zacznij ogarniać czeluści swojej szafy i szykować ;)

Miłego dnia :)

Posted

Ja nie wyjechałam, tylko jakoś nie mogę się ogarnąć ze wszystkim. Chyba starość mnie dopadła.
Pamiętam jak moja Mama po przejściu na emeryturę nie miała na nic czasu. Strasznie się temu dziwiłam. ja co prawda pracuję, ale i tak kiedyś miałam więcej czasu, a pracowałam w sztywnych godzinach. Teraz mam nienormowany czas pracy, ale i tak jakoś brakuje czasu i...............często energii :(

Posted

Dzień dobry!
Przynoszę wieści od Poli - wczoraj miałam wielka przyjemność odwiedzić DIF i psiaki:)
Pola ma się doskonale, wygląda bardzo dobrze, ma apetyt, smakołyki zjada razem z palcami:diabloti: - reformuje się dopiero przy trzecim lub czwartym, co wcale nie odbiera jej uroku.
Byłam w towarzystwie fachowca ( chodziło o odwrażliwienie Syriusza na kilka zjawisk), który ocenił dobrostan pensjonariuszy DIF na piątkę z plusem - warto pogratulować:)

Posted

Też się cieszę, bo patrząc co się dzieje, to aż strach teraz komuś psa powierzyć. Niestety kasa wielu ludziom przesłania przyzwoitość.

Ja w niedługim czasie też się wybieram w odwiedziny do Poleńki :)

Posted

To wygłaskaj Ewcia Polę ode mnie :) boję się że Pola zadomowi się u DIF na stałe i potem może być problem z domkiem, ale póki co domek żaden się nie kroi więc chyba nie ma co martwić się na zapas

Posted

Polka szczęśliwa u DIF. DIF na szczęście na Polkę nie bardzo narzeka, więc tylko my mamy ból głowy skąd brać kasę.
Elu, rób porządki w szafie ;)
Ja się szykowałam do Poli, a mój TZ zameldował, że ma kilka dni wolnego i od jutra zaczyna remont kuchni.......już się boję...:oops:

Posted

chyba muszę te porządki w szafie robić z doskoku, bo w weekend jade do Chełma może coś od siostry wygrzebię na bazarek - rozumiem, że mamy niedobór w kasie :( ja zawsze boję się długów i staram sie nigdy nie robić. Ja my Polę dożywotnio utrzymamy u DIF?
Jedynye pocieszenie to to, że Pola jest szczęśliwa :)

Posted

Elu, a szczęście Poli jest nagrodą za wszystkie nasze trudy, więc musimy dać radę :)

Karusia, miłego odpoczynku i wracaj do nas szybko.
Ty wystawisz bazarek, ja też jeszcze coś mam i jakoś damy radę.

Posted

Dziękuję:loveu:

Kaja perfumy też mogą być. Nawet resztki jak Ci się znudziły. O dziwo całkiem nieźle się sprzedają. Tylko nie oddawaj od razu najdroższych i najbardziej ulubionych:evil_lol:

Posted

Skończył się ciuszkowy bazarek. Pewnie nie za dużo, ale troszkę grosików wpadnie.
Jak ogarnę sprawę z moją tymczasowiczką - białą koteczką i minie ten skwar i mój ból głowy, to postaram się wystawić kolejny.

Posted

Zazdroszczę, bo u nas upał okropny. W domu remont. Kot na tymczasie, a na dodatek dorcia2 zmobilizowała mnie do robienia kolejnej części bazarku ciuszkowego, bo zakupione ciuszki zostawiła do następnych zakupów. Więc nie było wyjścia i się wzięłam.............

A oto moja tymczasowiczka :)