Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='EVA2406']O to, to. [B]To domki nie umieją docenić Poli. Ale Kaju, spokojnie. Niektóre psy czekają rok i dłużej na swoje domki[/B].
[/QUOTE]

No właśnie! A jak już im się trafi dom to same byśmy się tam zaadoptowały!:evil_lol: Wiecie, taki na całe życie! ;)

Posted

[quote name='DIF']No właśnie! A jak już im się trafi dom to same byśmy się tam zaadoptowały!:evil_lol: Wiecie, taki na całe życie! ;)[/QUOTE]

Ja bardzo kibicowałam Alfikowi, który też chyba ponad rok czekał i udało się :)
A propos, są jakieś wieści od Alfika, bo mi watek gdzieś zaginął i nic nie wiem.

Posted

To że Poli u DIF jest dobrze to nie ulega wątpliwości :) tylko jak się przyzwyczai to potem znowu będzie przeżywać zmiany - ale póki co zminy się nie szykują, więc temat jest bezprzedmiotowy ;)

Posted

[quote name='EVA2406']
A propos, są jakieś wieści od Alfika, bo mi watek gdzieś zaginął i nic nie wiem.[/QUOTE]

Proszę:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/124995-MLB-Alfik-Mały-śliczny-dobrze-wychowany-kudłacz-)[/URL]

Byłam u Alfika dwa razy po adopcji i porobiłam foty oraz nagrałam filmiki.
Muszę się znowu wybrać, bo z wieści od malibo Alfik zaczął kłapać zębami na pana.:shake:
Ale jak dzwoniłam po paru dniach okazało się, że się uspokoił.

Posted

[quote name='DIF']Proszę:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/124995-MLB-Alfik-Mały-śliczny-dobrze-wychowany-kudłacz-)[/URL]

Byłam u Alfika dwa razy po adopcji i porobiłam foty oraz nagrałam filmiki.
Muszę się znowu wybrać, bo z wieści od malibo Alfik zaczął kłapać zębami na pana.:shake:
Ale jak dzwoniłam po paru dniach okazało się, że się uspokoił.[/QUOTE]

Dziękuję Aniu :)

Bo Alfik to jest pies z charakterkiem ;)

Posted

[quote name='EVA2406']To masz wesoło i coś się dzieje.....:evil_lol:[/QUOTE]

Pamietasz, jak takie podobne przepełnienie odbiło się w mojej rodzinie 3 lata temu?......... Aż sie boję pomyśleć........

Posted (edited)

Pola zabrała Pinii zabawkę i poleciała do swojej klatki!
Normalnie jak to zobaczyłam myślałam, że śnię!
Pinka sobie leciała przez nasz salonik z zabaweczką w buzi a tu nagle! Ups... Polka ją ma a biedna zdezorientowana Pinezka została z pustym pysiem.
Jej mina po prostu nie do opisania! :megagrin:A Polka przeszczęśliwa z dowcipu zrobionego Pinii. :megagrin:
Wzięła ją z zaskoku normalnie, bo Pinezka to nie jest sucz, której można coś tak bezkarnie wyrwać z pyska!
Zapewniam Was, że walczyłaby do krwi ostatniej gdyby się zorientowała o co chodzi!!
Dlatego nie boję się brać ją na spacery ciemną nocą. Niby niewielka a zagryzie jak trzeba! :diabloti:

[video=youtube;9d_IzUJXP9A]http://www.youtube.com/watch?v=9d_IzUJXP9A[/video]

Edited by DIF
Posted

[quote name='malagos']Pamietasz, jak takie podobne przepełnienie odbiło się w mojej rodzinie 3 lata temu?......... Aż sie boję pomyśleć........[/QUOTE]

Pamiętam Małgoś :( Mam nadzieję, że tym razem Ci się uda :)

No i kto by pomyślał, że nasza spokojna, wycofana Poleńka nauczy się zasad panujących we współczesnym świecie - kto sprytniejszy ten wygrywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='EVA2406'][B]Może, tylko to była nie jej zabawka. Muszę kupić takie sznureczki skoro jej się tak podobają,[/B] że aż podstępu użyła żeby je zdobyć :evil_lol:[/QUOTE]

Ewa no co Ty...! Przecież my w hotelu mamy zabawki wszelkiego rodzaju a sznurkowych to chyba z pięć. I jak to się mówi "wszystkie zabawki nasze są".

Chodzi o to, że kiedyś oglądałam program na Nationale Geographic jak weci ratowali psa na zachodzie. Już nie pamiętam jak to było dokładnie, ale pies mało się nie przekręcił, bo jakaś nic zaplątała mu się czy wrosła w jelita. Wywiązał się ogromny stan zapalny i pies mało nie umarł.

Od tamtej pory mam traumę z tym związaną a Polka drze nici z tych zabawek. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby coś jej się stało..... :(