Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sama do końca nie jestem pewna, ale podobno jak jest ogłoszenie na Cafe Animal to oni losowo wrzucają do Metra. Tak słyszałam.
Tylko było bez zdjęcia, wiec wysłałam Pani i czekamy......

Posted

[quote name='kaja8888']czemu Pani się nie odzywa???????[/QUOTE]

Kajuś! Rozmawiałam z Ewcią dzisiaj i z tego co zrozumiałam pani jest "wyjechana" do niedzieli.....

Qrcze i zapomniałam Ewie powiedzieć, że skończyła się karma dla Polki! Trza zamówić jakąś;)

Posted

Bo jest wyjechana ;). Ma wrócić chyba w niedziele, albo po niedzieli. Dokładnie nie zrozumiałam.

Poleńka wraz z resztą hotelikowego stada będzie odrobaczana. Koszt będzie dopisany do faktury - 48 zł

Posted

Dostałam r-ek za hotelik 389,05 ( 341,- pobyt plus odrobaczenie).

Kaju, tak mamy za co zamówić jedzonko.
Myślę, że tak jak poprzednio zamówię Purinę Dog Chow. Aniu, dobrze Poli szła ta Purina?

Posted

[I]To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz
Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie (...)[/I]

Posted

[quote name='EVA2406']
Myślę, że tak jak poprzednio zamówię Purinę Dog Chow. Aniu, dobrze Poli szła ta Purina?[/QUOTE]

Ewuś! Zamawiaj! ;)
Na początku miałam pewne zastrzeżenia do tej karmy z uwagi na sierść, ale jak wdać po zdjęciach służy Poli. :p

Posted

[quote name='DIF']Ewuś! Zamawiaj! ;)
Na początku miałam pewne zastrzeżenia do tej karmy z uwagi na sierść, ale jak wdać po zdjęciach służy Poli. :p[/QUOTE]

Ok. Już zamawiam :)

Posted

Już wiemy na czym stoimy :)
Pani zdjęcia już widziała i miała zadzwonić, ale zmarła Pani siostra i teraz musi to ogarnąć. Polą jest nadal zainteresowana, ale musimy uzbroić się w cierpliwość. Powiedziałam Pani, że poczekamy. Jak będzie gotowa to zadzwoni.