Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja8888 napisał(a):
Kama210 jesli to jest Chełm koło Lublina to w sobotę tam będę więc mogę sprawdzić :)

super ..dzięki .. zoabczę jak sie sprawy rozwiną . mozesz mi podać na PW swój nr telefonu ? :)

Posted

A kto zrobi?......... Masz kogoś na oku, bo i ja szukam chetnej osoby, bo u Mazowszanki jest sunia gotowa do "wydania", ale trzeba ją swiatu pokazać.

Posted

Świetnie.:loveu: Przekazałam babci całkowitą opiekę nad wnuczką i odpoczywałam ile wlezie:lol: Obie zmęczone i szczęśliwe. Ja też, ale mniej zmęczona:evil_lol: Tylko teraz muszę dziecię ustawić do pionu, bo rozpuszczona niemożliwie:shock:

A jak zdrówko?

Posted

Zaglądam do Poli ale nie piszę bo ja ostatnio w ogóle mało pisata się zrobiłam. Miałam nadzieję, że sunia szybko znajdzie jakiś domek a tu chętnych brak... Trzymam kciuki :kciuki: za jakiś fajny domek i pozdrawiam wszystkich serdecznie :-)

Posted

Lidan dziękuję za odwiedziny u Poli. Pozdrawiamy :)
Też myślałam że domek szybko się znajdzie........

Karusia, dobrze że odpoczęłaś, a z dzieckiem dasz radę.

Posted

ja też wróciłam od siostry i od razu tu zaglądam.
Kara pewnie Babcia była szczęśliwa, że ma Wnusię przy sobie, a Kaja też pewnie szcześliwa :) Dobrze, że wypoczęłaś.
Ja cały czas mam taką cichą nadzieję, że Pani z Gdańska się odezwie i Poleńkę przygarnie :)
Moja siostra 2 lata temu przygarnęła Łatkę, jak tak patrzyłam jaka ta Psinka jest szczęśliwa i jacy domownicy w niej zakochani to aż miło było patrzeć. Oby Poli się tak samo trafiło, bo zasługuje na to po tym wszystkim co przeszła

Posted

[quote name='malagos']A co z ogłoszeniami Poli, wznowione?[/QUOTE]

Jeszcze nie. CatAngel zapytała o dane, wysłałam i nie odzywa się, więc jeszcze chwile poczekam i napiszę, bo może pw nie dostała.

Posted

Pani ma wrócić z urlopu między 15 a 20, wiec jest jeszcze trochę czasu.
Zamówiłam dla Poli pakiet ogłoszeń na bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230559-OG%C5%81OSZENIA!-cz2-10-pakiet%C3%B3w-po-30-og%C5%82osze%C5%84-za-6z%C5%82!Na-operacj%C4%99-Rumby-do-19-08?p=19510252#post19510252[/url]