Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, pucka69 napisał:

Pozdrawiam, życzę zdrowia i pokazuję dzikie wino które bardzo dawno temu od Ciebie dostałam ;) 

Też pamiętam to nasze spotkanie i bardzo się cieszę, że się ładnie przyjęło i pięknie rośnie :)

To chyba najdroższa roślina jaką nabyłaś..........bo deklaracja na Polcię, niestety, długo już trwa ;)

Miło, że zajrzalaś do nas :) Dziękuję :)

Posted
Dnia 13.03.2017 o 16:31, Gusiaczek napisał:

Zaglądam do Poluchny z buziaczkami :)
wino rzeczywiście pięknie się pnie, pozdrawiam :)

Bo z serca dawane :)

Dnia 14.03.2017 o 08:16, Kejciu napisał:

Zaglądam do Polci :)

Dziękuję Kasiu :)

Rzadko zaglądam, ale mam cały czas problemy z Filemonkiem. Teraz każdy dzień jest organizowany tak, żeby Filuś dostawał leki o odpowiednich porach i żeby wizyty w lecznicy były w odpowiednim czasie.  Jesteśmy codziennie w lecznicy, a wczoraj byliśmy nawet trzy razy. Wieczorem miał przetaczaną krew i wróciliśmy do domu po 23. na szczęście dzielnie to zniósł i z nadzieją czekamy na jutrzejszą morfologię. Oby krwinki nie rozpadały się, bo to już byłby koniec leczenia :(. na szczęście Filuś ma apetyt, trochę przybrał na wadze i bardzo smakują mu nowe "poduszeczki" Renal, a on jest bardzo grymaśny. Teraz ma to darowane, bo każdy zjedzony chrupek to dla mnie nadzieja, że jeszcze trochę pobędziemy razem.

Posted

Witamy, witamy.

Dzisiaj rozmawiałam z Anią. Polcia bez zmian. Czuje się rezydentką i wszystkich ustawia. Sypia na kanapach i uważa, że wyłącznie jej należą się takie przywileje.

Muszę zamówić jedzonko i obróżkę przeciw kleszczową dla Poleńki.

20170317_142515.jpg

Posted

Zamówiłam dla Polci obrożę Foresto za 106,61 zł z przesyłką i jedzonko - za 119,80 zł. Dodatkowo smaczki, ale to tradycyjnie prezent ode mnie.

Duże opakowanie Bosch + Bosch Adult Salmon & Potato, łosoś i ziemniak, 1 kg gratis!
- Bio Senior, kurczak, 11,5 kg

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że znowu "zaniedbałam" Polcię i nie zaglądałam na wątek, ale kontakt z Polą mam i wiem, że wszystko jest ok u naszej staruszki.

Na konto Polci wpłynęla kolejna deklaracja:

Kara - 30 zł za IV,V, VI

Dziękuję Karusia :)

• 2 weeks later...
Posted
3 godziny temu, MALWA napisał:

Witam,

zaglądam do Polci i przesylam 60 zł  za kwiecień, maj i czerwiec.

Dziękuję za pamięć i za przelew, który jest już na rachunku.

Poza tym są już wpłaty za V od:

- Kaja8888 - 70 zł

- werenn - 10 zł

Bardzo dziękuję :)