Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście warunki na spacery nie są najlepsze, delikatnie powiedziawszy.

Martwię sie, bo do Polci nie dotarła przesyłka z jedzonkiem. Jak nie dojdzie do jutra, to muszę reklamować.

Posted

Ja też witam i melduję, że wreszcie do naszej Poleńki dotarło jedzonko - Bosch Light + 450g Bosch Goodies Vitality gratis! Do tego, tradycyjnie ode mnie, trochę smaczków. Za karme zapłaciłam 82,80 zł i tylko tę sumę doliczam do wydatków.

Posted

A bo nie chodzi o to co się je, tylko jak się je:P  Dowiedziałam się ostatnio takich ciekawych rzeczy ;)

Melduję również, że zakończył się mój bazarek dla Poli, jestem w trakcie rozliczania, więc za kilka dni wyślę znów pieniążków kilka + oczywiście moją miesięczną deklarację. :)

Aaa...! Już mam w planach kolejny bazarek, jeśli ktoś ma ochotę dołożyć jakieś fanty to bardzo proszę o informację :)

Posted

Ja też mam w planach kolejny bazarek, tylko jeszcxe czadu nie widzę na to, ale obiecuję, że jak tylko się trochę ogarnę, to zamknę poprzedni rok i zrobię bazarek.

Posted

RudyKas w sobotę robię porządki w domu jak znajdę coś sensownego to chętnie dołożę do Twojego bazarku bo to co zostało z poprzedniego bazarku nie ma sensu zamieszczać - zainteresowania brak, muszę znaleźć coś nowego

Posted

Zgadzam się z Evą, dawaj co tam masz ;)

Ja też trochę pomieszam fanty z poprzedniego bazarku z nowymi. Ale najpierw zakończę ten jeden, jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat i muszę powysyłać zakupy. Prawdopodobnie przyszły łikend (30-31) będę ogarniała coś nowego :)

• Upvote 1
Posted
O 1/22/2016o08:34, RudyKas napisał:

Zgadzam się z Evą, dawaj co tam masz ;)

Ja też trochę pomieszam fanty z poprzedniego bazarku z nowymi. Ale najpierw zakończę ten jeden, jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat i muszę powysyłać zakupy. Prawdopodobnie przyszły łikend (30-31) będę ogarniała coś nowego :)

Podaj mi na maila: [email protected] swój adres będę w tygodniu robić zdjęcia i wysyłać partiami 

Posted

Zaglądam w biegu.
Ja tez pod koniec tygodnia postaram się ogarnąć wszystko na bieżąco. Przepraszam, ale mam duzo pracy i nie mogę wyjśc na prostą, ale widze już światełko w tunelu ;)

Posted
12 godzin temu, terra napisał:

Wysłałam dla Polci parę groszy.

Potwierdzam. 30 zł wpłyneło. Bardzo dziękuję :)

Marticzko, pw zaraz poleci. Bardzo dziękuję.

A teraz uwaga, uwaga.......

10703655_722561657819783_2898699701730826453_n.jpg

20160127_115920.jpg

20160127_120006.jpg

20160127_120007.jpg

20160127_192942.jpg

20160127_193000.jpg