Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zoja.']oj, Pola! Żeby dziecko bić! ... ale ja też bym wolała być jedynaczką ;)[/QUOTE]

Ty egoistko :diabloti:. Ja bym wolała mieć rodzeństwo, tylko jakieś takie udane ;)

[quote name='Kara.']Bazarek na Dogo i na Miau:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250114-To-i-Owo-czyli-misz-masz-gigant-na-Polę-Do-19-I?p=21745872#post21745872[/URL]
[URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=159661&p=10366780#p10366780[/URL][/QUOTE]

Karusia :loveu:, dziękuję :)

[quote name='kaja8888']Kara dzięki :) zrobiłaś cudowny bazarek :)[/QUOTE]

Potwierdzam.

Posted

Cioteczki ja już straciłam nadzieję, że Pola znajdzie domek :( już nawet nie mogę się sama oszukać : skoro są takie wymagania (ze względu na charakter Poli) to niestety nie ma szans (dom bez Dzieci, bez Psiaków i żeby ludzie nie byli za starzy - to duże wymagania) trzeba naprawdę dużego szczęścia żeby domek dla Poli się znalazł. Martwię się o środki finansowe - bazarkami braków nie uzupełnimy :(

Posted

[quote name='kaja8888']Ewa to już trwa prawie dwa lata - i jak tu można być optymistą?[/QUOTE]

Murzynek - czarny pies, szorstkowłosy, z krzywą gębą. Muziek-Wrzeczymorda. Staż w hotelu 2 lata i dwa miesiące.
Moris - czarny, nieadopcyjny pies. Bez przedniej łapy. Staż w hotelu - 1 rok i 9 miesięcy.
Szanta - starsza sunia z Palucha. Śliczna, mądra, łagodna, delikatna, w pełni adopcyjna do każdych warunków. Staż w hotelu z przerwami 3 lata.

Te psy długo czekały. Ale w końcu trafiły na [B]swoich ludzi[/B]. Cały czas mam z nimi kontakt.
Polcia też się doczeka... :)

Posted

Oj, dwa lata to nic. Punto siedział chyba ze 4 lata. Jest duży, jest klasycznym "stróżem", w dodatku lubi sobie pouciekać, jest niemal autystyczny (nie lubi kontaktu z ludźmi; łaskawie akceptuje ich obecność), jest niezbyt grzeczny, niezbyt mądry, zupełnie nie piękny, nie lubi kotów, nie wszystkie psy akceptuje... a niedawno przyjechał do przytuliska Pan i oznajmił, że właśnie jego chce, że tylko on i już.. Teraz Punto ma dom z ogrodem i codzienne spacerki na smyczce po lesie.. Nie widzę powodu dla którego mam przestać wierzyć w mała Polę.. ;)

Posted

[quote name='DIF']Zapomniałam o Alfiku! Też tyle czasu czekał i czekał i się doczekał :)[/QUOTE]

Ja o nim nie zapomnę, bo bardzo lubiłam tego psa z charrrrakterkiem:evil_lol:

Posted

Ja pamiętam o Poli i jeśli tylko będzie taka mozliwość to polecę ją chetnym na adopcję .
Do domku w Łodzi pojechał juz inny psiak , też osierony i też z dogomanii. Pola się tez doczeka swoich ludzi :lol:

Mam prośbę - szukam osoby z doświadczeniem w adopcjach psów z grupy pasterskich stróżujących ( kaukaz , azjata , jużak , itp) do przeprowadzenia wizyty pa w Wołominie .
Możecie kogoś polecić ?

Posted

[quote name='zoja.']chętny do wizyty PA w Wołominie poszukiwany.[/QUOTE]

Jolcia jak pojedziesz ze mną to może damy radę, choć w tej rasie doświadczenia nie mam, ale wiem, że musi to być dom z silnym przywódcą ludzkim.

Posted

[quote name='zoja.']przywódca to jedno, a drugie jużakowa tendencja do samotnych wędrówek :) Ja nie pojadę Ewcia, gonię w piętkę :)[/QUOTE]

Sama nie podejmę się, bo to za duża odpowiedzialność.