abra43 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Najważniejszą częścią otwarcia było obsiusianie teraz wszystko już gra, Sierżant i kumple trzymajcie się.:buzi::buzi: Quote
rozi Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ciekawa jestem, które pieski będą mieszkały "U Kajtusia" Bardzo dziękuję za Olkowy Pawilon (: Quote
abra43 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Myślę.że "U Kajtusia" zamieszka pupil kierownika pana Mariusza Sierżant,który chyba na okoliczność otwarcia był u fryzjera bo jest cały w lokach.Sierżantku całuje cię po twoim bezzębnym pysiu.:kiss_2::kiss_2: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Sierżant zostaje na swoim stanowisku ;) Dam znać kto "U Kajtusia zamieszkał":) pod koniec tygodnia jak wróci moja siostra z aparatem , to podjadę na fotki...może w sobotę... Quote
sleepingbyday Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 hura! pięknie, gratulacje no i mam nadzieję, ze psy piły szampana bezalkoholowego ;-). serce rośnie i w ogóle się wzruszyłam, ale ten wątek jakiś taki ostatnio płaczliwy ;-). na szczęście są to łzy wzruszenia, i tak trzymać! Quote
abra43 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 No tak Sierżant zostaje na swoim miejscu bo to jest zastępca kierownika i główny portier,dlatego musi zostać przy wejsciu by miał całe schronisko na oku pa kochany Sierżanciku.:iloveyou::iloveyou: Quote
haliza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Bardzo się wzruszyłam, cudowne zakończenie kolejnego etapu - rozi to cudowna akcja, Brodnica gratulacje i miziaki dla nowych lokatorów, oby ich świat troszkę pojaśniał.... Quote
ŚWIAT Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Muszę dać znać osobom z wątku Bruna który teraz biega za TM aby wpadły zobaczyć że pieniążki po nim dobrze spożytkowano. Quote
jaanka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Bardzo się cieszę ze Brodnica tak dobrze zagospodarowła skarbonkowe fundusze . Brawo Dziewczyny i uznanie dla Kierownika że własnoręcznie budował boksy a nie siedział za biurkiem . Quote
bric-a-brac Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Z poślizgiem wysyłam swojego "acha" :D Pięknie! Gratulacje! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) foty w niższych postach Edited August 9, 2012 by Ania+Milva i Ulver Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) fotki w niższych postach Edited August 9, 2012 by Ania+Milva i Ulver Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Na dziś tyle;) cdn. Edited August 9, 2012 by Ania+Milva i Ulver Quote
SARA.dierra Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 heh to ja pozwolę sobie poopowiadać :) - kojec MILVA - tam trafiła w piątek Kleosia i Pani - ale tam zdaje się są cztery budy więc jeszcze dwa wolne miejsca :) - Kleosia obskoczyła jak dziecko na koloniach wszystkie budki i szybciutko wybrała sobie tę z najbardziej mięciutkim kocykiem , który szybko przewaliła sobie po swojemu i po swojemu pościeliła swoje łóżko mówiąc tym samym że to jej i koniec basta - kojec INUK - tam Inuk wprowadziła Czardasza który zaznaczył sowicie swój teren dając tym samym całemu światu znać że to jego nowy dom i nie odda go nikomu za skarby świata :) - kojec SARA - tam trafiła cudna sunia HARA - która swoje w życiu przeszła i z nawiązką zasłużyła na godną starość i ciepły, suchy kąt - na zdjęciu widać że Harze przypadł nowy kojec, połozyła się i ze swojego nowego miejsca ma widok do obserwowania całego schroniska i biegających na wybiegu psiaków ( na tym wybiegu i ona biega :) ) resztę przeniesionych i dobranych psów będziemy wiedzieć na dniach, ale wiadomo że to trzeba zrobić powoli, spokojnie i w sposób przemyślany - żeby nie stresować psiaków i żeby nie popełnić błędów - tak mi się wydaje - ale to już kosmetyka :) psiaki dostały nowiusieńkie i czyste michy - błyszczą i lśnią :) na ostatnim zdjęciu Wyspa i Misiek odebrany z interwencji jako szkieletor z połamaną kością - dziś cudowny, biegający, szalejący psiak uratowany przez Kierownika , a w tle kociaki do adopcji odchowane, śliczne, przymilające się do ludzi :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Kierownik mi dziś powiedział, że fotka Misia i Wyspy, to jak zakochani sobie leżą, tylko morza i zachodu słońca tu brak :) Quote
Ajula Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 o rany ale super ! ....ta czarnulka na zdjęciach to wiem kto to taki :) ale reszta ekipy nie wiem - może zdradzicie kto jest kto?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ajula, już mówię;) - w sumie każda z wolontariuszek przybija swoją tabliczkę na kojec: Milva- to ja;), Inuk- to Inuk z dogo;), Sara - to SARA. dierra;) Na wspólnej focie, którą robi Sara, od lewej : Inuk , pan Witek- zajmuje się psiakami, zna je najlepiej, wie, który z którym może mieszkać, wypuszcza na wybiegi, jak trzeba to czesze , sprząta w kojcach, karmi - jednym słowem robi wszystko co trzeba i wychodzi mu to bardzo dobrze:) , zawsze doradzi przy adopcji. Potem ja, pani Marylka- nasza pani od kasy haha;), Kierownik i pan Marek,który budował kojce. Quote
sleepingbyday Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Kierownik mi dziś powiedział, że fotka Misia i Wyspy, to jak zakochani sobie leżą, tylko morza i zachodu słońca tu brak :)[/QUOTE] to fakt! a poza tym - super zdjęcie :-) [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ajula, już mówię;) - w sumie każda z wolontariuszek przybija swoją tabliczkę na kojec: Milva- to ja;), Inuk- to Inuk z dogo;), Sara - to SARA. dierra;) Na wspólnej focie, którą robi Sara, od lewej : Inuk , pan Witek- zajmuje się psiakami, zna je najlepiej, wie, który z którym może mieszkać, wypuszcza na wybiegi, jak trzeba to czesze , sprząta w kojcach, karmi - jednym słowem robi wszystko co trzeba i wychodzi mu to bardzo dobrze:) , zawsze doradzi przy adopcji. Potem ja, pani Marylka- nasza pani od kasy haha;), Kierownik i pan Marek,który budował kojce.[/QUOTE] w końcu was z twarzy zobaczyłam ;-) Quote
haliza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Pozdrowienia dla całej ekipy - oby Wasz przykład rozmnażał się przez pączkowanie :loveu: i zniknęły na zawsze miejsca gdzie zwierzęta cierpią :-( Quote
Ajula Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 fajnie, że można zobaczyć uśmiechniętą całą ekipę :) jesteście super! Quote
Iljova Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) Fantastycznie uśmiech mam na twarzy patrząc na te zdjęcia i czytając wieści :-) ale i łezka ze wzruszenia się zakręciła w oku :-) To jest wykonany kawał dobrej roboty :-) wspaniale :) A Brunuś patrzy zza TM i jest bardzo zadowolony i szczęśliwy :) Edited August 8, 2012 by Iljova Dopisanie brakującej litery ;-) Quote
Recommended Posts