arim Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 zaglądam do Doya często i tak po namyśle -mogę dać 10zł stałej,ale przez pół roku(czyli do sierpnia). Jeżeli wyklaruje się u mnie sytuacja z pracą,to przedłużę. Quote
mania1979 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ja niestety nie pomogę finansowo,sama mam problem taki sam, bo mam pieska a nie ma on zadnej deklaracji oprócz mojej :-( Quote
Stevie Rae Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [B]basiek8[/B]: Dziękuję Ci ogromnie, to naprawdę świetnie, że są na świecie jeszcze tacy, którym los zwierzaków nie jest obojętny :) [B]arim [/B]- Tobie również, obie jesteście nadzieją wszystkich zwierzaków! Numery konta będę rozsyłać, jak osiągniemy planowaną kwotę, gdyby się jednak nie udało. [B]mania1979 [/B]- Witamy na wątku, wpadaj do nas i zaglądaj :) Hop Doyeczku do góry, wytrzymaj, jeszcze 80 zł! Która z cioteczek może jeszcze pomóc? :) Quote
FLY Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kurcze tak mało brakuje...Szkoda by było żeby siedział ciągle w tym schronie, potem moze nie byc miejsca w hoteliku.. Nie wiem czy jest taka opcja,żeby najpierw go przenosić,a w międzyczasie nadal zbierać te brakujące deklaracje? Wiem że na to trzeba czasu, czy 2 miesiące to jest realny termin? Ja się oferuję,że gdyby okazało sie iż jest taka możliwosc, to mu za marzec i kwiecień dopłace tyle,ile brakuje do hoteliku (tzn maksymalnie 80 zł/mies-jeśli do maja nie będzie nowych deklaracji). Quote
basiek8 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 każdy pomaga jak może i umie, ale uważam że to wam należą się podziękowania za ogromne zaangażowanie i chęć pomocy psiakom. To ja dziękuje. Quote
barbarela Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 witam, mogę dołożyć 20 zł stałej deklaracji. mam nadzieje że uda się uzbierać całość Quote
asia-s Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='FLY']Kurcze tak mało brakuje...Szkoda by było żeby siedział ciągle w tym schronie, potem moze nie byc miejsca w hoteliku.. Nie wiem czy jest taka opcja,żeby najpierw go przenosić,a w międzyczasie nadal zbierać te brakujące deklaracje? Wiem że na to trzeba czasu, czy 2 miesiące to jest realny termin? Ja się oferuję,że gdyby okazało sie iż jest taka możliwosc, to mu za marzec i kwiecień dopłace tyle,ile brakuje do hoteliku (tzn maksymalnie 80 zł/mies-jeśli do maja nie będzie nowych deklaracji).[/QUOTE] Fly, barbarela zaoferowala dodatkowo 20 zl, wiec juz brakuje tylko 60 stalych. Mysle ze warto juz organizowac transport, mam nadzieje ze jeszcze ktos zaoferuje pomoc w stalych deklaracjach, a takze zawsze troszke budzet mozna podreperowac bazarkami. Quote
arim Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 60 zł-to tak już niewiele a Doy siedzi dalej w schronie.Decyzja należy do Was dziewczyny,ale tę kwotę można zawsze bazarkami dorobić.Fly zadeklarowała,że dorzuci brakującą kwote do maja,to myślę,że te 60zł dozbieracie przez te dwa miesiące. Quote
renatka_s Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Niewiele pieskowi brakuje do szczęścia, mogę od marca zadeklarować 30 zł stałej, poproszę o nr konta Quote
zioberek87 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ekstra już tylko brakuje 30 zł, jak dla mnie możemy go spokojnie wyciągać z schronu :) Quote
Pianka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Będzie brakowało więcej, bo zmieniamy plany. U Murki zwolniło się miejsce i tam chcemy dać Doja. Murka ma mniej psów, wiec będzie miała więcej czasu na prace z Dojem. Koszt u Murki 12 zł za dobe= 360-375 zł a jeszcze chciałam coś napisać. Deklaracji okresowych że np. do maja czy do sierpnia itp, nie możemy traktowac jako stałych. Normalne psy siedza latami w hotelach, więc Doy tam na pewno długo posiedzi. Quote
FLY Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Pianka']Będzie brakowało więcej, bo zmieniamy plany. U Murki zwolniło się miejsce i tam chcemy dać Doja. Murka ma mniej psów, wiec będzie miała więcej czasu na prace z Dojem. Koszt u Murki 12 zł za dobe= 360-375 zł a jeszcze chciałam coś napisać. Deklaracji okresowych że np. do maja czy do sierpnia itp, nie możemy traktowac jako stałych. Normalne psy siedza latami w hotelach, więc Doy tam na pewno długo posiedzi.[/QUOTE] Pianka, ja podtrzymuje to co pisałam wczoraj. Jeśli jest miejsce i można go zabrać teraz, to ja za marzec i kwiecień dopłace po 80 zł ,chyba że znajdą się wcześniej deklarowicze. W takim wypadku na chwilę obecną mamy 290/mies stałych plus za marzec i kwiecien ode mnie ma reszte dopłaconą. Mysle, że do maja znajdą sie brakujące deklaracje wziąwszy pod uwage że niewiele brakuje. 2 miesiące to sporo czasu. Co myślisz? Quote
Pianka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja mam 5 psów w hotelu ( a i wczesniej wyciagałam wiele innych które maja już domy) i wiem, ze to nie skutkuje. jak on pojedzie to ludzie poopuszczją watek, deklaracje się nie znajdą, a i istnieje ryzyko, że część po jakimś czasie przestanie płacić. W przypadku każdego psa którego wyciągałam do hotelu zawsze ktoś przestawał płacić, niestety :( FLY ja ci dziękuje bardzo za propozycje:loveu: deklaracja okresowa twoja na pewno się przyda, ale musimy tez myślec o tym, tak, zeby on nie wrócił do schronu. Nie po to wyciągamy psa, żeby mieć czyste sumienie i to wszystko. Tego psa tam trzeba potem utrzymywać aż do czasu znalezienia DS. Quote
FLY Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Miałam nadzieje że można założyć poprostu,że do maja znajdzie się 80 zł. Ale jeśli tak się nie da to rozumiem. Więc w takim razie chyba lepszym pomysłem jest zadeklarowanie stałej kwoty teraz. Tylko w takim przypadku musiałabym się wycofać z poprzedniej propozycji z dopłacaniem brakującej kwoty do hoteliku w marcu i kwietniu. (I nie chodzi że sie obraziłam czy coś,poprostu biorąc na siebie jedno muszę sie wycofac z drugiego).Stałej mogę dać na chwilę obecną 20 zł. Tak będzie lepiej? Quote
biszat Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 czy mozna wiedziec ile stalych brakuje obecnie ? Quote
FLY Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) [quote name='biszat']czy mozna wiedziec ile stalych brakuje obecnie ?[/QUOTE] Tak na szybko patrząc to 60-75 Edit: Tyle na stałe, a do sierpnia brakuje o 10 zł mniej/ mies czyli 50-65 w zaleznosci od miesiaca. Chyba dobrze policzylam? Edited February 29, 2012 by FLY Quote
Stevie Rae Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Jestem. Przede wszystkim przepraszam za zaistniałą sytuację, po prostu nagle zwolniło się miejsce u Murki, która, jak wspomniała Pianka ma mniej psiaków do utrzymania, i dzięki temu będzie mogła poświęcić więcej czasu na pracę z Doy'em. Bo przecież oto chodzi, aby udało się wyeliminować jego strach na tyle, na ile to możliwe. Zresztą w jej hoteliku jest już jeden ze schroniskowych psiaków i ma się świetnie :) W każdym bądź razie przepraszam za nagłą zmianę, po prostu uznałyśmy, że ta opcja będzie korzystniejsza dla Doy'a. Według wiadomości od Murki cena za miesiąc wynosiłaby 360 zł. Barbarela - dziękuję Ci kochana cioteczko za serducho ogromne dla zwierzaków! :) Renatka-s - dziękuję, jak powyżej, naprawdę z całego serca :) FLY - rzeczywiście, tak jak wspomniała Pianka duża część osób niestety wycofuje się potem z deklaracji, a nawet jeśli to napotykając się na wątek bezpiecznego już psiaka nie chcą nam pomóc ... Z wielką radością i podziękowaniem przyjęłabym Twoją propozycję, ale niestety: [QUOTE] jak on pojedzie to ludzie poopuszczają watek, deklaracje się nie znajdą, a i istnieje ryzyko, że część po jakimś czasie przestanie płacić.[/QUOTE] Tak jest :( Ogromnie dziękuję Ci za stałe przebywanie na wątku, pomoc i deklarację stałą :) Tak więc. Jeżeli miesiąc miałby 30 dni, to cena wynosiłaby 360 zł, jeśli 31 to 372 zł. Dotychczas mieliśmy 240 zł, tymczasowo odejmę od tego deklarację półroczną arim = 230 zł. Barbarela i Renatka-s oraz FLY w sumie zadeklarowały 70 zł, co daje nam rachunek (przyjmuję to więcej, czyli 31 dni) 230 zł+70 zł = 300 zł. Wciąż przyjmując 31 dni - 375 zł - 300 zł = 75 zł. Brakuje nam 75 zł :( Cioteczki, jestem w trakcie edytowania pierwszej strony, to może troszkę potrwać. Pozwolę sobie napisać do Murki, czy istnieje możliwość załatwienia nam tego miejsca, zaklepania. Chociaż wydaje mi się, że gdyby była, to na nie za długo, więc musiałybyśmy się sprężyć ... Biorę się do roboty. Doyeczku, wytrzymasz kochany! :) Quote
zuziaM Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 OK, to ja zwalniam zarezerwowane miejsce dla kolejnego biedaczka. Quote
Stevie Rae Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Miałam właśnie w tej sprawie pisać, ale mnie wyprzedziłaś. :) Przepraszam za zamieszanie :) Quote
biszat Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 kurde jakby ie dalo chocby za ten miesiac uzbierac .... od konca marca moge dac deklaracje stala 50 zl . w tym miesiacu nie dam rady fizycznie ... Quote
renatka_s Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Prześlijcie nr konta to postaram się szybko przesłać pieniążki. Quote
zioberek87 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ciotki razem z deklaracją Biszat brakuje nam tylko 25 zł. wyciągnijmy juz go! mamy też trochę jednorazowych a i bazarkami możemy dziurę załatać Quote
Pianka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='biszat']kurde jakby ie dalo chocby za ten miesiac uzbierac .... od konca marca moge dac deklaracje stala 50 zl . w tym miesiacu nie dam rady fizycznie ...[/QUOTE] super :) Za hotel płacimy zawsze z dołu i tak czyli np. za marzec płacimy na koniec marca. No to chyba szukamy transportu :) Quote
Recommended Posts