Murka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 A ja Wam powiem, że Doyek robi sie coraz fajniejszy, a to jego poszczekiwanie (niby takie straszenie) staje się pocieszne ;) Bo przeważnie wygląda to tak, że powarkuje i szczeka, a jednocześnie macha ogonkiem :) Muszę zrobić filmik i Wam pokazać :) Coraz lepszy jest z nim kontakt, zawołany wchodzi do boksu, można też już podrapać go pod bródką i nie ucieka jak oparzony :) Żeby go pogłaskać po łebku/grzbiecie to już trzeba mieć go na smyczy albo przyszpilić w jakimś kąciku :) Ogólnie to bardzo spokojny psiak. Lubi sobie polegiwać, zwłaszcza na słoneczku. Nie ma tendencji do wędrówek/ucieczek. Nie zaczepia innych psów absolutnie. Czyścioch niesamowity, nawet nie znaczy ścian. Nic nie niszczy (nie umie się bawić zabawkami, ale lubi mamlać gryzaki :) ). Myślę, że w domu nie będzie sprawiał żadnych problemów. Może też oduczy się tego "odruchu szczekania" na widok człowieka :) Quote
Murka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Wczoraj całe zoo zakrapiałam na pchełki i kleszcze. Doykowi też się dostało: koszt 6 zł. Quote
Murka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Trochę Doyka w ruchu :) Trochę bałaganu (np. buda przez boksami), bo remontujemy podłogi w boksach wewn. [video=youtube;ejTn5tyeHA8]http://www.youtube.com/watch?v=ejTn5tyeHA8&feature=youtu.be[/video] Quote
Murka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [video=youtube;iZlr32j07Js]http://www.youtube.com/watch?v=iZlr32j07Js&feature=youtu.be[/video] Quote
barbarela Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 witam. zrobiłam przelew na czerwiec ale omyłkowo wpisalam maj. pozdrawiam Quote
Murka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A ja robię rozliczenie: [B]Stan konta na 3 maj wynosił -416 zł Wpłaty:[/B] +416 zł Stevie Rae [B]Razem: 0 zł[/B] [B]Koszty:[/B] -360 zł hotelowanie -20 zł wścieklizna -4,10 zł częściowe koszty dojazdu weta -6 zł fiprex [B]Razem: -390,10 zł[/B] [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 2 czerwiec wynosi -390,10 zł.[/B][/COLOR] Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 jaki groźny :D ha ha ha słodziak nasz kochany:) cioteczko wyślij mi numer konta boznowu gdzieś zapodziałam:) ucałowania i miziaki dla chłopaka:) Quote
piescofajnyjest Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 czesc Doyek:)) ale nawet mu fajnie dupinka chodzi, jak go Murka przywoluje!!! Quote
zioberek87 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 ciocia zrobiłam przelew na Doya za czerwiec i lipiec, dlaczego nie ma w rozliczeniu uwzględnionych wcześniejszych wpłat moich? Quote
Murka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Doyek robi się coraz bardziej wesoły :) Żałuję, że przeniesienie do domu na razie musiało zostać odłożone, bo dwa psy, które miały od nas wybyć z domu, nie wybyły... Ale prawdopodobnie będzie niedługo przez kilka dni w domu, bo remont boksów wewnętrznych niedługo dojdzie do mieszkanka Doyka :) Quote
BORYSboxer Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Co taka cisza u chłopaka??Czy on jest w ogóle ogłaszany??Jeśli nie to mogłabym wykupić pakiet ogłoszeń....szkoda go bo mimo,że w hotelu ma super to nie zastąpi mu prawdziwego domu.... Quote
asia-s Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='BORYSboxer']Co taka cisza u chłopaka??Czy on jest w ogóle ogłaszany??Jeśli nie to mogłabym wykupić pakiet ogłoszeń....szkoda go bo mimo,że w hotelu ma super to nie zastąpi mu prawdziwego domu....[/QUOTE] i ja podlaczam sie pod pytanie BORYSboxer, czy DOY jest oglaszany?, oraz prosze o uaktualnienie postu rozliczeniowego, Quote
Murka Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Jutro Doyek przeprowadza się na parę dni do domu (z powodu remontu), także poobserwujemy trochę jak się będzie w takich warunkach zachowywał. Quote
Pianka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Murka']Jutro Doyek przeprowadza się na parę dni do domu (z powodu remontu), także poobserwujemy trochę jak się będzie w takich warunkach zachowywał.[/QUOTE] I jak pierwsze wrażenia w domku? Quote
Murka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zachwycony jest średnio, że jakieś zmiany nastąpiły, ale strasznych oporów z wejściem do domu nie było, tylko lekka obawa. Musi być niestety w osobnym pomieszczeniu, bo w domu 11 psów i nie wszystkie się kochają. Ale na razie jest grzeczny. Ciekawe jak na kota zareaguje. A jak ciągnie po wyjściu z domu pod boksy :) Chyba nie pisałam, że Doy zaczął się interesować zabawkami... czasami jakąś szmatkę podkradnie, rękawicę roboczą itd. Można też już bez większego problemu zapiąć go na smycz poza boksem, choć pierwsze parę metrów się wycofuje. Quote
zioberek87 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 super, nie ufny ale ciekawy, dacie rade z nim:) Quote
Stevie Rae Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Cioteczki, ogromnie Was przepraszam za tak duże opóźnienie - niestety jest czerwiec, wystawianie ocen i mam szaleńcze tempo do nauki. To oczywiście żadne usprawiedliwienie, ale bardzo Was przepraszam, że tak zaniedbałam wpłaty. Postaram się to poprawić, tym bardziej, że w wakacje jestem cały czas w domu. Na pierwszej stronie uzupełniłam wpłaty. Proszę sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. Na dzień dzisiejszy właściwie wszystkie deklaracje są świetnie po wpłacane - naprawdę jestem zaskoczona. Brakuje mi tylko: - wszystkich deklaracji począwszy od lutego od dogomaniaczki (teraz sceptiques), - deklaracji za maj i czerwiec od Agaty51, - i mam problem z identyfikacją wpłat Roland_De, na koncie mam wpłaty po 50 zł oznaczone jako marzec. Już piszę prywatne wiadomości czy to ja zawiniłam, czy też rzeczywiście deklaracje jeszcze nie zostały wpłacone :) Właśnie wysłałam kaskę za hotelik - Murko ogromnie przepraszam, że tak późno :) Co do Doyka - nie, nie ma pakietu z ogłoszeniami, zaraz przejrzę czy są może jakieś bazarki ogłoszeniowe, i wstawię co wy na to ;) Quote
Stevie Rae Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Oto oferty bazarków ogłoszeniowych, które znalazłam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228530-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-pakiety-20-30-40-50-Zapraszam-do-10-07%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228530-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-pakiety-20-30-40-50-Zapraszam-do-10-07%21[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228381-MEGA-bazar-OG%C5%81OSZENIOWY-na-MEGA-d%C5%82ug-Cinka%21-25-og%C5%82osze%C5%84-5-z%C5%82%21-Do-1-07[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227953-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-tymczasy-%28Emil-Kropka-Sisi%29-do-30-06-2012-zapraszam%21[/URL] Co deklarowicze na to? :) Ceny są właściwie takie same - tylko na drugim bazarku maksimum to 25 portali. Quote
Recommended Posts