Jump to content
Dogomania

wychudzony staruszek Misiu szuka pilnie DT/DS. Potrzebne wsparcie $ na karmę,leki.

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Kajko za przybycie do Misia:) temat świeży.
Misiu dziś ma dużo siły,aż za dużo...chciał zjeść Magdy psy, jednak to nie ze strachu przed nimi,tylko albo z zazdrości o Madzie,albo wkurzył się,że one biegały ciesząc się. Kiedy są same na dworze to jest w miarę ok,ale jak Magda się zjawia to Misiu szaleje. Chyba już ją mocno pokochał zazdrośnik jeden.

Posted

Nie wiem jak tu pomóc,starość przekreśla adopcję,ludzie chcą młode,zdrowe ect i jeszcze im dowieź,kolor pod meble a potem ,gdy się pies zestarzeje to na ulicę.I tak kółko się zamyka.U mnie do Misia były tylko trzy telefony(na szczęście dwa konkretne) a dziewczyny dały tyle ogłoszeń,że ...A to przecież młody,piękny psiak.
Współczuję Ci tej bezsilności..

Posted (edited)

nie mogę pomóc, co robić???? może dać ten wątek Misia na główne forum psów do adopcji i napisać w tytule że pilnie szukamy DT?

Edited by aldona_b
Posted

Misiu jutro jedzie na badania i zacznie leczenie. Jedna fundacja z Krakowa odpowiedziała pozytywnie odnośnie DT dla Misia,ale zobaczymy jak tam jeszcze zadzwonię bo różnie to bywa. Ogólnie jestem załamana:( chce mi się płakać,nie wiem jak to będzie.

aldona_b jeśli chodzi o główne forum do adopcji to nie wiem jak to zrobić?? ja założyłam wątek na forum psów do adopcji.

Posted

Uff, w końcu udało mi się zarejestrować na Dogomanii. Mam na imię Magda - to u mnie Misiek ma tymczasowe schronienie. Byliśmy dzisiaj u weta i zdaję raport: w uszach kilkuletnia chyba zaschnięta skorupa, dzisiaj wyczyszczona, w środę do kontroli. Prostata przerośnięta, z płynem w środku, ale nie ropień-dostał dzisiaj zastrzyk hormonalny, za miesiąc kolejny, wet myśli też o kastracji. Podwyższona amylaza we krwi-zalecana dieta trzustkowa, ostatecznie karma Senior (dostaje taką - Husse). Wet zalecił też wlewy z kwasu hialuronowego dostawowo. Zanik mięśni, anemia i ogólne wyniszczenie organizmu. Biedny Miś :(, ciekawe kto go tak wykończył...