Jump to content
Dogomania

wychudzony staruszek Misiu szuka pilnie DT/DS. Potrzebne wsparcie $ na karmę,leki.

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z jego zdrowiem się polepszyło ale pogorszyło w stosunku do suczki z którą przebywa. Misiu jest strasznie zazdrosny,już się przywiązał do nowej opiekunki i chodzi krok w krok za panią i gryzie suczkę jak tylko pani chce ją pogłaskać;( nigdy nie dostał miłości od człowieka a teraz gdy ją ma,chce mieć ją na wyłączność i nie dopuszcza żadnego psa. Wstawię później zdjęcia w nowym DT.

Posted

fajnie widzieć go na wybiegu:) kochany Misiu. Czy Misiu gryzie ja tylko jak Pani chce ja poglaskać?, czy caly czas jest taki nieuprzejmy w stosunku do suczki? :) Musi się chlopczyk nauczyc dobrych manierek:) Trzymam kciuki, żeby bylo wszystko dobrze:) buziaczki dla Miska i dla Was dziewczyny:*

Posted

Kochany Miś,tak bardzo spragniony miłości na wyłączność.Fajna ta buda Miśka,wymoszczona słomą,czyściutko.Super Dziewczyny z Was.Miś chyba pierwszy raz w życiu może zaznać tak dobrej i czułej opieki.Bardzo mnie cieszy ,że po tylu trudach i sytuacji patowej nie poddałaś się Kasiapsiaki i Miś ma teraz tak dobrze:Cool!:

Posted

Misiu zachowuje się agresywnie w sytuacji "zazdrości", czy to o głaskanie,czy to kostkę starą i wtedy, kiedy sunia zbyt mocno się pobudza (np. przy powitaniu), poza tym chyba dość lubi Ciapę, śpią razem przytuleni na sianku, hehe. Dzisiaj pani z DT powiedziała, że chyba zatrzymają Miśka (na to liczyłam po cichu :) ), muszę tylko obgadać kwestie finansowe, bo to biedni ludzie są, ale nie damy rady płacić za Miśka do końca jego życia, bo wygląda na to, że jeszcze chłopak pożyje. Może zaproponować, że za karmę i leki? Jak myślicie...

Posted

super jezeli będą go chcieli zatrzymać:) w końcu pożył by sobie jeszcze troszke w fajnym domku i towarzystwie pieknej damy:)
Jezeli chodzi o karmę to tak, ale jezeli chodzi o kwetie finansową to napisalam Ci na PW:) buziazki dla Miska:*
Trzymajmy wszyscy kciuki za Misiaczka i Madzię6
Madziu w piatek wpłace jakiś grosiczek:)

Posted

witam:) Karolinko doszły pieniążki 30zł i od Twojej koleżanki 80zł DZIĘKUJEMY BARDZO:*:*:* napisze rozliczenie. Nie wiem ja u Misia Magda musi napisać:) ale myślę,że wszystko dobrze. Dziękujemy,za to że jesteście z nami...:*

Posted

witam kochani:) nie mam wieści od Misia,chyba jutro Madzia będzie się widziała z panią od Misia,ale jeśli nie dzwnią to znak że wszystko ok:)
wczoraj miałam straszny koniec dnia- idę z pracy i oczywiście spieszyło mi się bardzo do moich kochanych psiaków i mówię do siostry idziemy na skróty szybko tu przez ulicę,a nie na pasy,damy radę...i dałyśmy...ale panowie policjanci nam nie darowali:( tyle tylko,że się zlitowali i jeden mandat wystawili tylko,ale i tak im powiedziałam,że są okrutni,bo wolałabym na psy dać te 50zł a nie dla nich...zamiast się zajmować przestępcami to oni takie niewinne kobitki będą karać:)

Posted

no to nie fajnie z tym mandatem, ale da sie przeżyc, ja dwa lata temu w marcu bylam złapana za predkość 3 razy w jednym miesiącu;), to dopiero byl ból finansowy:)
Czekamy na wieści o Miśku.
pozdrawiam cieplutko

Posted (edited)

Tak "....policja nam dokucza..." jak śpiewa Peja i inne kapele a zwieńczeniem i refrenem tych piosenek jest pewien fajny skrót,ogólnie znany:evil_lol:Mają teraz wyśrubowane normy ile dziennie muszą wystawić mandatów:angryy:Nasza władzia kochana tego od nich wymaga a szczególnie ministerek finansikowy:evil_lol: Przykre to Kasiapsiaki,bo faktycznie lepiej byłoby na zwierzaczki to przeznaczyć a nie na nasze państwo czyt.władze,którym niczego nie brakuje.Gorzej z ludźmi a co za tym idzie zwierzakami:shake:Sorry za offa ale podniosło mi się ciśnienie:angryy:Czekamy na wiadomości z Misiowego życia;)

Edited by wolf122