Ellig Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='mmd']No i zrobione :) Konto jakby co ja też mam.[/QUOTE] Mmd to prosze przeslij mi na pw.dziekuje:) Quote
Justyna Lipicka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 mam zapytanie na maila o Rikiego bo podałam swojego, nie miałam Budryska... Jaki jest jego stosunek do dzieci 3lata i 1rok... Quote
mmd Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']mam zapytanie na maila o Rikiego bo podałam swojego, nie miałam Budryska... Jaki jest jego stosunek do dzieci 3lata i 1rok...[/QUOTE] On to pewnie ma fajne, ale żeby go nie zamęczyły... Ja bym przetrzepała ten dom z 15 razy. Jakoś mam fobię dzieciową :) Niech Budrysek się wypowie. Quote
Justyna Lipicka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Napisałam też do Budrysek i poczekamy:) ja w adopcji doświadczeń nie mam:( Quote
iwoniam Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 proszę was o wklejenie opisów piesków na wątku piesków uratowanych z olkuskiej mordowni - będzie łatwiej z ogłoszeniami i opisem na 1 stronie. Bardzo intensywnie rozsyłam ten wątek - każdy patrzy na stronę nr 1 Quote
Javena Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='mmd']doczytałam, że aisza ma dom w krakowie.[/quote] gdzie tak pisało? Quote
Justyna Lipicka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wlasnie gdzie, bo nie widze... Quote
Javena Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='mmd']Doczytałam, że Aisza ma dom w Krakowie.[/QUOTE] Ajsza była u Budrysek ,a ona nic nie pisała. Quote
Ania J Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 informacje od Zuzlikowej: jeśli dobrze pójdzie, to tak (Aisza ma domek) cytuję: "BUDRYSEK wczoraj wieczorem zrobił wizytę PA w Krakowie dla Aiszy... razem z Aiszą! I Aisza został a w domku z 2 kociakami!!! to domek stały!!!!! na dziś było wszystko ok!" Quote
tatankas Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super,czyli już dla Aiszy ogłoszenia nie potrzebne,czy dokończyć,bo zrobiłam tylko 12,wczoraj na dogo nie weszłam cały dzień,bo nie miałam jak :( Quote
Justyna Lipicka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 to dobrze że nie weszłaś bo dogo i tak nie chodziło:( tylko byś się wkurzyła. Wg mnie na razie nie kończ ogłoszeń;) Quote
tatankas Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']to dobrze że nie weszłaś bo dogo i tak nie chodziło:( tylko byś się wkurzyła. Wg mnie na razie nie kończ ogłoszeń;)[/QUOTE] Znaczy od rana wchodziłam,chciałam zrobić,ale do 19.00 w ogóle nie mogłam,a potem kolacyjka z mężusiem i ....... :D Quote
mmd Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='tatankas']Znaczy od rana wchodziłam,chciałam zrobić,ale do 19.00 w ogóle nie mogłam,a potem kolacyjka z mężusiem i ....... :D[/QUOTE] Ale się przechwala :eviltong: Quote
BUDRYSEK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']mam zapytanie na maila o Rikiego bo podałam swojego, nie miałam Budryska... Jaki jest jego stosunek do dzieci 3lata i 1rok...[/QUOTE] wczoraj odpisalam tej Pani zostawiajac namiary na siebie bo jestem do jutra w trasie z psiakami, ale nie odezwala sie ale... Riki juz w domku pod wrockiem :) bedzie mi Go brakowalo :( Aiszy tez :( Riki zostal zaszczepiony, Aisza nie...czy reszte kasiorki moge przeznaczyc na szczepienie Jozinka? Aisza/Milka zamieszkala w czwartek w krakowie...nie zdazylam napisac na dogo bo "robili porzadki!" oba domki sa super :) Aisza mieszka z 2 maine conami...które sa wieksze od Niej :) dziekuje za ogłoszenia...gdyby ktos dzwonil to w schronie mamy podobne psiaki, wiec jakiegos zaproponuje prosze teraz o pomoc dla Bono i Jozinka :( Oni maja juz mniejsze szanse na adopcje bo...albo sa za wielcy albo za starzy :( Quote
Justyna Lipicka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Fajnie ze maluchy maja domki, ja z ogloszeniami na pewno pomoge, tylko na jakie wojewodztwo? Quote
mmd Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 O, jak fajnie, że i piękny Riki ma domek :) Jeśli o mnie chodzi to jasne, przeznaczaj na Jożina, on i tak ma gorzej. Na razie nie mam dostępu do bazarku ogłoszeniowego, ale zapytam tatankas może kilka zrobi. Quote
BUDRYSEK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Fajnie ze maluchy maja domki, ja z ogloszeniami na pewno pomoge, tylko na jakie wojewodztwo?[/QUOTE] slaskie, malopolskie, mazowieckie, dolnoslaskie :) moj @ [EMAIL="[email protected] tel"][email protected] tel[/EMAIL] 607 488 598 dzieki :) Quote
BUDRYSEK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [INDENT][B]Bursztyn jest w krytycznym stanie...prosze o pomoc i kciuki [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223695-Wołanie-o-pomoc!-Walczymy!-Kciuki-potrzebne!!!?p=18715928#post18715928"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2236...8#post18715928[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
mmd Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Fajnie ze maluchy maja domki, ja z ogloszeniami na pewno pomoge, tylko na jakie wojewodztwo?[/QUOTE] To może się podzielmy - jest dwa, którego bierzesz? Quote
Justyna Lipicka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jest zupelnie obojetne;-) pisz ktoremu robisz, ja wezme 2go. Spanielkowi przydalyby sie zdjecia... Quote
mmd Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Mi też :) Zdjęcia kiepskie, ale lepszych pewnie nie będzie, bo czasu nie ma. Quote
Justyna Lipicka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 mogę ja zrobić Bono- spanielowi bo mam słabość do spanieli jak dałaś mi wybór [B]mmd[/B];) Quote
Recommended Posts