Jump to content
Dogomania

Dziadziuś BREGUŚ(*) spaceruje po łąkach za TM razem z BALTISIEM(*) :( :( :( :( :(

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']mam zapytanie na maila o Rikiego bo podałam swojego, nie miałam Budryska...
Jaki jest jego stosunek do dzieci 3lata i 1rok...[/QUOTE]
On to pewnie ma fajne, ale żeby go nie zamęczyły... Ja bym przetrzepała ten dom z 15 razy. Jakoś mam fobię dzieciową :)

Niech Budrysek się wypowie.

Posted

proszę was o wklejenie opisów piesków na wątku piesków uratowanych z olkuskiej mordowni -
będzie łatwiej z ogłoszeniami i opisem na 1 stronie.
Bardzo intensywnie rozsyłam ten wątek - każdy patrzy na stronę nr 1

Posted

informacje od Zuzlikowej:
jeśli dobrze pójdzie, to tak (Aisza ma domek)
cytuję:
"BUDRYSEK wczoraj wieczorem zrobił wizytę PA w Krakowie dla Aiszy... razem z Aiszą! I Aisza został a w domku z 2 kociakami!!!
to domek stały!!!!!
na dziś było wszystko ok!"

Posted

Super,czyli już dla Aiszy ogłoszenia nie potrzebne,czy dokończyć,bo zrobiłam tylko 12,wczoraj na dogo nie weszłam cały dzień,bo nie miałam jak :(

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']to dobrze że nie weszłaś bo dogo i tak nie chodziło:( tylko byś się wkurzyła. Wg mnie na razie nie kończ ogłoszeń;)[/QUOTE]

Znaczy od rana wchodziłam,chciałam zrobić,ale do 19.00 w ogóle nie mogłam,a potem kolacyjka z mężusiem i ....... :D

Posted

[quote name='tatankas']Znaczy od rana wchodziłam,chciałam zrobić,ale do 19.00 w ogóle nie mogłam,a potem kolacyjka z mężusiem i ....... :D[/QUOTE]
Ale się przechwala :eviltong:

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']mam zapytanie na maila o Rikiego bo podałam swojego, nie miałam Budryska...
Jaki jest jego stosunek do dzieci 3lata i 1rok...[/QUOTE]

wczoraj odpisalam tej Pani zostawiajac namiary na siebie bo jestem do jutra w trasie z psiakami, ale nie odezwala sie ale...

Riki juz w domku pod wrockiem :) bedzie mi Go brakowalo :( Aiszy tez :(

Riki zostal zaszczepiony, Aisza nie...czy reszte kasiorki moge przeznaczyc na szczepienie Jozinka?

Aisza/Milka zamieszkala w czwartek w krakowie...nie zdazylam napisac na dogo bo "robili porzadki!"

oba domki sa super :)

Aisza mieszka z 2 maine conami...które sa wieksze od Niej :)

dziekuje za ogłoszenia...gdyby ktos dzwonil to w schronie mamy podobne psiaki, wiec jakiegos zaproponuje

prosze teraz o pomoc dla Bono i Jozinka :( Oni maja juz mniejsze szanse na adopcje bo...albo sa za wielcy albo za starzy :(

Posted

O, jak fajnie, że i piękny Riki ma domek :)
Jeśli o mnie chodzi to jasne, przeznaczaj na Jożina, on i tak ma gorzej.

Na razie nie mam dostępu do bazarku ogłoszeniowego, ale zapytam tatankas może kilka zrobi.

Posted

[INDENT][B]Bursztyn jest w krytycznym stanie...prosze o pomoc i kciuki [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223695-Wołanie-o-pomoc!-Walczymy!-Kciuki-potrzebne!!!?p=18715928#post18715928"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2236...8#post18715928[/COLOR][/URL]
[/INDENT]

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Fajnie ze maluchy maja domki, ja z ogloszeniami na pewno pomoge, tylko na jakie wojewodztwo?[/QUOTE]
To może się podzielmy - jest dwa, którego bierzesz?